21

Ром"с

преди 1 година

Тези бягат ...а поляяците за какво се бият в Украйна ,а и не само те ...там има дори и от България 2 ***..те пък за какво се бият и защо се бият ...а да,за пари ,а парите откъде идват -от Фашингтон ..та какво се получава ...войната е между Русия и Запада с център Фашингтон и Лондон ..оръжията ,разузнаването,техниката...а живата сила е от Украйна и наемници ...а руснаците не могли или не трябвало да взимат наемници ..пропагндата въОбще не спи ...особено в Днес и Дневник .. .

20

Към бандеровците

преди 1 година

Ще дойде ли тока в Оокрайната ? А Интернета къде е ? Изглежда няма да се къпете скоро. А няма и мокри кърпички...Нали Русия беше свършила ракетите ?

19

россиская газета

преди 1 година

Великобритания се управлява от индийски премиер. Същият разпоредил индийците да пътуват, живеят и работят в Обединеното кралство без Визи. Осигурява се безплатно жилище, социялна помощ за многодетни семейства и 2000 лири стерлинги на калпак плюс автомобил Ягуар и имение в Лондон на който оноди кореняк англичанка и тя му роди поне 2 деца.

18

Анонимен

преди 1 година

Те британците да гледат, дали ще станат колония на Индия или Пакистан, после да мислят за Раша :)))

17

Анонимен

преди 1 година

От утре ще се включат и маорите с лъкове и копия. Аман от глупости.

16

Анонимен

преди 1 година

Чудят се какви глупости да измислят вече Англо-американците. Всеки ден някоя нова щуротия

15

анонимен

преди 1 година

Елитните бойци със стабилни заплати от 1500. Мухаха Наще смешници, да лежат по мисиите вземаха повече.

14

Анонимен

преди 1 година

Само глупости се пишат у този сайт. :)))

13

Хайде почна се

преди 1 година

От рано сутринта със статии оплюващи Русия. Гл. упендърите от Козяк за толкова ли м. а.ло умни ни мислят ? Нещо да кажете за руското настъпление при Угледар ? Или не ви изнася. А какво стана със "мащабното" контранастъпление на нацистите към Херсон ? Между другото точно тези афганистански командоси се тъпчеха и висяха по американските самолети когато смелите ЮЕСЕЙ бягаха от Афганистан (също като във Виетнам). Така че афганците сега се намират в САЩ !

12

Анонимен

преди 1 година

И какво? И в Украйна има Чуждестранен легион от западни наемници. Даже са по-добре платени.

11

МВР УБИЙЦИ МРЕТЕ

преди 1 година

Главният прокурор Гешев били споделил как се убиват Българи с ЧЕСТОТИ, как удрят Нервната Система на човек и се гаврят все едно хората са диви животни!За едни назобени Пернишки мафиоти питам!?

10

Анонимен

преди 1 година

значи навремето ВСИЧКИ афг-ки генерали се учеха в СССР но след това учениците станали по -умни от учителите си

9

Анонимен

преди 1 година

Мчи какво лошо има? Нали затуй са комшии.

8

Петров

преди 1 година

американците ше изпратят бългериани защото украинците свършват. така бългерианите хем ще воюват вместо тях хем ще ги хранят за своя сметка в скъпи хотели за славата на Биден

7

Петров

преди 1 година

пропагандата и разпространяването на измислените истории са англо-американско откритие от времето на онова те което наричат Пиар Севи Бойко

6

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, бурятите и чеченците ги избиха. Сега търсят афганистанци :)))))))))))))))))))) Те са само за украинската зима :)))))) Свикнали са по джапанки и шaлвapи :)))))))))))

5

Елитни

преди 1 година

афганистански командоси? Браво!

4

Анонимен

преди 1 година

Оляхте се!

3

Анонимен

преди 1 година

Хахаха,това ли измислихте сега. Когато америка вербува е ок, но Русия е проблем. Жалки сте.

2

Анонимен

преди 1 година

А бе тези британци все са много информирани какво става около фронта и покрай военните дойствия? Що така? Що например французите не са?