124

Хммм....

преди 1 година

Има ли Бойко Борисов ромски произход?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!

123

Не знам...

преди 1 година

Не знам... банвайте ме колкото искате, че говоря против Тиквун, но фактите са, че Демерджиев днес е казал, че в МВР работят по много сериозни престъпления, свързани с строители на магистрали и мошенници от високите етажи на администрацията.

122

Анонимен

преди 1 година

Никоя катастрофа не е сравнима с тази създадена от Борисов след 12 години ограбване и разграждане на държавата !

121

ВИЖДАМ БЪДЕЩЕТО

преди 1 година

Видението ми, че ГЕРБ ще изчезне като партия се случва бавно и сигурно. Вероятно някои от вас си спомнят, че го предрекох преди 2 години. Предрекох точно кога ще се случи. Тогава ми давахте минуси. Казах, че ще стане през 2023-та година след местните избори.

120

Анонимен

преди 1 година

От тая противна лоена топка ми се повръща

119

АНАЛОГИЯ

преди 1 година

Бойко Борисов се отнася с България, тъй както Ценко Чоков към недоволни граждани - заплахи, връзване, бой, натиск, извиване на ръце, кражби и други хубави неща.

118

Ем

преди 1 година

Ем какво може да се очаква от една пр0cта мутра, освен заплахи, рекет, извиване на ръце и изнудване? Ако трябва да съм честен, не очаквам нещо по-различно от него и съответно не съм изненадан.

117

Гражданин

преди 1 година

Не гласувам от години докато политическите играчи не се сменят.Има депутати които са залепнали за столовете и се упражняват по 10-15 години да ни убеждават в демокрацията.Да ама демокрацията не означава цял живот депутат.Закон -два мандата депутат и толкоз.Отиваш да бачкаш в завод или в социална служба за да отрезнееш от политиката и да видиш какво си надробил.ПП дали имат притеснения за тока ,храната, как живее обикновения човечец с мижавите заплати от българските чорбаджии ????

116

Дон Павльо

преди 1 година

Балканския Пабло Ескобар отново заплашва. Смех смех смех в залата.

115

Анонимен

преди 1 година

Защо не се знае нищо за ББ в годините преди ИПОН? Някой няма ли да пита този скромен филия-с-мас-картофоядец как е направил първия си милион в най-мутренските времена?

114

Истукан

преди 1 година

Правителсво ще има само ако се съберат всички и забравят за омразата. Аз затова не гласувам, защото всеки иска да управлява автономно и не иска коалиция с друг, а иска да краде самостоятелно. Политиката е да управляваш в коалиция и с много хора, да си честен към избирателите и народа.

113

Доганя

преди 1 година

Възродителния процес, Вежди и Доган са били активисти, а в това време Бойко е бил Динко - гонил е български бежанци към турската границата и им е помагал да си съберат багажите с бригада от мутри.

112

Дайте да го премерим

преди 1 година

Лойко е дърт ерген и живее затворен зад високи стени, ходи с охрана, не е стъпвал в НС, управлява партията си диктаторски от диванчето, а Киро има 3 деца и жена, които цяла България познава и се разхожда свободно по улиците, чинно ходи на работа в парламента и си гледа работата. Кое е по добро?

111

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

110

Офталмолога Блъско

преди 1 година

Лойко е толкова зъл и отмъстителен, защото като малък съучениците му са му дърпали ушаците и са му правили носа на КАМБА (справка снимката), защото е черен цигънинн (справка снимката) и той сега си отмъщава. Лойко има нужда от психолог (когато влезе вътре в бай Ставри)

109

Мен

преди 1 година

Тиквоний пак се изака

108

Анонимен

преди 1 година

Имало едни 50 милиарда за крадене и се прегърнаха ГРОБ-ДПС-БСП-РадевАми БРАВО !!

107

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и Асенов са умни и знаят какво правят, Те знаят, че Герб няма дълго да се задържат и че болшинството интелигентни хора не искат Герб да ги управлява пак, защото това значи същите порочни схеми и олихархични фирми да продължат да източват държавата. Вежди Рашидов да спре да ни залъгва с тинтири- минтири призиви за обединение и "отговорност" от 80тте. Обединение, но не с мафията и не за да може всичко старо да продължи под друга форма

106

Анализатор

преди 1 година

Катастрофата е от 12 години-1млн Българи са в Чужбина,така че това е положението,никакви отстъпки на Не Щастните Гербаджий.

105

Иво

преди 1 година

Гнусен интригант