190

gogo

преди 1 година

За каква милост говориш бе цонева, за бежанците в скъпите хотели ли /нали им плащаме почивката/, или за азовчетата, убили и опозорили хиляди ли, много ти е дълга статията, бая цзент си прихванала

189

Киро Канадеца

преди 1 година

Платена пропаганда. Нищо общо с действителността и хората намясто.

188

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен..Членството на путинова раша във всички международни организации в които е членувала е под въпрос, сега кремълският военнопрестъпники се крие в бункара си или на противополжния край на дълги маси, защото никъде няма да бъде приет, освен от Съдът в Хага, като обвиняем за престъпления към човечеството..никой не иска да седи на една маса с военнопрестъпници и психопати, дамгата която путин лепна на челата на сънародниците си скоро няма да бъде изтрита, няма да забравим и няма да простим

187

Анонимен

преди 1 година

Обикновена лъжа в медиите на запад и тука, която постоянно повтарят и разчитат на неосведомена и късопаметна публика е, че Русия е нападнала без причина украйна и е някакъв агресор. Информирайте се с какво се занимават 16-те американски тайни служби, има информация за тях в уикипедия. Не е приемливо някакъв американски президент да казва "ние ще спираме Китай, ще възпираме Русия" -- те официално без притеснение обявяват намеса в чужди държавни работи без да имат никакво право.

186

Анонимен

преди 1 година

Русия като ядрена държава и постоянна членка на съвета за сигурност в оон по ДЕФИНИЦИЯ и по УМЪЛЧАВАНЕ не може да капитулира дори и да иска. Това са или бълнувания на болни хора, или целенасочено лъжене по и от медиите защото са страна в конфликта по собствени материални интереси.

185

Анонимен

преди 1 година

По ,,стратегия на войната" ,унищожаването на инфраструктура на противника е в правилата на войната...Но питаме се...Кой е нападнал Русия с военна сила, че Путин у ищожава ,,противника" .Нали самия Путин напада.А твърди че унищожава противникови цели ?.Защо въобще обсъждаме Един луд фашист.Един ненормалник.

184

Анонимен

преди 1 година

Четете теориите за конспирациите -- там всичко е обяснено с факти, дори да има някои несъответствия, истината е там, а не това което ви говорят официални медии. Официалните медии представляват интересите на властови центрове и на финансови магнати, които нямат интерес обикновените хора да знаят истината. Точка.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 229 Ама ние ги чакаме *** да започнат от 9 месеца, ама уви....

182

Анонимен

преди 1 година

До 230.......И Путин ,,задочно " изсипа хиляди ракети над Украйна.? Ей така... ,,Задочно"...? Абе вие обезумяхте ли.Ефин агресор ,,задочно" убива хиляди .И жени и деца.И вие казвате...,,задочна" процедура.Просто на човека( Путин) , му хрумнало ,,задочно" да нападне съседа си.Да не би той да го нападне????..Я си изкарайте налудничавата ви идея .Че Путин ще спечели нещо.Той знае , че вече е губещ.И ще сее убийства само и само да забави.Под предлог , че унищожава противника?.Кой е противика ?..След

181

Анонимен

преди 1 година

До Никола Стефанов 234 Ами ти като си големия разбирач на военна тактика, я ми кажи защо не напредват ами се изтеглят.....хахахаха и то не само от Херсох, а май щяха да превземат Украйна на 2 дни :)

180

Анонимен

преди 1 година

До Очевидно: Много слаб инфлуенсинг правиш! Не се занимавай с неща, които не разбираш )))

179

Очевидно

преди 1 година

Войната в Украйна ще завърши с невиждан позор за Русия. Колкото протакат капитулацията в Кремъл, толкова по-голям ще е резилът. Единственият разумен изход за Русия е незабавното изтегляне на руските войски от цялата територия на Украйна. Ако това не стане доброволно ще стане насила със всички произтичащи негативи за Москва.

178

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами долно е, в битка с украинската армия да остстъпваш "стратегически", като в паниката си зарязваш и военният си скрап, а като отмъщение да сипеш ракети по цивилно население и гражданска инфраструктура, при положение че тая война я започна путинова раша...така воюват кремълските изчадия, така воюваха и в Алепо..и в Афганистан.."непобедимата руска армия" даде фира още в първите седмици на войната, после дойде ред на чеченци, буряти, дъгестанци и сирийци, както и на рецидивисти от руските затвори

177

Анонимен

преди 1 година

До 233....И Путин ,,задочно " изсипа хиляди ракети над Украйна.? Ей така... ,,Задочно"...? Абе вие обезумяхте ли.Ефин агресор ,,задочно" убива хиляди .И жени и деца.И вие казвате...,,задочна" процедура.Просто на човека( Путин) , му хрумнало ,,задочно" да нападне съседа си.Да не би той да го нападне????

176

Анонимен

преди 1 година

Сащ и по-точно американски банки са финансирали втората световна война в европа -- и двете страни, и германия и русия. Сега е същото, същото е било и за войните в близкия изток между иран и ирак, иран и саудитска арабия и т. н. Военно промишленият комплекс в сащ не може да съществува ако не продава оръжие, за това трябва да има войни постоянно някъде по света за да продават оръжие. Нато също е само маскирана форма на клиенти на американско оръжие -- което продават на супер високи цени на балъци.

175

Анонимен

преди 1 година

До 231.... В една война не печели тоз който превзема територии.А тоз който печели народа.Русия губи войната всеки ден.С тия разрушения тя не печели.Напротив.Губи от ден на ден.Разрухата не означава нищо.Какво е територия без хора.Или смяташ , че Путин ще изгони всички и ще се настани той...Та това да не ти е средновековието.Сега сме в 21 век.Нокой и никога няма да го допусне.Путин е в отчайващи войната ходове.Сее убийства и противопоставяне , докато не бъде заловен.Той добре го знае.

174

Анонимен

преди 1 година

Бе кой ги измисля тия заглавия по темата Украина? Все са от две части и едната напълно изключва другата )))

173

Анонимен

преди 1 година

Да бе да. Сега се почва, да му мисли Зеления.

172

Диана

преди 1 година

До Анонимен224 Путин не е обявявал война на никого - дори на Украйна! Западът воюва задочно с Путин, отново без да са му обявили никаква война...Ами той има интерес сигурно да свали Путин, който е по-голям от милионите, които пръскат за оръжия в тази криза явно...Това е най-глупавата война, която се е случвала някога на Земята вероятно..Според мен, Западът просто не може да откаже на сълзливите молби и манипулации на Украйна обаче, измисляйки си разни оправдания..

171

Анонимен

преди 1 година

До 230...През 1944 година имаше световна война.Кой е агресор? Как ще кажеш , САЩ са агресор , след като много добре знаеш , че Русия и Германия тръгнаха да нападат и превземат Полша .И от там тръгна войната.Как ще кажеш...САЩ са агресори?А нима Русия не е агресор след като и обяви война 1944 година и изби елита ни и окупира държавата.Въпреки мирния договор.