20

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ тъй като беше победена взе Карелия а Чечения е част от Руската федерация.

19

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Ами питайте Укрите. Тези дни изядаха толкова много бой ,че вече понаха да се замилят кое е по добре - Руския Ад или куршум в гърба от своите докато бягат от фронта !

18

Анонимен

преди 1 година

До 18Русия беше победена от Япония 1905,от Финландия 1940..../////И в ПСВ от Германия.

17

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме и капитулацията на Русия пред България,благодарение на Генерал Колев през 1916 година!Когато Русия нападна Добруджа и беше разбита и гонена до Молдова!

16

Анонимен

преди 1 година

Русия беше победена от Япония 1905,от Финландия 1940,от Афганистан 1986,от Чечня 1995 и сега ше бъде бита от украинците!

15

Анонимен

преди 1 година

Тея па...Първо атака нямало, била лъжа. После атака имало, ама потопени кораби нямало. Сега пък щели да отговорят на атаката. Само днес три различни позиции позиции... Каквото им разрешат от Москва, това пишат...

14

ЗАЩОТО

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

13

Все по-голям..ям,ям

преди 1 година

Епа като умрат и не им се воюва вече.Питайте 200 000 всушки дали им се бие още.

12

Анонимен

преди 1 година

Тази атака на Украйна, подпомогната от Англия ще даде пълното право на Русия да прекрати износа на зърно от терниналите в Севастопол! Няма как да се товари в принише подложено на военни атаки.

11

Анонимен

преди 1 година

Всички западни цивилизовани свободни демократични медии вече 8 месеца многкратно и постоянно всеминутно навскякъде обявяват, че руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин и Русия загубиха в Украйна и че Русия е фалирала, а само пpocтите русофили не могат да го разберат това нещо.

10

Анонимен

преди 1 година

Русия спира зърнената сделка! Смешно ли вие сега натовчета хахахахахсх

9

Империята

преди 1 година

се разпада, както през ПСВ, когато милиони руски войници бягаха от фронта, или се предаваха. А също така и когато за 4месеца, 41г. до фронта край Москва се предадоха 4 милиона руснаци. Никоя армия, никога не е давала толкова пленници, и сега ще е същото.Без съюзниците сега Русия щеше да бъде немска провинция, което е жалко.

8

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Орешкин: Никога досега властта на Путин не е била така зависима от САЩ. Формира се национална съпротива. Путин разбира, че положението на фронта е лошо, а за да остане на власт трябва да запази завоеванията си, заяви пред БНР руският политолог и преподавател в Свободния университет в Рига Дмитрий Орешкин. До дни, дори до часове режимът на руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин ще падне.

7

sherlock

преди 1 година

copy paste CNN???? Google translation?

6

С Русия в сърцето

преди 1 година

Русия ше победи в тази война!! Както го е правила във всички войни през последните 100 години!!

5

Анонимен

преди 1 година

Впрочем казармата преди 44-та година в капиталистическа България НЕ е бил задължителна, задължителна е станала след като комунееетататаа идват на власт през 47-*** година. Моят дядо беше роден 1918 г. и не е ходил в казарма.

4

Анонимен

преди 1 година

Значи и сега ще стане същото. В момента когато САЩ и сие изоставят зеленият наркоман, укрофашистите ще откажат да се бият и Окрайна ще се разпадне.

3

Анонимен

преди 1 година

Един стар евреин навремето бил казал, че войната е нещо, при което множество млади хора, които не се познават и не се мразят, са пратени да се убиват един друг заради интересите на малцина старци, които се познават и се мразят.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами когато осъзнаят, че ги карат да убиват непознати невинни хора като същевременно рискуват и собствения си живот, заради финансовите интереси на една шепа хора или заради нечий фанатизъм, с който нямат нищо общо.

1

Фалшива новина

преди 1 година

Информационната война срещу Русия.