85

ХоХо

преди 1 година

Ристьов, от деда ми имам една стара кремаклийка. Давам тия и оди да се биеш и от твое и отмое име !

84

Анонимен

преди 1 година

Румен Хпистов - употребен памперс на американското посолство, отново бръщолеви нещата, които са му натъпкали от Козяк и Сорос в тиквата. Тоя иска да изкара, че ние имаме нещо общо с неофашистите в Украйна, но не е познал.

83

Румене

преди 1 година

Румене, знаеме какво сте замислили и какъв ангажимент сте поели. Но запомни, не се заигравайте с тая война повече, защото дори да направите правителство ще бъдете свалени по-бързо и от ПП-тата. Тази война не е на България и България не трябва да взима страна. А ти, Румене като си такъв военолюбец можеш да се обадиш на Зеленски и да се запишеш доброволец. Ехх как пък един от Вас не помисли веднъж за България поне. Какви сте вие ***. Душманин на собствения си народ. В ада ще горите, Румене!

82

Анонимен

преди 1 година

Оли, всяка империя си гледа интересите бе катмил ***. Важно е ние какво сме получили те докато са си гледали интересите. Сега Америка като си защитава интересите какво получаваме? Заводи ли строи, атомни централи? Какво ти е построила Америка в България ? Разбиха ни производствата, заграбиха ни пазарите, унищожиха ни селското стопанство. Точно такива отпадъци като тоя от интервюто.

81

Анонимен

преди 1 година

Заблудените(***) *** (русофили) винаги са тълкували Руско-турската война на наша зема, като алтруизъм на руснаците, а всъщност те са си гледали имперските интересите и сферите на влияние на Балканите... Комунистическа пропаганда тук пък възпитаваше всички поколения в сервилно поведение към Русия (все едно, че са се били срещу Турция с "благородната" кауза да ни "освободят"...) и тя винаги го е използвала в България..

80

Анонимен

преди 1 година

До 127. Няма да коментирам останалото, но , кажи ми , ако обичаш, откъде накъде Газпром трябва да ни дава газ, след като отказахме да плащаме?

79

Анонимен

преди 1 година

А какви са, според г-н Христов САЩ и техните президенти? Или, досега, било каквото било и вече сме на нова страница? Виетнам, Ирак, Либия, че и много други страни дали мислят така?

78

пришълеца

преди 1 година

Жертвате народната пара в полза на мазните:))) и пазите себе си:)))

77

Анонимен

преди 1 година

Има ли адекватен българин, който да вярва че Русия може да направи инвазия в България, а не например Турция с цел да си защити турското малцинство?

76

НЯКОЙ

преди 1 година

Всеки политик защитаващ Украйна защитава себе си от икономическата криза, защото има голяма вероятност той да получи финансова помощ от някоя евроатлантическа фондация. Единствената защита за България е да се работи за постигане на мирно решаване на проблема. Във всяка война и двете страни са губещи. Това е войната на САЩ с Русия, която се води на територията на Украйна.

75

Бай Дрън

преди 1 година

Аз да попитам укрозащитниците. Защо Русия не напада Беларус? Някой замислял ли се е изобщо? В Беларус никой не се и замисля да са прави на по-католик от папата.

74

Бай Дрън

преди 1 година

Всъщност, агресорът е Украйна от 2014 година насам. Русия се включи в защитата на Донбас и Луганск, нищо повече. Пак си помисли, Румене, кой е агресора и защо СДС е в гъбите.

73

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от коментарите тук ги пишат келешi на по 20 -24 живеещи при мама и тате, каращи коли подарени от мама и тате, неплащащи сметки защото ги плащат мама и тате но иначе са коментиращи евроатлантически лъвове ...други са някъде във вселената..Ще ви разочаровам момчета...нито сте лъвове нито евроатлантици каквито мислите, че сте..когато се оформи фронт на война и се въвлече България ще се убедите в първото...а за второто ...вие сте просто евроатлантическо пушечно месо...

72

анонимен

преди 1 година

Интересно е защо само България ще бъде въвлечена във впйната ако предостави оръжия на Украйна. Други страни го правят от 24 февруари и не са въвлечени. България без да го прави е обявена от Русия за неприятелска страна, Газпром й спря газта, намесват я в атентат на Кримския мост и т.н. и т.н. Ами правят го точно заради тази разкрачена позиция.

71

Факт

преди 1 година

Лъжи и глупости

70

Заминавай с 200

преди 1 година

на фронта,***!

69

Анонимен до 112

преди 1 година

*** България е нито ЕС защото сме с най ниските заплати и пенсии като страна от третия свят, нито сме и в НАТО въоръжението ни е от миналия век. Защото нашите партньори ни разоръжиха и ни излъгаха с едни самолети. И за влизането в двата съюза никой не ни е питал там ни вкараха предатели и ***.

68

Шефа

преди 1 година

От какъв зор България ще защитава неонацистите от Украйна?Ние сме член на НАТО ,а не на ЦРУ които организираха преврата с кървавия Майдан!Целта на ЦРУ бе назначаване на слугинско правителство ,което да позволи превръщане на Украйна в изпитателен полигон на биооръжията и плацдарм за нападение срещу Русия!България трябва незабавно да излезе от неприятелския списък на Русия! Ще я патим!

67

Анонимен

преди 1 година

Тоя какъв точно е?

66

Анонимен

преди 1 година

Пак призив да предоставяме оръжия на тия, дето маршируваха с факлите и байраци със свастики по главните улици на Киев! На тия с татуировки "черното слънце" и "мъртва глава". Абе фашисти терористи са това - Невиждате ли??? Самите те си качват клипове в тубата. Невидяхте ли какви "евакуираха" от Азовстал? Руснаците специално ги караха да си вдигат фланелките за да им се видят татуировките? Най са ми чудни поляците. Бандеровците милиони са избили, ама те сега им помагат. Нямат нац. гордост тия хора