58

Анонимен

преди 1 година

До Mr . STARBUCKS - не за 1 седмица, за 5 минути щеше да е свършило и ти сега нямаше да можеш да пишеш, а аз - да прочета

57

Анонимен

преди 1 година

"по **ГРАЖДАНСКИТЕ** инфраструктури на град Херсон" - или казано направо - урките пак са стреляли по собственото си цивилно население.

56

Анонимен

преди 1 година

Да дааааа, фанали ги ракетите от химарсите.....МУХАХАХАХАХАХАХА, сигурно е така! САмо дето преди седмица мрънкаха, че нямат НИКАКВО противодействие на ХИМАРСИТЕ и сега ги хващали ракетите.....хващате, АМА ДРУГ ПЪТ!!! А и видеата от тубата до годазват как ги хващате!

55

Анонимен

преди 1 година

Добре че е братския Иран. С дроновете и ракетите. Че се оказа че Русия нема.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Точно така пал як, затова хо хлите не смеят да атакуват Херсон, валяло дъжд и затова било много трудно според Резников.

53

Ах ах ах

преди 1 година

Поредни руски лъжи !

52

Анонимен

преди 1 година

Лъжа и измама. Руснаците казаха че от 12 ракети, 8 са свалени, 4 са ударили моста. Славните краварски оръжия вече 6 месеца не могат да съборят един мост...

51

Joe

преди 1 година

Америка изпрати 12 Хаймарса, но Раша унищожи 200. Ракетите са прихванати,но са уцелили училища и други граждански обекти.Нещо послъгваме май,а?!?

50

....

преди 1 година

Значи, били прихванати всички ракети, но били унищожени... училища, градска инфраструктура и жилищни сгради? Последно?

49

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Укро войската северно от Херсон е практически разбита. През последната една седмица всеки ден понасяха огромни загуби в опит да пробият . Затова сега са решили да изстрелват ракети очаквайки пропуск в Руското ПВО. Уви, и това не се получи! Мисля че съвсем скоро ще се оттеглят с подвита опашка !

48

Всички

преди 1 година

...верваме на руската пропаганда! Лавров..." Ние не сме нападали Украйна"!

47

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия, вече няколко пъти унищожава украинските ВВС и Хаймърсите. Оказва се, че според Коношенков Украйна е имала 2 пъти повече от произведените в света Хаймърси.

46

Крим

преди 1 година

След Освобождението на Херсон,нали се сещате какво следва?

45

Анонимен

преди 1 година

Руснаците определено лъжат повече от украинците... Пpocто нямат равни в това отношение.

44

Анонимен

преди 1 година

Появи се клип от Херсон, на който липсват някои руски КПП-та в града, какво става? Отегляне или подготовка за защита?

43

Профгрупорг

преди 1 година

До цитиран от Укринформ -- "Откъснали", хм. Странно. За 8 месеца не стигнаха ли до Ламанша, а и защо напредват към Масква, а не към Киев или това е "спец. тактика чрез прегрупиране". Така се прегрупираха и държавите от социалистическия блок, карашик със СИВ и Варшавский дагавор, докато от СеСеСеРенцата нищо не остана. Сега е ред на Рассия да се прегрупира.

42

Байрактар

преди 1 година

До Анонимен 37 --- Приятелски жест към украинските център-нападатели от техния каунтърпарт, русофашизираните овенни. Това е така, защото укрите ке пикат връз рашисткият байрак или ще го палнат, а това ще притесни най-голямото джудже, та затва тъй. ;)

41

цитиран от Укринформ

преди 1 година

- трагедия. "Укридизинформ" трябва да се кръстят. Ама така е на война, всички преувеличават чуждите загуби, докато минимализират своите. Врагът е вечно разбит на всички фронтове, но факта е РФ си откъсна малко Украйна и най-вероятно, няма да е последното откъснато парче. Колкото повече Зеленски плаши с мега настъпление и връщане на земите с по военен път, толкова повече ще губят земи и хора.

40

АНГЕЛ

преди 1 година

Ако Херсо не беше Руски дали Руските ПВО биха го пазили от НАТОВКИ ракети? Обратната гледна точка излглежда още по парадоксално. Ако Украйна смяташе Херсон за свой защо го обстрелва с НАТОВКО оръжие? Истината е малко по различна. Англосаксонски Украйнски теорористи обстрелват собсвената си държава с НАТОВСКО оръжие ! Извода е ясен и за малките деца: Война между НАТО и Русия на Украйнска територия ?

39

Анонимен

преди 1 година

в Херсон са останали само жени със зелени чорапи