23

Anonymous

преди 1 година

Защо?

22

Анонимен

преди 1 година

Друг феномен ще видим.Газа пада а цените на стоките растат.То и бензина пада ама цените не падат

21

da

преди 1 година

Разбира се,че няма да паднат.Поредното доказателство,че тази територия се управлява здраво и целенасочено от Мафията.

20

Анонимен

преди 1 година

И защо няма да паднат цените веднага ? Да се качват мигновенно могат ни да паднат немогат ! Кога са падали цените в Бегето ? Аз непомня такъв случай

19

Варна

преди 1 година

Уиски ирландско 23 лв.Зехтин гръцки 23 лева!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 : Професията лекар е високо квалифицирана. За съжаление повечето, които познавам са нагли знахари.

17

Боби

преди 1 година

Няма да падне защото щом сега можем да купуваме на тези цени, защо да ги намаляват и да имат по-малка печалба!!!!!!!! Ето ви демокрация бе. ще смучат докато могат и после ще реват че не са на печалба........... Дано някой ден да се върнем на стоковата размяна да лапат мухите !!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПофесията лекар е ниско квалифицирана дейност в България!

15

Анонимен

преди 1 година

Що така няма да паднат цените бе, "експерти"? Нали цената на тока била обвързана с цената на газа? Май 35 години пазарна икономика в БГ стигат! По-изгодно е да се придържаме към всякакви про-"ангажименти" и глобални решения на чужди проблеми.

14

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте братя , не хранете спекулантите, после сами ще свалят цените

13

До 12

преди 1 година

На вас удвоиха ли ви заплатата, защото ако не са то също сте обеднели. Иначе най-доброто което всеки може да направи е да си смени текущата работа с друга фирма ако има възможност, поне заплатата му да е такава на пазарна стойност, а не мизерните които работодателите удобно в короната вдигаха с 0.7% на някои места.

12

Анонимен

преди 1 година

Защо няма да паднат цените при намаление на газа? Преди като поскъпваше газа се оправдаваха с него, а сега като цената пада редно е и цените на стоки и услуги да се намалят или спекулантите не искат да намаляват цените? Само вижте в каква държава живеем с кеф човек да се махне от тук завинаги.

11

Анонимен

преди 1 година

Така е братя всичко се вдига за часове но България не се влияе от цените на световните борси.Повишението на захарта там е 20% тук 100%.Тук на власт е винаги мафията.

10

Анонимен

преди 1 година

До Аноним 9 : "Обикновеният българин" да вземе да се квалифицира малко и да си намери по-добре платена работа вместо да мрънка.

9

Аноним

преди 1 година

Цените в магазините са огромни доходи нула никаква подкрепа и облекчения за обикновеният българин който плаща цялата сметка

8

Анонимен

преди 1 година

Нищо! След атома ще спаднат!

7

...

преди 1 година

хе хе! В БГ всичко е картел и монопол! За пример ще дадем горивата! там картела и монопола го държат руснаците! за въглищата и дървата! там монопола се държи от ахмед доган и дпс! колкото до цените на хранителните стоки! там има монопол който "нашата" "държава" НЕ забелязва от над 15-20г вече! Не за друго ами цените на храните ни са най-високите в целия европейски съюз! Ходил съм в други държаваи и го знам това! Та може да се каже, че тука и държава НЯМА!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Като нямаш държава която да регулира цените и да наблюдава за картели и спекулации няма да имаш и народ който да се възпроизвежда и да вирее на тая територия . Просто и закономерно е

5

Митьо предприемач

преди 1 година

Запрятайте ръкави и бачкайте. Рея дет се надяват да падат цени да се огледат по улиците - тия новите ес класи и поршета трябва да се изплащат. И аз лизинг имам, кръв плюя, жена не намалям ве ей

4

Dyno

преди 1 година

Българския бизнес е пълно дъно, сега бизнесмените ще се облажат и ще се покажат с големите придобивки, като коли и имоти. Цените няма да паднат защото българина не се е научил да се продава и гони всякакви инвеститори. Ще намали заплатите на служителите си за негова облага.