55

Анонимен

преди 1 година

До наша територия могат да достигнат само по големички.

54

БРАВО

преди 1 година

Сега нато да им доставят памперси

53

Аугусто Пиночет

преди 1 година

Е и ?!?! Напълно нормално в пограничните райони и най - близките населени места в съседните Държави на тези , при които има Военни действия да има ПРЯКА ОПАСНОСТ от такива събития!!!!! Падане на някоя и друга бомба. Някой куршум да уцели невинен от съседната Държава. Емигрантска криза също. И НАТО , и Полша това го знаят много добре! Като искат да НЯМА такива "Събития" просто да СПРАТ да доставят оръжие , и да надъхват Актьорчето Зеленски и нещата ще приключат бързо !!!

52

Анонимен

преди 1 година

преди 20 години ракетите паднаха в близост до селото на баба ми дядо ми, 6м по-късно и двамата починаха внезапно от рак а земята в цялото село стана оранжева

51

Отец Гелеменов

преди 1 година

То и в България паднаха "Приятелски" НАТО-вски "Бомби" преди малко над 20 години... И единствената позитивна новина тогава беше , че НЕ се взривиха! Защото загиналите щяха,със сигурност, да са доста повече от двамата Поляци сега! Потулиха нещата за няколко месеца в онези години. Поръчковите и добре платени от Западни Организации медии изведнъж млъкнаха. А както чух от познати , а и четох на някои места - На хората , в чиито имоти са паднали БОМБИТЕ са им "купили" МЪЛЧАНИЕТО с добри суми!!!....

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. .Колкото до члена довечера със сигурност ще ГО задействам!!

49

Анонимен

преди 1 година

И с право страхът и ужасът ги е сковал, явно и техните властимеещи имат други задачи поставени им от господаря, които не са да ги защитават и да се грижат за благополучието им ... Тъжно, много тъжно!

48

Хм

преди 1 година

С техните камъни-по техните глави!

47

1

преди 1 година

Аз нещо джегъртах с пергела, забравих да спомена

46

1

преди 1 година

А, какво стана с Изаура, вече не е ли робиня?

45

Анонимен

преди 1 година

Руснаците като цяло няма как да са виновни за пломбата, но Путин персонално..... Голяма е вероятноста Путин да ти я е изчегъркал. Данните немогат в момента да бъдат проеерени, но няма кой друг.

44

1

преди 1 година

Днес ми падна една пломба. Чудя се дали руснаците са виновни, все пак е от времето на Соц-а

43

Анонимен

преди 1 година

А чл. 5 ще го задействат ли поляците? А сега де? Ще трепат ли укри за това че им убиха селяните с неграмотното си управление на ракетите? Или когато мислят че са руснаци ще обяват 3та световна, но когато са укри... е, бог да ги прости селянчетата! Ах какви двойни стандарти, как да не обичаш европейските ценности, а?!

42

Анонимен

преди 1 година

Русия трябваше преди да навлязат в Украйна, да направят на своя територия атентат за който да обвинят Украинците, както направиха САЩ с двете кули навремето. Така никой нямаше да ги обвинява в нищо сега, както когато САЩ изтърбушиха тогава Ирак

41

младен

преди 1 година

Не си спомням такъв шум и патардия когато демократичната натовска ракета кацна у нас 99та година

40

На полша

преди 1 година

Нямат нужда от толкова поля и полета а територия колкото Косово и готово.Тка няма да им падат бомби от околийската Руска област.

39

Не е ЕДНА

преди 1 година

а са две ракети! Но се говори за Една защото само една причедизвиква разушения. Обаче се избягва факта че са ДВЕ защото всеки малко разсъждаващ човек му е ясно каква е вероятността две ракети да не им е сработил механизма за самоунищожение и да са се насочили точно към Полша. Граничи с НУЛА. Затова и наркомана се дере така.

38

Анонимен

преди 1 година

Опа

37

Анонимен

преди 1 година

В Уошингтън Пост излезна статия че всичко което се случва в Украйна не е реално. Руската армия е колапсирала още Март, а ракети вече няма. Няма и газ и бензин. А ударите с дронове и ракети са холограмни за да ни заблудят! Във Вашингтон скоро ще обявят че са победили а после просто ЩЕ СПРАТ ДА ПИШАТ КАКВОТО И ДА БИЛО ЗА УКРАЙНА. Защото като победиш имаш право да забравиш за случая. Ето за Авганистан, Ирак, Либия, Сирия почти не се пише нищо. Там победиха! И във Виетнам победа беше!

36

Психясал наркоман

преди 1 година

махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?