24

Анонимен

преди 1 година

Всички от ПП и ДБ в ЗАТВОРА!

23

Анонимен

преди 1 година

А защо блокажът на крадците е нещо лошо?

22

Анонимен

преди 1 година

РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЕЛИТНИЯ ОТБОР!ЗАЩО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ!ТОЛКОВА УСИЛЕНО НИ НАТРЕСЕ ТЕЗИ....!ДАЖЕ КОНСТИТУЦИЯТА ПРЕГАЗИХТЕ!БЕЗ РЕГИСТРИРАНА ПАРТИЯ ИЗБОРИ СПЕЧЕЛИХА!ИЗЧЕГЪРТАХА!АРЕСТУВАХА!С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ВЗЕХТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ И СЕ У С РАХТЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Реди 240-те туккви пред стената на Цирка, 1-2 картечни откоса (за всеки случай!) и после ше решим ний какво да правим

20

Анонимен

преди 1 година

Сега на ПП и ДБ ще им се такова таковата! Върнат ли и ахртиените бюлетини, ДБ и ПП са политически мъртъвци!

19

Ралица

преди 1 година

РАДЕВ ЕТО ТВОЯТА ДЪРЖАВНОСТ САМО ТИ УПРАВЛЯВАШ СЕГА БЛАТОТО ЧЕСТИТО

18

CD ром

преди 1 година

Питам за ромчетата . Ние държава от третия свят ли сме.

17

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Страховит егоцентрик и популист е тоя мас-ка-ра. Дано се осъзнаят повече хора и да му падне главата скоро

16

ффф

преди 1 година

От 2 дни ми дойде до гуша,разни екземпляри да правят анализи,защо се случи този проблем.Казвам го просто:12 г. разбойните ни съсипаха като народ и държава.Простащината стана норма на поведение.Елементарници ни учат на акъл,а същевременно крадат от държавната пара.Купуват гласове/по различни начини/,и изкривяват народната воля.Затова се стигна до машините.Един нагъл тип за 12 г разтури всичко.Проблема се нарича съществуването на ГЕРБ.Зато се стигна до този момент.Това е борба на народа .

15

Анонимен

преди 1 година

Тя държавата е блокирана за народа още от 90те г,когато нацистът лт Драгалевци взриви народното стопанство и го разпродаде на бандитите.Днес блокажа стигна и вас,така нар елит Време беше да ви достигне.Чу ли Байдън днес какво мнение изрази за източна Европа..Ще ти настръхнат косъмчетата.

14

Анонимен

преди 1 година

И от парламент кой има интерес ? Само лешперите . Бизнеса за да му плаща народа сметката за ток . Усвоителите евроатлантици за да усвояват парите на народа . Тия дето раздават порцииките . Само народа няма интерес да има парламент . Като сме в ЕС нали си имаме еврог.ейски парламент ? Защо да издържаме и този и да плащаме белото на Ицо антифашиста който иска да му викат хазарта .

13

Чоко

преди 1 година

За какво е притеснен ? Нали това му беше идеята още от началото . Блокаж на Държавата и той начело като Ердоган или Путин. Сега си е на мястото и да не мрънка а да действа.

12

Анонимен

преди 1 година

Слугата на Херо Мустафа си играе ролята с подкрепата на другите американски слуги в парламента. Време е за Възраждане с 140 мандата да управлява самостоятелно!

11

Анонимен

преди 1 година

Ислямизацията на цяла Европа е в ход !

10

Свобода

преди 1 година

ти си виновен, копейкадолна, ти раздели общестовото толкова много.

9

Царя е гол

преди 1 година

Да не се роди диктатор от тая ситуация! Не случайно се руши парламентарната република! Е в Северна Корея колко яко си живеят, в Беларус също, Куба и т.н. Не случайно в нашата конституция е казано, че президента е неутрален и не лобира за някоя партия. Миналите избори лобираше за ПП и хоп, ето ти драма! А Русия иска България да е разделена, за да я командва еднолично през диктатор. Вече се говори за приемане на еврото през 2026, няма поток от европари, не ни пускат е евросаюза! Пуканка, перфектно

8

Анонимен

преди 1 година

Ами ние знаехме, че така ще стане, затова и най-грешното решение беше да се хабят милиони за избори по време на икономическа криза, когато тези пари могат да се използват за подпомагане на българското население. Но за тия дебелаци в парламента е по-важно да си играят игричките. Нито един от вас не става, никой не ви иска и процентът на гласували ясно го показва. Не че това ще ви спре да продължавате да крадете на воля. Имате голям късмет, че българинът е търпелив и с глупости не му се занимава.

7

аа

преди 1 година

Ти забърка тая каша сега се правиш на умен отстрани

6

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Пак да кажа. Г-н президент (с малко п), очаквам да се изтреляте в космоса и да населите Марс. Не виждам по-достоен човек от вас за това тъй важно за човечестово начинание.

5

Анонимен

преди 1 година

ако така продължавате ще доведете държавата с колове пред парламента