21

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна тъъъъпотия! Съгласен съм да протестират за по-добро бъдеще, но то няма правителство. Да протестират като за начало за хубостниците вътре дет сипят с голямата кошница обещания да спрат да си мерят патките и да започнат да работят заедно

20

Анонимен

преди 1 година

"Казахме, че ще дойде момент, в който социалното напрежение няма да може да бъде обуздано въобще и този момент вече идва. Казахме, че Европа ще започне да се тресе от протести и тя се тресе. Опитите на някои лобисти да представят недоволството на хората във Франция, Германия, Гърция като изблици на крайни политически движения са цинизъм" А добро утро!

19

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата наистина трябва да се вдигне, за да може тарикатите, осигуряващи се на нея, да плащат все пак повече осигуровки и данъци. Почти никой от тия споменати 300 Хил. не получава минималната заплата реално. Но да реват могат.

18

Анонимен

преди 1 година

В България са останали жители колкото един град като Милано например и не може да, се оправим

17

Убиват с холограми

преди 1 година

Warnings with digital holographic terror with Еко стикери.. ЕКсперти да направят анализ на трайни уврежданияна главен мозък ,очи,глави на протестиращи вкл зам председател на КНСБ и да ги сравнят с увреждания от същите оръжия на министър на МВР ,главен секретар и всички останали на пресконференция на Министъра във връзка с убииство на полицай от Елхово.. Уврежданията са трайни трудно лечими с нагло престъпни холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО НА предни стъкла - Убиват с холограми милиони Българи

16

Анонимен

преди 1 година

Пари няма при ниски икономически ръст и БВП в България и е по добре да се намалят цените на стоки и услуги вместо да се увеличават заплатите. Протестът трябва да е за надутите спекулативни цени, а не за увеличаване на заплати. Колкото повече увеличавате заплатите дефицита расте и оттук и инфлацията се надува.

15

Анонимен

преди 1 година

Ама той един икономист каза човека да, дигат заплатите и да, галопира, инфлацията просто няма, смисъл ще се стигне до печатане на пари трябва да, се овладее инфлацията а това, няма как да, стане като няма, производство не може някакви мижави фирми от сивия сектор да крепят икономика

14

Hoqsan

преди 1 година

До 11 и 10: Ето точно такъв е контрастът. Това е реалността. Под 10% от всичките 100 взимат хубави заплати, третират ги като хора и т.н... Ясно е, че скъпото, лъскавото и т.н. привлича повече вниманието на окото, но хора, огледайте се наоколо какво е. Погледнете народът на какво прилича. "Ситият на гладният не вярва" в пълна сила.

13

Анонимен

преди 1 година

Лабут си трябва бе хора,с протести и демонстрации оядената червена олигархия пари не дава,Осем милиарда родни левчета са"спестили"родните"бизнесмени"за първите девет месеца на годината,реваха като невидели за помощи от държавата за ток,за горива за какво ли не,но когато трябва да осъвременят заплащането на наемният труд никакви ги няма!

12

До 3 от 1

преди 1 година

Именно. Говорим за едно и също по различен начин. Протестът може да доведе до вдигане само на държавните заплати, което ще ни закопае още по- вече нас наистина работещите. Трябват съкращения в държавния сектор!

11

Анонимен

преди 1 година

Чии заплати? На администацията както винаги! А в частния сектор е ад просто! Там няма правила, няма минимална заплата, няма актуалзация! Вдигат минмалната, вдига се осигуровката, обикновено най ощетен в случая е квалифицирания персонал, който не е на минимална заплата...

10

Анонимен

преди 1 година

Всяка западна компания го направи вече. Моята заплата беше качена на 2 пъти тази година- един път редовно с 9% след Нова Година и един път- лятото с още 11%. Сега края на годината очаквам новото увеличение. Нямам ли такова, намирам по-добре платена работа за 10 дни- в LinkedIn прелива от оферти. Пазарът е залят, защото тук на чуждите компании им е много евтино. АКо преди 10к заплата бяха мираж, днеска ги раздава всяка новодошла компания, а сериозните спецове работят за много повече.

9

до Тончо

преди 1 година

не яде леб, само месце затуй ни знаи

8

Анонимен

преди 1 година

организиран тероризъм. хора, които мислят за заплати, докато избиват тях и децата им не заслужават нито деца, нито заплати.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия в държавните предпиятия нищо не са направили, там всеки служител който е от дълго време получава по-малко от по-скоро назначените, как ли точно ще се справят с "бизнесмените" които първи заквичаха са помощ от държавата. Тук всичко е смешка. Където има синдикати в отделни структури защо не искат актуализация на старите заплати или само когато им е угодно стачкуват. В Бг няма синдикати, щом отнеха на хората допълнителния отпуск, сумите за дрехи и всичко което беше в полза на хората, какво е.

6

Тончо

преди 1 година

Хампарцумян не знае колко е един хляб!

5

Анонимен

преди 1 година

еврото трябва да стане 5000 лв та да си изплатим заемите както направиха комунистите 1996 г

4

Асан

преди 1 година

Баш у дъжда ли ръгнаха на прутест :)))

3

До1

преди 1 година

Измислените работодателски организации АИКБ,БСК и прочие абвиатури които са основните противници на вдигането на МРЗ от какъв бизнес са?Най вероятно от тоя който разсипа и ограби България-ЧЕРВЕНИЯ

2

Анонимен

преди 1 година

А още по-добре ще е заплатите да се актуализират спрямо депутатските заплати!