79

БСП И КОПЕЙКИН

преди 1 година

Са шокирани.....българско оръжие трепе руснаци...Ами Путин да не е почвал война...

78

Доктор или шарлатан?

преди 1 година

През 1877 г. Османската империя бе "една незаконно нападната държава". Затова пък българите избегнаха съдбата на арменците. Онези арменци, за които пише Яворов, и онези, по-многобройните, за които през 1915 г. дойде краят на света.

77

Лошо Седларов, лошо

преди 1 година

Ами този т.н. генерал е издигнат до този чин понеже е един обикновен страхливец под руски ботуш. Лошото е, че все още има много като него в БА.

76

До Т.Шак

преди 1 година

За Швейцария е достатъчно, че блокила стотици милиони руски пари и подкрепя санкциите на ЕС. И дава само за през зимата 100 млн. евро хуманитарна помощ, докато вие путинофилите подкрепяте нацистки агресор, който се опитва да заличи от земята цяла държава и нация!

75

Анонимен

преди 1 година

като си имаш работа с вашлив медвед мислишли 4е като реши да анексира 4ерноморието ще му дреме дали е пратено или не оръжие .... най добре да бъде убит с него а копейкинските хю....мн...ета на въжето

74

Анонимен

преди 1 година

До 68 и подобниЕдно е да се продава оръжие на Полша и САЩ, и съвсем друго - официално политическо решение да се праща оръжие на една от страните във войната. И да се разчита на защита от ЕС и НАТО при разрастване на конфликта!? Ще ни ползват за бушон или разменна монета. Само хуманитарна помощ за украинци И руснаци, но без 5-звездни хотели!

73

Другарят Путин

преди 1 година

Май искате да стопля Болгария с 2-3 Топола!

72

Доктор

преди 1 година

Не те превръща в противник, а в приятел на една незаконно нападната държава. Нападателите да му берат гайлето. Скоро няма да ги има, а с тях и вси червени мижитурки и лакеи от народното събрание и всенародното президентство, начело с Оня от Славяново.

71

Анонимен

преди 1 година

*** в сибир

70

Да, така е!

преди 1 година

Участници в този конфликт не бива да ставаме. На първо място трябва да са не политическите пристрастия или ориентациите - прозападна или произточна. На първо място са интересите и безопасността на страната ни. Ако не си защитаваш интереса, няма да те уважават, нито ще се съобразяват с теб.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84Продава!

68

Анонимен

преди 1 година

От поне 60 години НРБ после РБ дава оръжие на някого. Защо точно сега русофилските свиине се разквичаха?

67

Rado23

преди 1 година

Няма значение и без да даваме оръжие Русия ни третира като враг,така че същата работа беше и през втората световна бяхме неутрални не правихме нищо срещу тях и само вижте как ни се отблагодариха след 1944.Аз досега едно благодаря от Русия не чух за това че не пращаме оръжие срещу тях в Украйна.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Ама го дават неофициално, схващаш ли разликата мен :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което е написано срещу Русия и българите, които не подкрепят помощ оръжие за Украйна, е НАПИСАНО ОТ ВЪТРЕШНИ ХОРА НА ДНЕС. БГ! ЗАТОВА МАНИПУЛИРАТ И ХАРЕСВАНИЯТА!

64

Анонимен

преди 1 година

До &~~Не се вижда да са разбили рашките мен, те си взеха териториите които смятат за руски, докато урките само медийно уж печелят :)))

63

Анонимен

преди 1 година

Даването на военна помощ на Украйна ни превръща в част от войната. Даването на оръжие те превръща в противник на един от участниците. С тези две изречения ген. Танев казва всичко, коментарите са излишни!

62

Анонимен

преди 1 година

Бая си закъснял:-) Танев е в пенсия от 15 години горе долу

61

:)

преди 1 година

кой са тия ВСИЧКИ В ЕВРОПА дето дават оръжие..това са най-долните еврей и неблагодарниции от Полша..и марионетката, дето още изплаща падането от ВСВ Германия... кой са още другите държави ?

60

Анонимен

преди 1 година

генрал Калчо да бъде уволнен дисциплинарно щом е *** ..