207

Анонимен

преди 1 година

Защо се допуска руснаци да са евродепутати?

206

Калеко Алеко

преди 1 година

Офшорното ленче, което правеше филми за възхвала на донбаските сепаратисти сега ерозира Европарламента, както ерозираше политическия живот в България с твърдения за радиационна вода в Хасково, и някакви мистериозни вили в Испания и острови в Гърция, впоследствие се оказа че вилите са семейни и са в с.Велика, а островите са Вирджинските където са офшорките и ... от такива евроАзиатски депутати пръкнати от Бузлуджа с Указ от Кремъл, нито България, нито Европа ще прокопсат ... !!!

205

Анонимен

преди 1 година

???

204

ШПИОНКА-РУСКА ШПИОНК

преди 1 година

БИВША СЪВЕТНИЧКА НА ГРИПЕНА..

203

Анонимен

преди 1 година

Защо го разказваш на нас?Нали за това се набута евродепутат, ама не си спомняш за нас!Излез на трибуната и го кажи това!Инак излиза като предупреждение.До това време ние ще сме измрели от глад , от студ и от преяждане с евроатлантическите ценности!

202

Абеглупачке

преди 1 година

Естествено, че свободният свят трябва *** е готов за евентуално използване на ядрено оръжие от Русия, ти от някоя гора ли идваш !?

201

Анонимен

преди 1 година

Лошите европейци, а другарко Йончева? Не искат да купуват нефт и газ от Русия, налагат санкции, оръжейни доставки за Украйна и т.н. Лошииии, много лоши тези европейци! А Путин е целия във бяло.

200

Активист БСП(к)

преди 1 година

Войната може да свърши още утре ако Путин изтегли армията си от Украйна. Елена, това хрумвало ли ти е като вариант?

199

Васил

преди 1 година

Йончева да млъкне ,защото прекрасно знае кой направи да бъде така и ,че тя като комунистка Да не стои като Матросов пред амбразората.

198

Анонимен

преди 1 година

Остави ги ЕП другарке, кажи нещо за Путин.

197

емиграция

преди 1 година

А за какво да говорят , *** комунистке? Путин за какво говори? За мир? Въоръжен до зъби, а народът му гладен, че и войниците си не може да изхрани. Колко народ загина вече др.Йончева

196

Анонимен

преди 1 година

Гледайте филма на Йончева от 2015 г. за Донбас. За разлика от много други е била и на място и знае за неволите на преобладаващото местно население, което е с руско самосъзнание. Всички губим от задълбочаването на конфликта начело със самите украинци. Време е за разум - време е да оценим и другата гледна точка в този конфликт и да осъзнаем, че както винаги, няма черно и бяло

195

Орт

преди 1 година

Йончева е рашистка,т.е това е съвременен вариант на фашизма с руски привкус.

194

Активист БСП(к)

преди 1 година

Цялото петоколонно войнство в Европа а и в САЩ е на амбразурата пробутвайки огромното желание на Москва за сключване на някакво примирие ( разбира се в сегашните граници). Дайте да дадем шанс на мира е един жалко прикрит ефимизъм който на практика значи узаконяване на заграбените територии. Москва отчаяно се нуждае от пауза за да събере сили за нова по-мощна атака.

193

Анонимен

преди 1 година

Нинова е виновна, че това грозно и нагло недоразумение/ дъщеря на масов убиец от ДС и руска еврейка/ е в ЕП. За да я скрие от съд и затвор за кражби и измами за стотици милиони, Нинова я уреди в ЕП. В ЕП йончева и р. кънев работят във вреда на България, а йончева при всяка възможност пее дитирамби за агресора и масов убиец путин. Елено, Бог вижда и наказва чрез най-милото, нямаш ли страх от Бога???

192

Анонимен

преди 1 година

По-добре да ни няма, отколкото да търпиме мурзилите.

191

Анонимен

преди 1 година

Как може такава наглост и мърсотия да се хули ЕС, видите ли ЕС иска ядрен онфликт. Не, Йовчева, твояти приятели-*** от Кремъл искат това.

190

миротворец

преди 1 година

Единствения начин, да се спре войната е ,Русия да си изтегли войските от територията на Украйна.

189

Анонимен

преди 1 година

ВПК-то не иска мир, иска война, че да има продажба на оръжие. Също като Урсулата и ваксините за милиарди евро. Ако няма ковид, няма ваксини, няма евро . Толкова е просто и логично.

188

Съвет

преди 1 година

Тази костенурка да се скрие в корубата си и да не дразни хората като се показва! Отрова излиза колчем зейне да се изцепи.