79

морски

преди 1 година

Свободата подарена от Горбачов я обърнахте веднага на слободия. Кой ви е виновен?!

78

Зозо

преди 1 година

На простия комунист все някой му е длъжен и да му дава. Ами няма кой да ви дава, ще стоите гладни и ще пукясате нещастни :))))))))))))))))))))))))))))))

77

Емо Кашлюков

преди 1 година

Абе кой роптае тука срещу мен? Знайш ли ква оставка ще ти дам?

76

морски

преди 1 година

Относно изтрепването на лошите в Бг е ясно - често трябва да идва Военен режим Пиночет, защото крадците се размножават мнооого.

75

ве

преди 1 година

До 82 - Ами купувай си от хубавото, ве! Гледай си, ве!!!! Нали мноо разбираш, ве!

74

Анонимен

преди 1 година

До 79 - Тея алтернативи скоро нема ги има. :)

73

Кптл

преди 1 година

До 2-3 години, ще се автоматизира 95% от дейността на повечето хора. Виртуални музиканти, хуманоидни роботи, фабрики без 1 човек в тях, самоуправляващи се коли, самопрограмиращи се машини, вируални учители, неразличими от даскала онлайн (що мислите, беле цялото дистснционно - сега ще емулират найдобрите и тва е) - Денек 95% от хората стават излишни. Ще оцелеят само тези, които имат в повече. Тези, които нямат - да проверят за птицата додо :)

72

Зозо

преди 1 година

Само глад и лабyт за комунистите.

71

Кириак Стефанов

преди 1 година

Ди Анонимен нещо се бъркаш брато, какъв клуб на богатите те гони? Имаме пазарна икономика, ако ти е скъпо сиренето имаш няколко варианта - не купуваш и чакаш цената да спадне, намираш си по добре платена работа, лишаваш се от други неща за сметка на сиренето, купуваш си коза и си правиш сирене. Нещо неясно? А колкото до африка там има държави в които си правят сандали от гуми за кола и пластасови бутилки, има и държави които се справят доста по добре от нас. Ние сме по средата между тези две нив

70

Анонимен

преди 1 година

Дано и изпростялите българи избиращи с десетилетия едни и същи партии и очакващи някаква промяна също се свият и лека им пръст!

69

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - Никой ен трябва и да е длъжен, ИЗОБЩО да плаща. Трябва да моце, да се олаша с купони или директно с храна и жилище.

68

Анонимен

преди 1 година

Пак бълнувате някакви комунисти...защо не се лекувате нещо?!Ако имаше комунисти поне парите щяха да ни стигат.Щяхме да имаме пари,но нямаше да има какво да купим.А тези ни казват как да гладуваме:"Намаляване на потреблението е единственият начин за стопиране на инфлацията, коментираха икономисти.".В 21-ви век си говорим за комунисти и фашисти...а демократите къде изчезнаха?Защо не чуват народа и се правят на глухи?Народът страда от тази инфлация и не не стигат парите!

67

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 21 Кой гладува бе, душко? Всички пълнят кошниците като за последно. Отделно дето са се юрнали да правят скъпи ремонти, мебели подменят, дограми, работи...комшиите ми (бачкатор и учителка на 50+, живеят само двамата) си купиха трета кола, други от входа (пенсионерка с безработен мамин син на около 40) също харчат все едно са наследили чичо си от Америка. Гладуват хората, които и преди гладуваха, всичко друго се е ояло до гърлото.

66

Анонимен

преди 1 година

До Кириак Стефанов Е кво уж сме в "клуба на богатите" а се сравняваме с Африка така ли и трябва да се радваме и да си малчим щото още не сме умрели от глад

65

Анонимен

преди 1 година

И к.в.о си казаха Добрев и Любенов. В нета го нема. Иформирайте д.е

64

Фин

преди 1 година

До КОШЛУКОВ ОСТАВКА!!! Какво е това.... върнете и вижте сами....напиши по ясно какво е станало!

63

Христо Христов

преди 1 година

До 66"Но ако някой излезе да протестира за по-високи доходи го плюят, овча работа" - за по-високи доходи - работи понече! Никой не е длъжен да ти праща повече. А ако мислиш противното - ходи при тези за каито си гласувал: в Брюксел, да си ги искаш.

62

Анонимен

преди 1 година

ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО СЕ ВОДИТЕ ПО АКЪЛА НА БГ ПОЛИТИЦИТЕ

61

Кириак Стефанов

преди 1 година

Обикалям страната из различни региони - малки села, малки градове, големи села, големи градове и гладуващ човек още не съм виждал, а това че не всеки може да си купи всичко за ядене е нормално, затова има и скъпи стоки има и евтини стоки.

60

Христо Христов

преди 1 година

Така е в ЕС. Свиквайте!