63

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... ми то ако съдим по резултата и кремълският ваеннопрестъпник тръгна да завладява Киев за 3 дни, но много бързо свири отбой и сега едвам удържа окупираните територии, като евакуира населението от незаконно анексираните украински провинции, а след Наполеон и Хитлер и украинската армия в скоро време може да навести маскава за се срещне лично с вампирясалото жуже ...!!!

62

Анонимен

преди 1 година

Светът ще бъде изненадан, че след победата на Украйна над Русия - само дето това няма да се случи в нашия свят, а в някаква измислена и несъществуваща паралелна вселена :) Аз вече даже съм учуден как може да се случи такова нещо дори и насън, нормален човек със сигурност не може да сънува такова нещо.

61

Анонимен

преди 1 година

Шефът на украинското разузнаване: Войната свършва идното лято. Кирил Буданов прогнозира значителни победи за Украйна до края на тази година, включително освобождаване на Херсон. След края на войната ще започне много сериозен политически процес, свързан с промени в сегашната Руска федерация: някои региони ще се откъснат от Русия. Москва ще ни плаща репарации, всичко това ги чака, това ще доведе до преместването на определен икономически център на Руската федерация на наша територия.

60

Анонимен

преди 1 година

Светът ще бъде изненадан, че след победата на Украйна над Русия, повечето анти-вакс, ултра десни и ултра леви движения просто ще изчезнат.

59

Помощ от САЩ и ЕС

преди 1 година

Да ги топлят Американците,нали са им братя по оръжие! - сега зад всеки украинец ще застане по един топъл и потен неггър с 50 см паламарка и какво тъпкане, търкане и топлене ще настане... Бедна ви е фантазията :)

58

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ УКРАИНЦИТЕ, ДА СЕ ДРАЗНИМ СЕГА, ДА ЧЕТЕМ ПРООСТОТИИТЕ НА РУСНАЦИТЕ ТУКА ЛИ?

57

Анонимен

преди 1 година

Как не ви е срам? Нахвърлили сте на Русия като хиени, откъснахте маса територии от царска Русия и социалистическа Русия - СССР, убивате руско-украинско население на руска територия, срама нямате, съсипахте и Европа икономически, заради агресивната ви русофобия години наред и насаждана омраза! Нацисти! Зеленски да се маха, втори Хитлер не щем!

56

Анонимен

преди 1 година

Колко са жалки ***.

55

Анонимен

преди 1 година

Адмирации! В момента украинците се бият и умират дори и за нашето бъдеще! ЕС създава мисия за военна помощ за Украйна. Европа ще обучава въоръжените сили на Киев

54

бачкатор

преди 1 година

Да ги топлят Американците,нали са им братя по оръжие!

53

Анонимен

преди 1 година

Ами, това е война, ве... Да се радват, че не са паднали от демократичните бомби, че и покриви нямаше да имат.

52

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление, какво става с успешното контранастъпление. Русия загуби ли вече, Русия загуби ли в Украйна.

51

кубанская столица

преди 1 година

по-русски то се казва веер (=фен), когато първо един район отключват няколко часа, затова други. За украина сега фен ще е 24/7. Те официално признават (този глупец-клоун зеленский), че са разрушени 40% электрически мощности на украина. Нищо катастрофично, има и дърва и свински тор и слама.

50

Анонимен

преди 1 година

Ми украинците да приберат Зелята на "топло" и ще се оправи работата !

49

Анонимен

преди 1 година

Не е ново оръжие. На студената зима са разчитали и при Наполеон, а също през 2СВ. Разликата сега е, че те са нашествениците на чужда чужда земя, неподготвени.

48

Анонимен

преди 1 година

Скоро и в Европа

47

До калеко

преди 1 година

А бе тва можело,онова можело, ама на приказки. Резултата е важен. САЩ бяха с СССР, ама накрая да прилапат парче от Европа. През останалото време само са доставяли оръжие. Те и сега въоръжават Украйна, ама *** украинци, не американци.

46

Анонимен

преди 1 година

През 2021 година българската икономика е нараснала не с 4,2, а с цели 7,6%. Това показват ревизираните данни на НСИ. Добре живеем в ЕС и НАТО, развиваме се. Направихме правиния избор.

45

ми переможемоi

преди 1 година

Задушевна и романтична атмосфера в Украйна ***/SolovievLive/135541

44

Cartman1912

преди 1 година

Явно на пишещите тук, като им влезе крадец в къщата ще го поканят да изнасили жена им и ще се застрелят, защото така всичко ще бъде по-мирно. А украинците понеже се защитават от фашистите били виновни. За какво са виновни, че Путин не може да осъществи болните си амбиции?