88

Анонимен

преди 1 година

Отличителна черта на всяко дълго парче в рока е че е много mъпо.И тук така

87

Анонимен

преди 1 година

До Нацистите в Украйна също едно много верно мнение си написал. Така е.

86

Анонимен

преди 1 година

Христов абсолютно си прав, но руснаците дори и с визи също ги вземат на запад като топъл хляб. Те са образовани и добри служители. В Германия в Испания и Великобритания а също и в Турция макар че не е запад но има много руснаци. Дори в Полша има и в Чехия и Словакия.

85

Анонимен

преди 1 година

До Дино Нещо нервничиш комай хахахаха

84

Дино

преди 1 година

До АнонименПоредния мало....мник

83

Анонимен

преди 1 година

Ко става бе некъпаните, победихте ли Русия вече или сте още заети с гей парадите

82

Съботен пасквил,

преди 1 година

Агенция ЕЖК работи без почивка :)

81

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун кьопоолар! Руската работа бетер турска работа.!.

80

Понти

преди 1 година

Всяка сутрин по сайтовете една и съща прозападна и антируска пропаганда. Писна ми, все повече се убеждавам, че Путин на края ще излезе прав, щом така грижливо се стараят да ни облъчват...

79

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, каква клозeтна драма! Значи изцоцват кинтите от лошите си роднини, и после "...ама аз не знаех, аз съм против". Пффффф. Ако наистина иска да няма нищо общо се отказва от всичкото имущество и кинти, започва в Париж примерно, от нула и тогава може да плямпa каквото иска.

78

До 97

преди 1 година

До Анонимен: Я стига си дрънкал! Ами Пууууут си има официално за придворен музикант Киркор Киркоров. Всички знаем какви предпочитания има. Та приказката ми е по твоята логика е - руснаците са говорили и говорят Киркоровски, ще рече арменско-български.

77

Сина

преди 1 година

Абе шмъркалото зелено дали ще екстрадира Брендо след като му дадем оръжия?

76

Анонимен

преди 1 година

Чичко Путин гледал нашата БТВ.Като погледнал Азис Как се кълчи и дупе.Казсл си .И тия българи не са стока.Всички са гр..ве и нацистки недера*си.Да взема и техния , също подобен на Азис, зелен чорап , и него да сваля А българите да направя чистокръвни славяни.И да проговорят най после на македонски.От където считам , че е тръгнала и нашата азбука и култура.И ще турят пак Бойча.Моя човек.

75

ПЕСКОВ В ЛАГЕР!

преди 1 година

Дмитрий Песков : "Аз съм против войната....." . ИЗПОЛЗВА ДУМАТА "ВОЙНА" ЗА УКРАЙНА. ВЕДНАГА В ЛАГЕР ЗА 15 ГОДИНИ ЗАД ПОЛЯРНИЯ КРЪГ !!!!!! КАК ТАКА СТОТИЦИ ДРУГИ БЯХА ЗАТОЧЕНИ ЗА ТАЗИ ДУМА, А ТОЙ СИ ДРЪНКА СВОБОДНО.

74

Интересно

преди 1 година

как винаги първите коментари са на дежурните кремълски ***! Като партизански плъхове, скрити в шумата чакат всяка статия и ако не им пасва на статуквото, веднага я обявяват за фейк. Спокойно, червени плъхове, вашето джудже ще спечели, стига се пънахте толкова, сън не спите да не отървете нещо под което да не сте се изходили.

73

Анонимен

преди 1 година

Крадливите руски олигарси, като избягат на Запад и се обявяват за противници на Путин, за да не им конфискуват краденото. Нищо друго.

72

Анонимен

преди 1 година

Не е лесно да си руснак в този момент. Всички те презират и гонят по всякакви начини. Путин съсипа доста неща в Русия, не само в Украйна.

71

До 87

преди 1 година

Защото е еврейн. А както знаем всички жендърски лгбт проекти са еврейски. Прогандирането промотирането и общественото нормализиране на обратните и обърканите е част от еврейския план за унищожаването на бялата раса.

70

Анонимен

преди 1 година

Защо всички меки китки са фенове на Зеленски?

69

Анонимен

преди 1 година

Днес забелязах нещо интересно. Нали в ЕС наложиха цензура на големите държавни руски медии. Та Европейците да не могат да четат руската "пропаганда". Сега обаче се оказва че руските медиите са достъпни от Германия. В момента през прокси в Германия чета RT. А от България сайта е блокиран и не не може да се отвори. Това показва до къде са стигнали нашите политици в евроатлантическата си шизофрения и *** на задницата на САЩ.