188

Анонимен

преди 1 година

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

187

Анонимен

преди 1 година

Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

186

Анонимен

преди 1 година

250, руското ФСБ излезе с информация, че над девет милиона руски граждани са преминали границата на Русия за третото тримесечие на годината. Забележи, че не пишат напуснали или бежанци, а пишат преминали. Третото тримесечие на годината е отпускарско време. Хората са излезли, починали са си и са се върнали.

185

Анонимен

преди 1 година

Колко хора са напуснали България в периода между 1989-2022 г.?

184

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

Осем месеца война и стигнах до ...ДОНЕЦК....70 000 трупа в Украйна и 9 000 000 избягали от Русията....

183

ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

преди 1 година

На фронта...изтича руска кръв от Русията....честито другарю Путин....

182

Анонимен

преди 1 година

До 225 в Германия назрява проблем. Ако човек на нормална работа работи и си плати сметките и накрая му остават около 150-200 ? в повече отколкото ако записан на социал( платена квартира, газ, ток , такса за телевизия , вода и 520 евро кеш) много хора им писва и се замислят защо работят вместо да си стоят вкъщи . Другият Проблем е ,че ако си изкарваш до 20 000 годишно като се пенсионираш ще взимаш същата пенсия като някой който е бил на социални помощи цял живот. Затова всички искат в Германия .

181

До 244

преди 1 година

Ако искаш да продължа да ти обръщам внимание, пиши поне нормално. Явно е, че грамотно не можеш.

180

Анонимен

преди 1 година

Няма избягали руснаци. Има напуснали туристи. Намерете истинската новина.

179

РУСНАЦИТЕ БЯГАТ

преди 1 година

От фронта и от Русията...НЕ ИМ СЕ МРЕ ЗА ПУТИН...

178

Анонимен

преди 1 година

Русия се чисти по този начин.

177

Анонимен

преди 1 година

До 219 докажи колко си верен на неолибералния режим и се запиши в чуждестранния легион на Украйна. С удоволствие ще си хапна от житото ти на помена за 40 дни.

176

До 238

преди 1 година

Знам, че те изложих пред много хора, но би трябвало да си свикнал. Хората с акъл сме доста в България и такива като теб ги надушваме като хрътки. Евтин си, за да пишеш срещу заплащане точно в тоя сайт. Айде със здраве заминавай за Америка. Тук е България.

175

Диктаторите

преди 1 година

най-много мразят свободното движение на хора, защото им бяга евтината работна ръка! И искат нов световен ред! Като в Северна Корея!

174

До 222

преди 1 година

Сигурно си украинка- не правиш разлика между краснопис и правопис. Изгубена в превода..

173

До 232

преди 1 година

Язък, че си дърт. Явно си с основно. Нискообразиваните търсеха лесен начин за печелене на пари и гонеха американската мечта. И в крайна сметка пак са тук в ролята на пропагандатори. Не го научи тоя пълен член, ей..

172

Анонимен

преди 1 година

А в момента всички гастърбайтери се връщат в България. Що? Хахаааааа. Много хубаво в Европа и САЩ.

171

Владо

преди 1 година

До 221 и къде избягаха милионите от България? При комунизма или при деморкацията? Защо след 40 години комунизъм, като отвориха границите 2 милиона напуснаха веднагически? От хубаво сигурно.

170

До 229

преди 1 година

Не си излъгал. Просто мирогледа ти стига до ядене, сране, спане. Теб духовните неща не тв вълнуват. Добре си беше в затвора НРБ. Ядене теи пъти на ден, нископлатена и сигурна работа. Ти си доволен...

169

Гош

преди 1 година

Общият брой на напусналите е 9.7 млн. души. Нали бяха патриоти, ко стана!? За матушка расия, никой не ще да мре!