99

За нов чип е време

преди 1 година

Бързо му падат батериите, губи ориентация ама като гледам и софтуера е за смяна Бил Гейчо го знае това най - добре

98

Nik

преди 1 година

Да може да се загуби в градината но не води пагубна за страната си политика,а управлява най голямата и демократична държава.Е Путин е 10 г.по млад но икономиката на Русия рухнала ежедневно се трепят хиляди хора и вече никой не смята Русия за силна държава.Байдан ако не става го сменят Путин отдавна не става и се напикава но никой не смее да го каже и смени е малка разлика А?????

97

Хм

преди 1 година

Лесли Нилсен в ролята на президента( "***" и "Страшен филм") не беше толкова забавен като Байдън.

96

Асан

преди 1 година

Тоя е съчма като мене :)))

95

Само 1 лудо дедо

преди 1 година

Може да излезе на глава с др лудо дедо:)))

94

Анонимен

преди 1 година

Пълни спекулации!! Този човек е по- умен от всички взети заедно коментиращи и повтарящи , като папагали това , което видят в новините.

93

Анонимен

преди 1 година

Защо "спекулации"? Той наистина страда от старческа деменция. Никой не крие този факт. Дори се говори в американските медии за "насилие над възрастен човек със заболявания", карайки го да изпълнява длъжност, която не е по физическите му сили и психическото му здраве. Вредно е за собствената му държава и за целия свят в крайна сметка. Никога в най-новата история на света не сме били в такава всеобхватна криза.

92

Човек

преди 1 година

Алцхаймер експрес!

91

Коко

преди 1 година

Преди имах малко по друго мнение за американците но след избора на това недуразомение просто си мисля че повечето от тях и те са като него дори и на по малка възраст този човек не може да командва себе си а какво остава за нещо като държава

90

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ за изверга който трие коментари - ГРОБ за цялото ти семейство, изтривалка либерастична, *** урродлива, генетичен отпаддък! Падай в трапа изчадие дяволско, дано си ваксиниран да гледам как се гърчиш с тромби от инфаркти, дявослка ***!

89

Анонимен

преди 1 година

Не знам.....ама тоя втори рунд нема да изкара

88

Анонимен

преди 1 година

89, там е проблема че не го избраха, а го назначиха с манипулиране на изборите. Законния президент на САЩ е Доналд Тръмп! Няма никакъв шанс този нассран памперс да има повече гласове от минмуна обонго който боготворяха. Всики знаем колко му бяха ралитата на този - по 10-15 човека и то седящи нассрани в колите си. Помним и на Тръмп ралитата по колко човека се събираха - по 40-50 ХИЛЯДИ. Този път либерастичните сатани надминаха себе си.

87

Анонимен

преди 1 година

Експеримент от 56г area 51

86

Анонимен

преди 1 година

Това вече е върхът, 100% очевАдно за всички, че Байдън ОТДАВНА не е с всичкия си. Изгубен в градината на къщата, където живее от 3 години, ръкува се и си говори с несъществуващи хора, не познава хората от собственото си семейство....

85

Рашистите

преди 1 година

да си видят техния президент накъде ги води.

84

Самозагубен

преди 1 година

На тея лазарници е нормално да се загубиш, да се търсиш и да не се намериш. Деменцията - при Путин, например - е избила в реинкарниране на СеСеСеРето. Политиците в надпенсионна възраст трябва да се преглеждат задължително от вещи психиатри. Иначе страдат обществата.

83

Анонимен

преди 1 година

Тоя го удря деменцията.

82

Иво

преди 1 година

Време е да си пасе кокошките с бабата, Джо

81

Анонимен

преди 1 година

На този няма , да му оставя даже и детето да гледа , камо ли да управлява Държава.Той сам самият е изгубен и от време , на време включва след това изключва.

80

Голям

преди 1 година

Резил за ония, които го избраха !