50

Анонимен

преди 1 година

Хитлеро Пуризма отива към своя логичен завършек.От настъпление преминават в отстъпление с множество изтърпяващи бомбандировачи на цивилно население.Но иде края на един комуно фашистки период на Русия.Данп разумът и здравите соли надделеят.Путин биде заловен и съден.Освен ако не се самозапали и изчезне завинаги...

49

До 56

преди 1 година

Пътуваме свободно по цял свят и на който не му харесва демокрацията, може спокойно да се пръждоса в някоя комунистическа държава. Сами ковем съдбата си и получаваме толкова, колкото сме изработили. За някои от нас, това е хиляди пъти повече от 30-те лева заплата от комунизма. Средната продължителност на живота се е увеличила с над 10г., но то ще е от гадната храна. Децата ни могат да учат в най-добрите университети по света и не се страхуват, че ще попаднат в трудов лагер заради виц...

48

Колкото и да се

преди 1 година

пенят русофобите тъдява, с Украйна е свършено като държава..Студ и мрак ще царят там в следващите няколко месеца..

47

Анонимен

преди 1 година

До 54 вчера имаше видео с унищожена полска диверсионна група имаше и 1 французин за цвят. Всеки ден изкачат видеота в телеграм със западни наемници.

46

Анонимен

преди 1 година

До Зозо разгледай тиндърите на украинките ,ще останеш изненадан. Пример- само за украинци, търся някой с който да споделям студените нощи и да коля руснаци. Тъй ,че си спести простотиите, ако имаш тиндър разгледай що за нацита са укрите.

45

Някой тук може ли

преди 1 година

да посочи едно хубаво нещо от демократизацията на страната ни за последните 33 години? Нещо стана по-евтино или пък по-качествено ли, какво? Политиците ли станаха по-кадърни? Здравеопазването как е? Образованието? ДДС? ЕРП-та? Концесии? Приватизация? Средното IQ в страната? Страната ни е на дъното на всички класации, а произвеждахме компютри, имахме космическа програма, ядяхме истинска храна, безплатно здравеопазване и образование на световно ниво. От нас се учеха други народи, а не обратното.

44

НАТО

преди 1 година

трябва да денацифицира Украйна, която нападна нейния член Полша!

43

Украинския

преди 1 година

фашизъм е заплаха за цяла Европа! НАТО незабавно да окупира цяла Украйна в границите до 2014г.!

42

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама какво ще стане като почнат пък да падат в Полша (и къде ли още не) не отломки, ами цели хаймерси, а???

41

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама докато не се прочисти територия 100-200 км в дълбочина от границата, укро-вермахтът ще обстрелва и ще прави поразии. Затова там не трябва да остава нито един мърдащ укро-нацист

40

Анонимен

преди 1 година

До Груйчо - щото до сега за 30 години "демокрация" само добро идва в България , като почнем от приятелските ракети паднали у нас при тероризизрането на бивша Югославия, та свършим до постоянната вълна българи, мигриращи извън България.

39

До груйчо

преди 1 година

Ама баш добре си се кръстил,Груьооо!!!

38

До д-р Иванов

преди 1 година

Пример за некадърен доктор. Абсолютно неточна психологическа характеристика. Късай си дипломата. Баща ти беше прав - нищо не става от теб. :)

37

Анонимен

преди 1 година

До Зозо- ами просто нямаш шанс за квартира там, те роми гейове като теб не приемат.

36

Груйчо

преди 1 година

Никога нищо добро за България не е дошло от Русия!Българите ,щом добре познаят своята история,никога не трябва да подкрепят този мрачен,***,пиян и оглупял народ,а още повече имперската политика на дребния плъх Путин!Слава на Украйна! Тези герои смъкнаха фалшивия воал от глупашката държава Русия!

35

До 42

преди 1 година

Правилно! НАТО да влезне в Украйна!

34

Анонимен

преди 1 година

Това на видеото ли наричате силни експлозии? Аз приди няколко вечери тук в България имах удоволствието да слушам няколко поредици от единична стрелба. Приличаше на изстрелян пълнител, след пауза - още един и след пауза още един. Казвам приличаше, защото може деца да са се забавлявали с пиратки. Полицейски сирени не се чуха. След това всичко бе мирно и тихо.

33

Д-р Иванов

преди 1 година

"Ако антикомунист означава фашист, то аз се гордея да бъда фашист. По-лошо от комунизма не е имало никога. Това е сатанинска идеология." --------------------------------------- Нито си "фашист", нито си "комунист", а си един хaйлaзин и безделник, който не се занимава с нищо полезно, а се налива с алкохол и взема евтина дрога. Реакцията на такива като тобе е някаква злоба защото нивото на допамина ти е спаднало след вчеращното поркане и дозата дрога.

32

Анонимен

преди 1 година

Украинските войски постоянно нанасят удари по граничните райони на Русия

31

До37

преди 1 година

Ти пък къде видя комунисти?Феодали да,ама комунисти?Като троолите,поне го правете с главите си а не с отходните си отверстия!