233

Анонимен

преди 1 година

До 311...Кажи кое е по важното.Това което ти казвам.Или това което виждаш.Комунизма е лъжа.И ще ти кажа защо.Защото това е идеология базирана на пясъци.Тя в създадена от хора .Което в основата си е заложила промяна вътре в себе си ..Сиреч...Кожи или посочи ми един човек който да не е изменил на принципите си в живота.Нвма.Тала комунизма е създаден за да излъже и подведе.Но като книга и за четене си прав.Може да те омая...

232

Анонимен

преди 1 година

До 310:Вземи прочети повече за комунизма.Няма да ти навреди четенето.В голяма грешка си какво всъщност представлява.Важното е,че го няма в България,а аз знам ти какво искаш...искаш фашизъм.Е,няма да стане!Това е дикатура!

231

Анонимен

преди 1 година

До 295......пропущаш нещо.Комунизма не се измерва само с бедни и богати.Липсата , привидна, за бедни и богати и, сиреч равенство е само за народа.С иначе има един ,,богоизбран " народ.Който се има за елита на държавата .С върховно командващ.Това са комунистите управляващи Сиреч...къде е равенството.Тези кому,нягите имат повече права.На живот и по рождение.А ,,Вожда " никой не може да го съди Точно тоя модел върна Борисоф за 12 години По модел на Путин

230

Анонимен

преди 1 година

До 393....пропущаш нещо.Комунизма не се измерва само с бедни и богати.Липсата , привидна, за бедни и богати и, сиреч равенство е само за народа.С иначе има един ,,богоизбран " народ.Който се има за елита на държавата .С върховно командващ.Това са комунистите управляващи Сиреч...къде е равенството.Тези кому,нягите имат повече права.На живот и по рождение.А ,,Вожда " никой не може да го съди Точно тоя модел върна Борисоф за 12 години По модел на Путин

229

Анонимен

преди 1 година

До 296:Не е вярно.Капиталистите са онези с лимузините.А къде мешаш Възраждане,БСП и т.н. не знам.Те не са от най-богатите.Има други по-богати.Лекувай се щом виждаш комунисти на всеки километър.Това твоето не си е нормално.

228

Анонимен

преди 1 година

Статията е фейк и затова цените няма да отидат надолу.

227

him

преди 1 година

Мдаа, от такова пренасищане чак ми накърти - от £3.50 април, сега газа е £7.50!за килокалория!

226

Пейчо Димитров

преди 1 година

Не забравяйте,че и най мракобесните десни също някога бяха от политическата номенклатура на БКП-то. Жив пример за това е "умника" от Банкя. Ето защо трябва да се гласува не за партии и техните списъци от спонсори,а за отделни личности с проверено за почтеност минало.

225

Анонимен

преди 1 година

и ко праим ся - цените не трябва ли да хвръкнат на всичко надолу - нали всичко беше заради газа

224

Анонимен

преди 1 година

Твърдението на Делян Добрев , че всичкия НЕруски газ е руски до къде ни докара.Да чакаме братята братушки да се смилат над нас.Белким ни простят прегрешенията които вече 32 години правим ,откъснати от тяхната орбита.

223

Анонимен

преди 1 година

....да, природният газ веднъж добит трябва да се съхранява в хранилища, които сега са заети, това не е като старият ти опел да го оставиш на улицата и една година да не го мръднеш...

222

Анонимен

преди 1 година

до оня ден немаше газ - сега ко ше го праим - нема угода

221

Анонимен

преди 1 година

..само да попитам, какво означава "мекото време" през октомври? зимата тепърва предстои....

220

анонимен

преди 1 година

На Путин му пожелавам по-яка зима!

219

ds

преди 1 година

Не е вярно, всички комунсти мислят за хората си,третирайки ги като овце. Направиха палати като обсерватории, с по 12-20 тоалетни,златни кранчета и скъпи лимузини. Децата им живеят и учат в пропадналия запад...а те горните стоят в парламента и се борят за човешките права и свободи. *** народ сме си ни българите,вярваме на Възраждане,БСП и др. Тези хора са милиардери с наши пари и си живеят живота.Пият шанпанско и се хилят на бабите, които продават зарзават на тротоара. Комунизма е утопия...

218

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам дали в Русия има комунисти,но за България със сигурност твърдя,че комунизма отдавна умря и няма да се върне никога.Лошото е,че ако ви се привиждат комунисти значи вие сте фашисти.Зарежете този фашизъм и комунизъм.Основата им е една.Истината е в демокрацията и си набийте в главите,че фашизма не е демокрация както се опитвате да ни убедите!Явно от Дневник платените коментатори пак са дошли насам.

217

Анонимен

преди 1 година

това звучи както съветската пропаганда

216

Анонимен

преди 1 година

До 295 А бе умнико, а в Русия като има комунизъм, защо има най- бедни и най- богати? Не ви ли омръзна сто години вече да заблуждавате простата част от народа, че комунистите мислят за тях? Прочети какви глупости си написал!

215

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЕЩО ПАК СЕ ЛЪЖЕМЕ ТУК И ТО СЕ ЛЪЖЕМ НА ЕДРО. НЯМА СТРАШНО - КАКТО НЕ ВЕДНЪЖ СТАВА НА ПОСЛЕДЪК - КАЗВАМ ВИ - ЛЪЖИТЕ СА ВИ КАТО ФЕКАЛИИ В РЕКА ВИНАГИ ИЗПЛУВАТ. ДА СЕ МАНИПУЛИРА НАРОДА Е ОСНОВНА ЗАДАЧА НА АНГЛОСАКЦКИТЕ МЕДИИ.

214

Анонимен

преди 1 година

Е, сега вече ушанките лапнаха дървото и с газта, най добре е да заврат тръбата в *** лакомото джудже и да развият крана до край! Европа си реши проблема безда позволява изнудване и то на по- ниски цени!