58

Анонимен

преди 1 година

Руската терористична групировка продължава да бяга от западната част на Херсонска област. Украинският генерален щаб обяви, че руските терористи напълно са напуснали позициите си в Чаривное и Чкалово

57

Анонимен

преди 1 година

Путин е най-великият терорист и убиец на света

56

Анонимен

преди 1 година

Лъжат и крият зверствата си Руснаците Истината ще излезе рано или късно но това зверство дали ще бъде забравено и простено ???

55

Лошо

преди 1 година

Европа си отгледа една фашистка,терористична държава Украйна която е опасна за всички.

54

Анонимен

преди 1 година

Хаймарсите с ракети М31 набъкани с 200 хиляди волфрамови сачми вземат понякога стотици руски жертви. Взривяват се над руските окопи и хилядите сачми със скорост 8 километра в секуда се разпръскват като облак поразявайки всякаква жива сила в радиус 250-300 метра. Поради високата скорост сачмите пробиват и лека бронирана техника и я правят на решето.

53

Анонимен

преди 1 година

Според мен Путин загуби войната още през март, това стана ясно вече дори и на децата.

52

За сведение

преди 1 година

Уганда е готова да изнася електроавтомобили за Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

The Mirror: Путин има пристъпи на кашлица и постоянно гадене. Путин има пристъпи на кашлица и постоянно гадене, пише британският The Mirror като се позовава на свои източници. Ако се вярва на тази информация той е отслабнал само за месец с 8 килограма. Изданието се позовава на вътрешна информация, според която обкръжението на Путин е обезпокоено от влошаването на здравето му, от отслабването и постоянната му кашлица.

50

До 166

преди 1 година

Те вече в Киев ли са???

49

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е пред колапс. Украйна провежда блицкриг. Украйна освобождава хиляди хора от окупация, руската фронтова линия се срива, пише в. "Дейли телеграф". Руските сили са принудени да отстъпват, след като украинските сили успяха да осъществят успешно настъпление в Южна Украйна, отбелязва британското издание, предаде БТА. До дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.

48

Анонимен

преди 1 година

Иван Кръстев: Украинската армия прави чудеса, прави неща, които не бихме повярвали преди година.

47

Анонимен

преди 1 година

"Зъзнат като кучета по окопите руските солдати" ----------------------------------------- Проверих в Гугъл температурата в Киев днес - максимална 15 градуса и минимална 9 градуса. Вие сopocoидите като се дрогирате и натаралянкате пишете само пpocтотии.

46

Анонимен

преди 1 година

В разгара на мръсната руска война и успешното контранастъпление на Украйна, освобождаваща незаконно окупираните от Кремъл нейни територии, България отново се оказа на страната на насилника и злодея.

45

Анонимен

преди 1 година

Йорг Химелрайх: Путин вече не може да отрича: руският имперализъм катастрофира в Украйна. Русия води война от 20 век, Украйна се отбранява като модерна държава. Руското нахлуване в Украйна всъщност е идеологически конфликт от 19 век - между империята и Украйна - националната държава, стремяща се към независимост. Въпреки численото си превъзходство обаче, тази империя няма никакъв шанс срещу младата Украйна с нейната интелигентна военна тактика от 21 век и високотехнологичните оръжия от САЩ.

44

Павел

преди 1 година

Много руснаци намериха любовта на живота си на фронта. В телеграм един руски войник на име Олег разказа как срещнал любимият си Андрей, откраднали пералня и посуда и живели щастливо преди да ги докопат украинците и да изтръгнат на Андрей гръкляна.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин се провали. Всички го знаят, включително самият Путин! Такова падение в края на политическата кариера, никой не си е причинявал!

42

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги лъжат

41

Анонимен

преди 1 година

Варварството на Путин е ужасяващо

40

ххх

преди 1 година

Гледахте ли видеото дето двама ватника се плющят в една палатка... много голяма война срещу ЛГБТ няма що ахаха

39

До хора

преди 1 година

Теб как те касае, крие или не крие?