64

Анонимен

преди 1 година

. . . да бъде прозрачно. . . . Този парапетаджия е вече съвсем ясен! Нека каже прозрачно къде е жена му, къде са децата му? Вече много не му искат прозрачността, а да се връща обратно от където е дошъл - лъжебългарин!

63

Анонимен

преди 1 година

Значи майката на Кирил Петков ни е уредила Лукойл да плаща данъци, впечатлена съм

62

Айде

преди 1 година

Млъквай бе наглец ! Откакто е започнал тоя преход, няма други като вас, които да са направили толкова много глупости и зулуми за такъв рекордно кратък период от време ! Така че преди да коментираш другите, първо се замисли за себе си и цялото си обкръжение ! Народът ви показа съвсем ясно на изборите какво му е мнението за вас !

61

а пък

преди 1 година

Рашков и Нинова, плюс Атанас Атанасов, паднаха от Марс преди 2 години.

60

Minuva42

преди 1 година

А Киро , на който баща му емигрира официално преди 10-ти а майка му играе бридж с ПРа на Лукойл. И тази прка го лансира пред Радев. Той няма нищо общо с прехода и с пропитта комунистическа връзка :). И някакви му вярват :)

59

Щирлиц

преди 1 година

Новото юпи е гладно горкото,ц,ц........

58

Minuva42

преди 1 година

Според Киро всички които сме живели в България до миналата година сме част от прехода и сме недостойни.

57

Ганди

преди 1 година

Киро пел тека е един красив и ароган тен ком плек сар, жена му, любовницата му ,децата му избягаха от него, а той на тати момчето се мисли че е хванал дядо господ за шлифера,голям несретник си Кире ти У

56

Анонимен

преди 1 година

Когато ГРОБ са опозиция, правят всичко възможно да свалят работещо правителство. Когато са първа сила и малцинство, реват за обединение, единство и национални цели, като по този начит убиват партийките, които им дадат подкрепа и мнозинство.

55

до инфобюро

преди 1 година

европейски цености ли са да нарежем половината блокове на аец? или може би е европейска ценност да си нарежем ракетите,да намалим армията си три пъти или е европейска ценност да внасяме боккллууцции и да изнасяме злато и други суровини? руснаците не ни ли помагнаха да се освободим или четеш историята само където ти отърва? а може би е ценност обеднения уран който изсипаха в Сърбия преди време? или е ценност да взривим някой друг газопровод?

54

Инфобюро

преди 1 година

При всички положения е по добре да се направи правителство на националните ,Европейски ценности и отговарящо за изпълнение на ангажиментите ни към съюзниците ни в НАТО.Да помогнем на Украйна и военно е наше братско задължение.Украйнците се биха за свободата ни през1877г.Че ще се краде да ама по малко да е.затуй контрол.Президента иска да управлява вечно в полза на Русия и го прави с разиденение на Демократите Да не се допуска .Компромис заради Демокрация трябва инъче Путинизъм диктатура войни.

53

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Едно ченге от ДС е баща ти , който непрекъснато ти е внушавал разни неща! Той е от групата емигранти с парите от Луканов .Почина беше :Като искате капитализъм , вие верните комунисти ще станете капиталисти! Ние тази власт няма да я дадем без кръв!

52

Анонимен

преди 1 година

колко трЕбва да си "умен" и да избереш пак киро и асен при положение че при тях цените скочиха двойно и тройно и въобще няма спекула слунчоглед и олио родно производство на двойни и тройни цени

51

ХоХо

преди 1 година

КирРе, тичай да пИ каш на син кАмик ! Политиката не е за заленитикви !

50

Анонимен

преди 1 година

И Борисов, и Рашидов, и други има, са високи топки. Киро кара на принципа - я, да ги оплюя, че да се издигна в собствените си очи. Еми, не става така Киро, грешна ти е тактиката. Ама явно и в Харвард не са успели да те научат.

49

Анонимен

преди 1 година

А Рашков от кои години е ве мен хаха

48

Анонимен

преди 1 година

44 Киро просто е срам за демокрацията и евроатлантизма. Служи на корпоративни и на чужди интереси. Полуобразована марионетка.

47

ЕВРОПА ВЯРВА В ГЕРБ

преди 1 година

ПУТИНИСТИТЕ ВЯРВАТ В КИРО , ЧАШКОВ, ЧЕРЕПА.........

46

Анонимен

преди 1 година

Оффф, ми за Киро след години какво ще казват? Един човек от хаоса, дето го сътвори в ония времена, дето и работещ парламент нямаше заради него, щот тоя не харесва, пък с оня не ще. Да не мисли Вежди той, Вежди име си е създал у нас и по света.

45

Някой

преди 1 година

Киро Ментето, говори за Вежди ,че бил човек от "миналото" ? Странно, за какъв си представя ортодоксалният комунист Бойко Рашков...Дамаджаната! При Кики май, менталните на отклонения са непоправими!