77

Анонимен

преди 1 година

На *** най-добрите приятели. Славянския закрилник :)

76

Анонимен

преди 1 година

И не само Харков, до дни, дори до часове успешно контранастъпващите въоръжени сили на демократична Украйна ще си приберат и Крим и ще влязат в Москва и зверския тоталитарен диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

75

До а иначе

преди 1 година

Ще разбереш до няколко дни, какво става с украинската контра офанзива. Впрочем нищо интересно - ще си приберат и Харков.

74

а иначе

преди 1 година

А иначе какво става с успешното контранастъпление на украинските въоръжени сили срещу путинските агресори? Защо няма новини за успешното контранастъпление на украинсктие воъоръжени сили срещу путинските агресори?

73

Анонимен

преди 1 година

Право казва Зеленски ***/akhmeddudaev/1120

72

Анонимен

преди 1 година

Иран е единствената страна в света в която държавата поема разноските по терапията и операциите за смяна на пола. И не само това - сменят безплатно всички документи, дори дават ново свидетелство за разждане с другия пол. Освен това там са много напред с пластичната хиругия, понеже може да показва само лицето жените се стремят да се показват красиви, хирурзите са много добри и много чужденци пътуват в Иран за пластични операции защото цените са поносими.

71

и кво ся

преди 1 година

путлеррраа дослук прави с иранците дето са женормазци неверници с оня брадаития дрогиран чеченец с толупа от северна корея и с мазния китаец, тва ли му са аверитеегаааси новия световен ред дето си вкара

70

Да мрът

преди 1 година

Да мрът всички араби- иранци... Когато тия умират, България РАСТЕ.

69

Анонимен

преди 1 година

Путин да изпрати войски в Иран за потушаване на женските бунтове. В противен случай Русия ще остане без най-верния си приятел.

68

Тенгри кан

преди 1 година

Естествено, че в "Читанката" нема да пише да се забулват жените;))) Забулването е наследието на юдаизма в исляма,з ащото и трите вери: юдаизъм, християнство и ислям с авраамически;))) И отговора е даен, въпросният апостол Павел, който преди това е юдеина Савел гонещ християните;))) Оттук, третата издънка на авраамизма - исляма наследява съвсем естествено негативите на юдаизма. А и идеята да се укроти ***, тъй като е вечно съблазнявана от Сатаната и носи грях е жизневерую на Авраамизма;)))

67

Анонимен

преди 1 година

ако жената изглежда като Нинова или пази Боже дърева ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С покривало а и кисия на главата

66

разпад на Иран

преди 1 година

Иран ще плати висока цена за всичките си престъпления извършени от ислямските власти. Половината население на Иран са азери на които все повичи им писва от ретроградните персийски молли. Азербайджан и Турция много активно работят с иранските азери. От друга страна има много топли отношения между Израел и Азербайджан което напоследък донесе и голямо разведряване между Израел и Турция. Подготвя се голямо тюркска обединение при което Иран ще изгуби голяма част от територията си. Очаквайте изненади.

65

Анонимен

преди 1 година

жената трябва да е или 4исто гола или покрита цялата и с бурка ... няма се занимаваме с полу истерийте им я

64

ванга е казала

преди 1 година

путин ще си смени пола от ново и ще имигрира в Иран

63

do 65

преди 1 година

До Анонимен вземи си смени лекарствата явно не ти действат

62

Анонимен

преди 1 година

Рублата е една от най-стабилните и обезпечени световни валути. А доларът е навсякъде и всички транзакции са в долари, всички разчети и цени са в долари, демонтажът на долара е труден и дълъг процес, но вече започна.

61

до 62

преди 1 година

До Анонимен и да я забулиш и забрадиш пак ще се пере със съседа споко

60

до 61

преди 1 година

До Анонимен ислямиста се страхува от жената като от дявол затова я постиска, ако жена убие ислямист то той отива директно в ада няма надежда за него, ако не трябваше да им раждат деца до сега щяха да са избили всичките си жени понеже те не правят секс с тях а с козите си, тях ги ползват само за добиване на деца

59

Анонимен

преди 1 година

И аз моята искам да я забуля, ама нещо се дърпа... Омръзна ми да спори и да ми се отваря.

58

Анонимен

преди 1 година

Комплексираните мъже подтискат жените, най-вероятно това е проблема, а не вярата и мюсюлманството.