10

Анонимен

преди 1 година

До 5....докато в главата ти бушува определения като ,,нацисти " и православни ,,комунисти ".Няма да разбереш истината. А тя е очевидна.Путин е самозабравил се бивш кадър на репресивния апарат на СССР.Повлиян от някакви великославянски идеи се е помислил за цар Освободител на угнетените славяни.Това по скоро е расизъм...

9

ПорЦелан

преди 1 година

Досега от "Калибрите" украинците се наsираха изведнъж, от "Гераните", докато ги слушат как бръмчат над тях, sraneto продължаваше по 20 минути. Сега с израелските системи като получат СМС, ще почнат с изпускането поне един час преди това.

8

Щели да им дадат

преди 1 година

цялата територия на палестинците. Украйна като изчезне Укрите могат да се заселят в обетованата земя и да се изпотрепят взаимно с Хизбула Мизбула и останалите. Така Израелците ги виждат нещата!

7

Ще им дадат

преди 1 година

Евровизивта за следващата година! Укрите са във възторг!!

6

Я какви дрончета

преди 1 година

гърмят по Украинските/Натовските камиончета: https://youtu.be/6QeNapa_qdQ

5

Анонимен

преди 1 година

Учете се от евреите: най-хитрата нация в света, която никога няма да си изпусне итереса и да се присъедини към лузъра отказа оръжие на зелевия клоун. А нашите ристювци и кикета тука се надпреварват да се ангажират и приковат с вериги за украинския титаник.

4

Анонимен

преди 1 година

Колибата си работи неуморно за световна война и въобще нищо не го интересува този човек, който никога не се усмихва. Все е начумерен все целия свят му пречи...А е толкова елементарно да се приемат разумните руски предложения за мирен диалог, разоръжаване, мир, деескалация, равноправно третиране, неутрална Украйна без внедрени ястребченца и така нататък... Ако Русия искаше да приеме Мексико в общността на независимите държави от СССР тогава САЩняците КАК БИХА СЕ ЧУВСТВАЛИ...

3

Анонимен

преди 1 година

Израел има много ми одерна техника и оръжие.Което не желае да става публично.Поради факта че и те са почти във война с арабите и Иран.Но рашките ги тресе .Защото знаят че те имат много ефективна военна техника.

2

Анонимен

преди 1 година

Евреите така като гледам и те мераклии да вземат Евровизията догодина,само още малко трябва...

1

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха