57

Анонимен

преди 1 година

До 60 Като ги гледах снощи в репортажите, не останах с впечатление, че силиконовите са си тръгнали... Дори имам чувството, че т. нар. протест е организиран от местните св0дници, да имат време да ги дообучат за лято 2023. Извън хиперболата, истински бежанец от война би бил благодарен на какъвто и да е подслон в мирна страна, без всякакви претенции.

56

До 61

преди 1 година

Защото в българските училища няма да ги отравят от малки с укронацизъм и приказки за светия нацистки колаборант Степан Бандера както и с легенди как княз Владимир прец 9 век бил македонец (пардон, украинец) и ратувал за велика македония (пардон, окрайна) и как бългротатарите (пардон, рускотатарите) от изток постоянно ги заплашвали и угнетявали.

55

Анонимен

преди 1 година

Защо няма бежанци от Луганск Донецк Херсон и Запорожие. Те са истински нуждаещи се. Може би Харков , Николаев и Одеса. западната част няма война

54

Анонимен

преди 1 година

Защо децата им не учат в български училища а в някакъв грантаджийски образователен център и защо не е спазен закона обучението да е на български език.

53

Анонимен

преди 1 година

Ами повечето от тези останали украинки са наистина нуждаещи се.Покрай тях напролет дойдоха онези с джуките от Западна Украйна и с наглостта си отблъснаха българите.Наистина на нуждаещите се и останали без дом трябва да се помага а онези дошли за туризъм и забавления да се пращат обратно в Украйна

52

А1

преди 1 година

След като Америка подпали този конфликт,защо те не ги приемат на своя територия?

51

отвратително

преди 1 година

Никъде в Европа не ги настаняват в хотелите.В бедна България Кирчо ги настани в лукс.а на пострадалите при наводненията носеше по консерва и фургон

50

Т.Шак

преди 1 година

Айде стига сте ни занимавали с наглите и безочливи щения на украинските търртеи бе! Да се хващат на работа и да си наемат квартири като нормалните хора! Стига са паразитирали на наш гръб!

49

A1

преди 1 година

Ние не граничим с Украйна.Те първо са минали през Румъния и като първа държава,само там могат да кандидатстват за бежански статут

48

Анонимен

преди 1 година

Ако искат постоянно пребиваване у нас,да започват работа,да пращат децата на детски градини и да се издържат сами.Но на брега на морето това няма как да стане.Затова желаещите да бъдат разселени по градове и села,а нежелаещите обратно в Украйна или където им видят очите.

47

уууу

преди 1 година

Българският пенсионер оцелява с 500 лева.Засрамете се.Да се хващат на работа като обслужващ персонал по хотелите.Докога ще ни висят на ръцете,че и претенции.

46

VladTepes

преди 1 година

Крайно време е Франция да започне настаняването на бежанците в своите южни владения Кергелен и Крозе. Евентуално в бъдеще може Великобритания да стегне изоставените бивши китоловни бази на Фолклендски острови и Южна Джорджия и да настани бежанци в тях.

45

Анонимен

преди 1 година

Щом не искат в държавна база мъ завидети и там малко мъ настанети за неколко години.

44

Анонимен

преди 1 година

Ремонтирайте базите за да отговорят на изискванията на укрите до тогава на хотел трябва да са.

43

Анонимен

преди 1 година

Никой не им е обещавал луксозни хотели за целия престой.Една префърцунена украинка с големи обеци каза тази сутрин,че не била куче,за да я настаняват в приют.Тогава да си отива там откъдето е дошла,щом условията в Украйна са по-добри.Ние сме достатъчно толерантни,но няма да ни се качват на главите.

42

Анонимен

преди 1 година

В държавните бази не е лошо.Незнам защо тези нагли укри не искат.Във всеки случай е много по добре от палатките и казармите в Германия например.

41

Анонимен

преди 1 година

Хората в Карловско не протестират, че са във фургони значи им е добре.

40

Анонимен

преди 1 година

в Баснко хотелите се оплкават че нямат персонал, да ходят да се трудят търтеите нацистки

39

Анонимен

преди 1 година

За хората в Карловско контейнери мухлясали и по 30 лв еднократна помощ, за украинските фашисти до сега половин милиард лева. За болните деца капачки събираме, няма пари за детска болницата.

38

Анонимен

преди 1 година

Абе гледахме го тоя филм с държавните бази вече! Ще се разходят до тях, ще започнат да хленчат, че не са ремонтирани, че няма условия, че не са като 5-звезден хотел и те не могат да живеят така и ще се травмират горките. И накрая нашите балъци пак ще клекнат и ще ги върнат в хотелите. То от овчедушието си патим винаги, не от друго. Като някой иска да те излъже и да те използва, ако не се поддадеш, няма да му се получи.