135

Анонимен

преди 1 година

Докато вСъд.власт вБГ,съществува престъпен синдикат а в Съдебната с-мa се подвизават престъпници облечени в тоги(на всичките и нива)няма как България да бъде допусната сред държавите приели върховенството на закона за символ веруюЛъжат се тези,които си мислят,че"номера"ще мине,защото това заплашва не само демокрацията в БГа и в Европа.Пострадалите от изстъпленията на тази власт имат право на глас и той се чува надалеч. Не може да използваш икономическа принуда,като бухалка срещу полит опоне

134

Анонимен

преди 1 година

Докато вСъд.власт вБГ,съществува престъпен синдикат а в Съдебната с-*** се подвизават престъпници облечени в тоги(на всичките и нива)няма как България да бъде допусната сред държавите приели върховенството на закона за символ веруюЛъжат се тези,които си мислят,че"номера"ще мине,защото това заплашва не само демокрацията в БГа и в Европа.Пострадалите от изстъпленията на тази власт имат право на глас и той се чува надалеч. Не може да използваш икономическа принуда,като бухалка срещу полит опонент

133

Анонимен

преди 1 година

Това е в последствие на великото управление на Тиквун,хората пътуващи за Европа,чакат с часове по границите,това е унижение за българите,а Тиквун се хвали с някакви измислени магистрали,който като се знае качеството на полагане на асфалта,тепърва ще отидат още много милиони за ремонт.

132

Анонимен

преди 1 година

В документа, приет от холандския парламент, се посочва, че проблемите, свързани с корупцията и организираната престъпност в дадена страна от Шенгенското пространство, "могат да предизвикат сериозни проблеми за функционирането на граничния контрол на съответната страна и следователно да представляват риск за сигурността на Нидерландия и на цялото Шенгенско пространство".Какво не разбрахте бре. Чобанковци ***?

131

1

преди 1 година

Браво на Нидерландия. Все още има демократи и мислещи в ЕС. А България и Румъния са по дл оги на блатная с милиони болшевики агенти. Не никой не ни иска в нормалният развит свят. Ще си чакаме да дойде някой и да ни оправи положението в държавата.

130

Иванов

преди 1 година

Тия холандци все са прът в колелата и все са ни против,Ами тогава от външно да не правят изявления че се разграничават от изказванията срещу макетата,на Слави и Джамбазки а да се засрамят,малко та държавица няма място в ЕС и България трябва час по скоро да ги блокира за преговори,да привика посланика им и да им връчи протестна нота щом холандците не спират да ни спъват,за Шенген и ЕС.ги слуша,тогава и ние трябва да наложим вето на макетата.

129

Анонимен

преди 1 година

Никакъв Шенген докато Гешев е на власт и лицето Бойко Методиев Борисов не е в затвора

128

Анонимен

преди 1 година

Нищо особено, просто малко европейска солидарност. Да не би да си помислихме, че ще ни пуснат?

127

Батман

преди 1 година

И с право нени искат защото така ще загине половината от България, ще е доста трудно за народа, не че правителството пак си дигна цените даже и надмина европа ама що толкова се зорят за шенген незнам може би чакаме огромен пролив на мани мани..

126

н(п)идерландец

преди 1 година

козевъди,не идвайте при нас нямаме кози тука

125

Анонимен

преди 1 година

В случая холандците ни правят услуга. Аз съм про-ЕС, но никой не може да ми обясни каква ни е ползата от Шенген. А вредата е пределно ясна. Ако влезем в Шенген се превръщаме автоматично в магнит за мигранти от Африка и Азия които ще се надяват след Турско-Българската граница да могат да продължават към Германия без повече проверки. Сега като има граница между България и Румъния и Румъния и Унгария имат по-малко файда да се блъскат у нас.

124

Чоки боки

преди 1 година

Първо трябва да се научим да гласуваме грамотно а след това да претендираме че искаме да бъдем част от грамотната цивилизация

123

Андрешко

преди 1 година

Е правилно са решили ама е за чудене че в западна Европа само те са на това мнение.Шенген,Евро,Евроинтеграция,5000 евро заплати ще ги видим през мнооого крив макарон със сегашния си манталитет

122

Съдията

преди 1 година

Абе откакто сме в ЕС всяка година една комисия ни казва ОПРАВЕТЕ СИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА и всяка година политиците ни отвръщат каква била реколтата на маслини в източна Испания.

121

Язък

преди 1 година

Заради русофилското гето и Румъния пострада.

120

Анонимен

преди 1 година

И това го казва една от най-големите диктатури в Европа, които по закон имат право да ти отнемат втори апартамент ако не го ползваш и куп подобни глупости. И още по-добре. Децата ни ще са на сравнително далечно разстояние от тия педофили.

119

Какво евро ви гони

преди 1 година

Луди хора. В Германия доматите са по 3 евро кг., портокалите по 4 евро. Очите ми станаха *** палачинки. Стари меса набухани с натриев глутамат. За чий ми нужен този Шенген. Ей така да си стоим в предветието, хем сме добре, хем да си мислят, че ни е зле и да си стоят с изцъкленоъе стъклени очи, пхк ние да си жулим ракията и винпто с юезетз без наъриев глутамаг и ГМО.

118

Питър Хейтър

преди 1 година

Ние си имаме Габрово а холандцитф си имат Нидерландия

117

HMLF

преди 1 година

Ами за съжаление са прави, тук е фраш с комунисти! И то прости, бъркат Шенген с Евро зоната!

116

Бай Илийчо

преди 1 година

Ич ми не требе еврото! Ама ич! Баа го Шенгена !