82

Хе хе

преди 1 година

До Анонимен Още малко и руските генерали дават отчет на Ню Йорк Таймс! Много примитивно ,дрюгари демократи !

81

Анонимен

преди 1 година

Путин на 100% трябва да мине преглед при психиатър. Нещо тотално сдаде багажа.

80

Баси провокацията

преди 1 година

Американските генерали не водят ли подобни разховори

79

До 107

преди 1 година

Да де! Ядрените бомби също!

78

Анонимен

преди 1 година

Щом говорят за ЯО работите им на фронта са много, много зле. Явно нямат вече никаква надежда, че ще победят Украйна. И това е въпреки мобилизацията, въпреки убедеността на тролеите им, които пишат тук, въпреки медиите им, въпреки пропагандата им.

77

Анонимен

преди 1 година

Защо повечето от политическия и военен елит на Русия са с голи глави? - Защото имат патологична слабост към радиация!

76

Анонимен

преди 1 година

Честно казано човек като погледне погледа на Путин и не остава с впечатление, че този човек е нормален. Отделно поведението му. Как неестествено си кълчеше краката когато се срещаше с Лукашенко.

75

ЯМР

преди 1 година

Руските военни неуспехи не се лекуват с ядреномагнитен резонанс

74

хари

преди 1 година

Наркомана е само един - Володимир Зеленски!

73

Анонимен

преди 1 година

Дори само за говоренето за ЯО, Русия трябва да я изгонят от ООН и всички международни организации. Путин ще направи от Русия пустиня.

72

Гларус

преди 1 година

Откъде американците знаят, какво обсъждат руските военни?

71

Анонимен

преди 1 година

Нали сме Европейска цивилизована държава? Какви мародери?? :)Божее *** народ Божее. Легайте да спите че утре сте на работа . Или и вие сте като масата -я на тоо нема а му работа да го задигам.Яжте хляб и сол, и гледайте себеподобните във фейса как са нарезали салам народен с уискито от 22лв

70

Кълбо

преди 1 година

Натовска пропаганда. Въобще Русия не е отчаяна.

69

Алеята на Ангелите

преди 1 година

Заради Зеленияглист Украина загуби: Черноморския си бряг и пристанища, Поречието на Днепър, Донбаските и лугански мини, металоргични комбинати и машиностроителни заводи, Плодородната украинска ЦЕЛИНА(Изхранваща с една реколта на 2 000 000 000гладюхи),20 милиона рускоговорящи украинци, Всичките си водни и термоядрени Централи както и над 150 000 загинали войници.От 2014 до 24 Февруяри 2022,УКР са изстреляли срещу Луганск и Донецк по 12 000-15 000 всякакви бомби ракети и снаряди, по 6 бомби на ден

68

Боен комар

преди 1 година

Цялият специализиран лабораторен рояк сме решили да атакуваме Русия, като се инфилтрираме в новия внос Москвичи от Китай. На границата ще нажилим безжалостно митничарите и след това ...Дръж се Русия,комар те гази! После ще се включат и колежките от ескадрилата диви гъски - бандеровки, прелитайки от север на юг ще ос.ерат с бактериологични ку.ришки всички транспортни трасета :-)))

67

ТочкаАтлантик

преди 1 година

Ще ви пуснем малко пропаганда ще ви лъжем, ще пуснем наши труооолове да ви слагат сами по дваисет минуса, ще плюем и осмиваме всичко Руско защото пр-опагандата трябва да продължи

66

mitko

преди 1 година

Кучетата си лаят-кервана си върви:)Жална им майка на украинците. По-глупав народ надали има. Ако очакват Руснаците да подвият опашка не са познали.

65

Амии

преди 1 година

Да го ползват в Сащ, Не в Украйна!!! Падне ли Сащ - с прокситата е приключено на секундата!!!

64

РУСОФИЛОФОБ

преди 1 година

Нема ги вуеннити интернет иксперти да убяснът как пyти пичели вуйната! А нема га и витановът! КЪДЯ ГА ВИТАНКАТА ВА? УКРИТЕ ЖГА ВАКСИНИРВАТ С УКРАИНСКИЙ ПАЛИЦ!

63

Евроатлантик

преди 1 година

Усраина наруши Минското споразумение и сега ще я ползваме като военен полигон. Ще избием всички рускопределящи се граждани и ще ги прогоним от Усраина. И когато мечката се събуди ще джафкаме като кученца покрай нея, защото ние сме евроатлантици