24

Анонимен

преди 1 година

Че те там са да събират пари и да си ровят в тилифонити,не да вършат работата която трябва. И да вменяват вина , досущ като лапачи на държавна хранилка,еле пък първа категория труд.

23

@26

преди 1 година

Охохохохо мръднАлия чичо си измисли декларация накрая , допивай и легай.

22

Шоп

преди 1 година

До hehe: Ми нали на тези безсмислия трябва да се намира работа...

21

Анонимен

преди 1 година

Много са изнежени днешните родители. Преди 26 години, като бях на 5, докато карах колело ме цапардоса желязна люлка през зъбите докато едно дете се опитваше да "удари чукче" на нея. Аз, разбира се направих 5 салта в калта и докато се освестя гледам как баща ми ме полива през лицето (дезинфекцира) с шише бира. Огледа ми устата с 5+ избити зъба и започна да се смее, вика ми "нали са млечни, не ти трябват, язък за бирата" аз също почнах да се смея, а това щели да го водят на психолог, хахаха.

20

hehe

преди 1 година

психолог заради падането???!!! ние като деца колко сме падали от дървета....никой не го приемаше за драма, нямаше психолози и учители. Молиш се *** да не разбере, отупваш си дрехите и продължаваш да дивееш. Сега родителите прехвърлят всичко на психолози, за да не се занимават те с израстването на децата си.

19

Juventud

преди 1 година

Ред в хаоса - БББ ахсхага какви наивници има тук , наистина няма случайни неща. 12 години не стигат.

18

Анонимен

преди 1 година

"Пристъпвайки към използване на съоръженията в Центровете от мен и от детето ми под ръководството на инструктор по катерене, предоставящ външни за Центровете услуги, освобождавам бла-бла-бла ООД, като управител на Центровете, негови служители, директори, акционери, праводатели, правоприемници, търговски представители, дъщерни дружества и свързани лица от отговорност"... ;) виновна е само и единствено мама, която е подписала декларацията.

17

Анонимен

преди 1 година

До JuventudКолко пъти "пожарникара"се опита да въведе ред под ръководството на германските фондации, стоящи зад него, толкова пъти ревахте, че е диктатор и *** е полицейска държава. Не може при преобладаващо ппрост народ, политиците да са читави!

16

Reef

преди 1 година

Чичка намали профилите , допий си сутрешната ракия и си легай в напиканото легло , по всичко личи , че *** ти мноу мноу не се е грижила за тебе ,подписала е декларация да се оправяш как можеш.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо не са я вързали тая майка

14

Анонимен

преди 1 година

До Reef прав е човека, на никой не му пука за някви чужди деца. Навсякъде се подписват декрарации преди да те допуснат да стъпиш в залата. Не си мисли, че откриваш топлата вода с тия съдилища. Хахахаха.

13

Анонимен

преди 1 година

Едно време майка как само ме шамареше. Спомням си как на един панаир ревнах за една играчка. Мама ми сви два тупаника и изведнъж желанието ми за играчката мина:)). А сегашните ги глезят като някакви принцески. Затова ви израстват бооокл....ци.

12

Анонимен

преди 1 година

Както се наемат студенти и навсякъде има човекопоток от напускащи и започващи работа нищо чудно в тоя център да няма никой компетентен или, ако има 1 да е бил в почивка, другите да не са се катетили и на метър нагоре през живота си. За тия заплати у нас - толкова.

11

:)

преди 1 година

гаранция майката е отгледала *** от съвети на други "интелигентни" БГ-***, от форум bgmama...

10

Анонимен

преди 1 година

"Задължение на работещите там е да проверяват безопасноста , особено за деца. Това е за съд и сериозни глоби , дори за вземане на лиценз." - кой па ти каза, че им е задължение, хахаха, предварително се подписва декларация освобождаваща ги от отговорност. Затова майката блещи по медиите, а не по съдилищата. Хахаха.

9

Reef

преди 1 година

*** ти си мноо навътре бе професоре и декларациите и знаеш и всьо бе гений , имаси разпоредби и правила бе професоре , какви декларации бълнуваш , искаш да къртиш яко пари от потенциално опасен спорт ? Трвбвада отговаряш на изискванията , я кажи железна логико , защо не са искали линейка ?

8

Juventud

преди 1 година

Нема изненади батко , не може да те ръководи пожарникар 12 години и да си читав , тва племе не си знае интереса , мега зле ... майката къде била , па как тя не го обезопасила, неслучайно всичко е насамотек в тая дупка ...

7

Анонимен

преди 1 година

До Reef "Задължение на работещите там е да проверяват безопасноста , особено за деца. Това е за съд и сериозни глоби , дори за вземане на лиценз." ---- мхм... отиваш, подписваш декларация за инструктаж, в който става ясно, че чаааветата се самоосигуряват, заеебаваш си семето и после друг ти е виновен... желязна логика!

6

Анонимен

преди 1 година

Майката като ще мрънка по всички телевизии, да хване и да каже в кое кафе е била по време на инцидента.... щото най-лесно е да си заееебе отрочето в залата, където практиката е *** да се самоосигуряват(!) без по гз им да ходи постоянно инструктор!

5

Reef

преди 1 година

Задължение на работещите там е да проверяват безопасноста , особено за деца. Това е за съд и сериозни глоби , дори за вземане на лиценз.