59

Анонимен

преди 1 година

"Какво значение има тяхната секс. ориентация, та трябва да бъде споменавана в назначенията им на работа?! Все едно да обявяват кръвната им група!" - кръвната група нито можеш да си я смениш, нито да парадираш с нея, нито да я култивираш като личен бренд.

58

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има пола, ако кандидатът е добър ?? Друг е въпросът, че демократите нарочно бутат такива, защото т.н. "гей общност" са техни избиратели.

57

Анонимен

преди 1 година

Мене ме интересува Деса от Каспичан какво направи? Класира ли се? Иначе разбирам, че Тръмп и Бочко са на едно ниво с технологията :) Не знам кой от двамата трябва да се чувства по-обиден от това сравнение.

56

Анонимен

преди 1 година

Страната на фалшвите избори. Всичко в този клоптор е измама освен убийствата и мизерията

55

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има тяхната секс. ориентация, та трябва да бъде споменавана в назначенията им на работа?! Все едно да обявяват кръвната им група!

54

Бай Петко

преди 1 година

Пази боже

53

Някой

преди 1 година

Тези хора все говорят за права, но истината е, че искат да ни се налагат и да ни унижават. Съвременни извратени продукти като всеки *** с амбиция човек. Ние можем да ги приемем, но те нас никога и винаги ще ни унижават когато и както могат. Знаят от кого имат изгода и от кой не. Те не получиха права, а получиха закони с който злоупотребяват, а това е страшно.

52

ДОКОГА

преди 1 година

САЩ ще дискриминират любителите на любовта с коне?

51

Анонимен

преди 1 година

Лицата на хора с такива заболявания имат нишка сходни изражения, но изглежда соцялния експеримент върху масите в днешно време е колко ще се удържи на недъгави да управляват икономиката и политиката.

50

Суфражетка

преди 1 година

Аз харесвам чернокожите, защото са невероятни любовници.

49

Някой

преди 1 година

И аз не харесвам извратени хора да управляват и да налагат извратености си на децата ни чрез реклама, филми и закони, но като сте вулгарни ви слагам на кантар с тях. Ние знаем,че тези хора ги има както и цветнокожите и другите религии. Ако тези хора се държат нормално, работят нормално и не ми натрапват интимните си извращения и предпочитания ги приемаме. Обаче напротив така като ги узакониха никога няма да ги приема да промиват мозъка на детето ми и да унижават.простаци са както всеки необразован

48

Анонимен

преди 1 година

До Пич 96 Защо, какъв е проблемът със заглавието и как трябва да е формулирано, за да не обиди нежните души? Хем търсите публичност, хем роптаете щом я получите. Типични вредни snowflakes

47

Българка

преди 1 година

А шимпанзе, кога!?

46

Анонимен

преди 1 година

Западък страшен. Но ние към това се стремим, само да не е Путин. То един американски сенатор си каза: Русия е православна християнска страна, която изповядва традиционни ценност, затова трябва да я унищожим. Това изказване циркулира из нета. Всеки, който си направи труд, ще го намери. Забравих му името, защото не заслужава някой да го помни. Но обобщено-трябва да унищожим православните християни и техните ценности .

45

Шефа

преди 1 година

Не е за хвалба да избираш лезбийка за губернатор , резила си е за Байдън!

44

Пич

преди 1 година

Днес.бг, подобно заглавия на статия може да се случи само в китната ни, родна коочинка, нали знаете? За подобно заглавие щяхте да се разделите с лицнза си за медия във всяка нормална държава. Радвайте се, че си живуркаме в тъъпотията и проостотията, и можете да пишете подобни глупости.

43

Анонимен

преди 1 година

Републиканците ще спечелят и с това ще обърнат развитието досега. Икономиката ще се закрепи, ще спрат с помощта за Украйна. А след две години - Тръмп ще се върне на власт.

42

ХХХ

преди 1 година

Тази няма и хабер от политика ...но понеже е "езичница" и айдеее да покажем на света че вие сте най важни ......Извратена нация ....то не е и нация ми ......

41

Видяхте ли данните

преди 1 година

Дали излезнаха данните МВР (ПОЛИЦИЯ) колко хиляди хора са Екзекутирали с честоти и отрови от 1990 до 2022 година!?

40

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ТВА Е ОРИГИНАЛЕН ТРОЛЛИНГ:......"ПЕНСИОНЕРКА ОТ ВОЛГОГРАД ВЗЕ УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ В МИЧИГАНЧРЕЗ СМАРТФОНА ПОДАРЕН ОТ НЕЙНИЯ ВНУК " :))