60

Всички

преди 1 година

пенсионери полетът чорапи за руската армия! От нова година в заводите ще работят 14 годишни деца! Подготвя се закон за това! Русия победи, запада загуби!?

59

Стоян

преди 1 година

Русия, видя се, е треторазрядна военна сила. И през зимата ги гледахме и през пролетта и през лятото и през есента. Все бошлаф работа. Премаза ги тяхната Македония, а от това по-голям срам не знам да има.

58

Анонимен

преди 1 година

Да не се забравя, че и през зимата Путин ще губи точно толкова колкото през есента. Тоест всеки ден малко повече от дневните приходи. И колкото повече се пъне да продължи войната, толкова кумулативния ефект ще му стовари по голяма лавина. Разбира се той няма да го доживее / доста от неговите му точат ножа/ ама едни 120 млн ще плащат. Да не говорим че и малките очички от Азия са широко отворени за едни рядко населени области. А тукашните близачи ще им останат само дневните от др. Митрофанова

57

Украйна свърши

преди 1 година

Войната вече не е в украйна, войната е на икономическия фронт. Западният свят вече изнемогва и това е видимо.Русия умее да чака и е подготвена и осигурена с всичко необходимо. Въпрос на месеци е ситуацията да започне да се променя с бързи темпове.

56

До 59

преди 1 година

Руснаците ядът много качествени кондензати, после обвиняват укрите за химическа атака.....

55

до 51

преди 1 година

Първит неща, които руснаците правят в градовете, изчистени от украинските военни, са да възстановят всички комунални услуги: електроснабдяване, водоснабдяване, топлоснабдяване. В нашите медии нито веднъж не видях материал по повод строежите в Мариупол например. За селата - не занам. по-скоро изселват населението в по-сигурни места.

54

каква зима бе

преди 1 година

Русия размаза украинската армия със ограничена военна част от 100 хиляди, държи фронт от 1200 килонетра срещу три пъти по голяма армия. А какво ще стане сега с още 350 хил ново попълнение - русия вече има 450 хиляди армия за Украйна. А украинската армия вече е почти унижена.

53

Анонимен

преди 1 година

Пълни глyпости на снимката. Има клипове в телеграм, руските войници изпозлват пакети кондензирано пресовеано месо с подправки и добавки за фибри което само се полива с вода и дори не е нужно да е топла и се превръща в апетитно ястие, съдържа 500 калирии едно пакетче. Никой не готви в ***.

52

Анонимен

преди 1 година

Руските железа през лятото не вършеха работа, а сега съвсем ще абopтиpaт. Ха-ха-ха.

51

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос за замръзване на почвата и проходимост на танкове и бронемашини. Руската военна техника е проходима при всякакви условия. Става дума за инфрачервеното излъчване на бронята на въоръжените сили на Украйна което рязко ще се увеличи на фона на ниските температури. Танкове, РСЗО, включително HIMARS, ще се виждат като на длан от руските радари и от руската авиацията.

50

анонимен келеш

преди 1 година

Руските тролеи плашат няляво и надясно със студ -40:):):):)Жалки ***:):):)

49

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах по каква логика на мисирките зимата ще влияе зле на руснаците а на украинците никак!? Зимата си е зима и за двете страни.

48

Laravel

преди 1 година

Русия не се е предала. Това е стратегически ход. Русия е велика страна - 28-ата икономика и 32-ата армия в света.

47

Активист БСП(к)

преди 1 година

Шефа на ЦРУ е на среща със Сергей Наришкин в Истанбул да му набиеКанчето за безразборното говорене за употреба на ядрено оръжие в Украйна. Наришкин е същия тозиПелтек който пелтечешеПред Путин по време на знаменитото събрание на Съвета за Национална Сигурност в Кремъл преди началото на войнатс.

46

Сега проверих

преди 1 година

В Крим никога не имало - 40...

45

нема логика

преди 1 година

Нали украинците уж бяха разрушили всичко в Донбас и Донецк? Значи на окупаторите там няма да имат инфраструктура която да ги топли - т.е. са в по-лошо положение от ВСУ. Ако пък не са разрушили значи путин лъже. Така или иначе руските маймундери ще изгубят войната.

44

До - 40

преди 1 година

Че кой е тръгнал за Русия? Или ти очакваш обсада на Москва, или завладяване на Сибир???

43

топло и студено

преди 1 година

Украинците ще им е топло с канадските униформи. Кадировците се "топлят" с руски наборници (като посдледните ги болят д-тата после). Руснаците остава да ги топлят пожеланията на пра-дядо путин.

42

А Зеленски продава

преди 1 година

До примуси,нафта,корупц: Фейкове на "Украинска правда" са това. На Запад много добре знаят, че Зеленски продава част от полученото оръжие на черният пазар, но си траят. В Сирия и Ирак се снабдиха с евтино американско оръжие.

41

Муфаса

преди 1 година

До Анонимен 41 - руска е само кухата кратуна на раменете ти. Земята си е украинска и ще си я върнат за голям твой ужас и агония. А ти ще си останеш същото превито пред руските си господари мекоTело!