220

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

219

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 35 хиляди украински войника, а общо досега те са над 150 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната

218

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

217

Анонимен

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

216

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

215

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

214

Гост

преди 1 година

Защо ви е толкова малко акъла.Русия освободи ли западна Европа.Обещаха ли нато да не се разпространява на изток.Защо сащ завладяха освободените страни че и руски територии искат.Ако бях на Путин сащ Англия вече щяха да са в миналото.Сега и Артика а какво стана с нас.Няма заводи армия корупция ние изчезваме.Те не искат нас а земята ни.Не заслужават да съществуват.

213

Питър

преди 1 година

До познавам русофилВсички познаваме. Драйфа ни се от тъ-пи маймуноподобни бул-гаристанци

212

Гост

преди 1 година

Русия е велика и ще смачка всеки които застане на пътя и.Това са думи на най известната и почитана баба Ванга.Тъи като на съм на възраст аз може да не го видя но вие които плюете срещу Русия ще го почуствате болезно и с рев.

211

1

преди 1 година

Руснаците искат да си бомбят техните хора, за да не види никой как стават на зомбита, затов аи глеадт да спрат тока на украинците. Ама вече е късно не е само там.

210

познавам русофил

преди 1 година

Познавам русофил, който от 14 години бачка по Норвегия и тук се прибира за да харчи кроните. Направи си сглобяема, американска къща. Кара БМВ 5-та серия 2016г. Ходи да обикаля Виена, Будапеща, Париж. Носи Адидас, Найк, Лакост и т.н. Обаче като пине 1 уиски и започва да разправя колко велика е Русия. Извратена работа Ви казвам!

209

Путине,

преди 1 година

Путине, свърши едно добро дело и си прибери ***, населяващи България. Не са много но си ги прибери и ги пръсни из Сибир и тайгата да бачкат в мините за 1000 рубли, а не да се мандахерцат из лошата Западна Европа за 3000 евро месечно. И после 6 месеца на помощи и лежат по диваните. Прибери си ги!

208

...

преди 1 година

Единствените който говорят за ядрени ракети и бомби са п.ткин и кремъл! само те постоянно казват, че ще употребят ядрено оръжие в тази ВОЙНА! при това тази война я запозна п.ткин! Та не знам какви лъжи ми пише п.ткинофилията тука, но знам, че са ЛЪЖИ!!!

207

Анонимен

преди 1 година

ех тоз *** бее, кога и да го биеш се е късно

206

Анонимен

преди 1 година

Точно така, каквото кажат, значи се подготвили поредната мърсотия.(вече) и се пускат лъжите в ход.

205

24 .о2.22г.

преди 1 година

Много подли са путинците, а не украинците. Практиката го показва откакто е започнала войната, а не спец акцията.Нали така др. Радев?Още ли вярваш на Вова?

204

Анонимен

преди 1 година

Зельо кво стана с контраофанзивата, щото генералния ти щаб се оплаква от руски атаки в Бахмут и край Харков?

203

Анонимен

преди 1 година

Нали шефовете му от САЩ отговориха вместо него? Какво се напъва...

202

Анонимен

преди 1 година

То пък бивало да не отхвърли хахахахаха

201

Раел

преди 1 година

Този няма ли да го гръмнат вече,да мирне света.