154

Анонимен

преди 1 година

ми как, путин е ограден с послушковци а тея които не слушат получават 10-15г неплатен отпуск.

153

Stoja - Zena starija

преди 1 година

Драги хора , издигнете ме да бъда екипен играч на и за България ! За добро ще бъде, уверявам ви ! Заклевам се в БОГ ТАНГРА !

152

До 173

преди 1 година

Ся видех те, че си п.ткинофил! това е ясно от коментара ти! Но не разбирам кой на кого плаща, да удари русия! И с какво да я удари!? вижте ся ко п.ткинофили! едно е ясно за вас! вие НЕ знаете и НЕ можете! Но земте малко от малко да формулирате няква мисъл! После ще ви науча как да я изразите, и чак после да я и запишете дори! Ама стъпка по стъпка!

151

ХАХАХАХА

преди 1 година

Говедоидите си задава въпроси на които примитивните им мозъци не могат да дадат отговори, но въпреки това имитират мислене и муучат по всяка възможна медия.

150

Анонимен

преди 1 година

Ако САЩ и НАТО плащат че ще ударят Русия, Русия няма изход освен да удари първа.

149

Християнин

преди 1 година

България кога ще бъде оправена ?Защо води антибългарска политика ?Защо България няма СВОЙ владетел, а има ЧУЖДИ владетели ?Защо България е РАЗГРАДЕН ДВОР ?Смятате ли че тези неща са нормални ?България е създадена през 681 година след векове я е нямало, а от 1878 година отново я има ! На мен само хубави неща трябва да ми се случват !НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ?!

148

Цар по душа и орисия

преди 1 година

Ако някога за в бъдеще се случи нещо лошо с мен, някаква извънземна магия ще се самоактивира и ще падне точно към хората, които са виновни ! Осъзнавате за какво става въпрос , нали така ?!При мен магиите идват от душата, а не от сърцто или някой друг орган ! Душата е безсмъртна независимо как е умрял човек! Огънят няма как да унищожи душата даже и орисията ми ! Разбирате ли ?

147

...

преди 1 година

Значи едно да е ясно! литната ли ядрените ракети! Победител няма да има! Но гледам п.ткинистите тука си мислят, че те ще оживеят и че п.ткин ще е на сигурно и ще е добре! И че едва ли не рашистан няма да е засегнат и ще е добре след ядрената война! Мога да ви кажа, че едно е ясно за п.ткинофилията! Това са хора дето НЕ знаят и НЕ могат! това е единствената истина тука!!!

146

Анонимен

преди 1 година

Все един ще се подчини и ще натисне копчето (ПУСК). Целта е възможно да бъде самата Русия. По този начин ще се задейства система "Периметър", тоест компютър автоматично ще изстреля целият руски ядрен арсенал.

145

Безработен играч

преди 1 година

Хората, които искат България да се оправи в истински, а не във фалшив вариант, нека тогава да ме направят мен екипен играч в нкой сектор на политическата сфера на България ! Нямате с ина представа какви проекти мога да измислям аз и да бъдат реализирани екипно ! Желаете ли България да бъде оправена перфектно или не ?

144

Добричко бебче

преди 1 година

Някои хора ТАЙНО искат аз да бъда убит от Турция, България , Русия или пък от някоя друга държава ! За тях е важно аз да съм зле, да бъда сасипан в живота и като цяло да бъда прецакан в живота , нали така ?!Хората които са настройвали други хора против мен, те всъщност очакват да бъда убит от някоя държава, нали така или греша ?! : )

143

Йово

преди 1 година

Пропагандата по западните медии с атомните бомби на Русия вече се изтри. Русия надали ще ползва ядрено оръжие на границите си но виж САЩ може и да го правят, те вече са го правили в Япония. За разлика от Русия която се страхува от посоката на "розата на ветровете" то за янките им е все тая, все пак Америка е на 10000 километра от Украйна.

142

Нароченият

преди 1 година

Някои хора , които са от задкулисието на България, те искат аз да нямам хубав живот, да нямам хубаво и приятно бъдеще , искат да бъда сасипан и т.н. ! Тези хора са твърде хитри, лоши хора са , те искат България да не се оправи, освен това мразят Българските неща, както и руските неща и други неща ! Тези хора искат аз да бъда убит например от Русия или от някоя друга държава ! Тези хора са демони и българофоби и кто цяло са вредни хора за българската нация и други !

141

Анонимен

преди 1 година

надявам се - не.

140

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕ да се самосмачка ли???

139

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин може да даде заповед за ядрен удар само по Пиндостан и неговите генерали ще му се подчинят веднага и с превелико удоволствие.

138

Липовански

преди 1 година

Най-вероятно ще се подчинят, а дали американците ще отвърнат на този удар е малко съмнително, може би зависи от мащабите. Ако е миниатюрна атомна бомбичка която да унищожи 5-6 села наоколо, предполагам няма да последва отговор, а просто ще наложат санкции на още някой и друг чиновник.

137

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон знае във всеки един момент, какво се обсъжда от кръга около кремълското джyдже и ще има изпреварващ удар, ако им хрумне идея за използване на ядрени оръжия , така, че всичко е под контрол...

136

Анонимен

преди 1 година

и без ядрени удари Вовата ще смачка фашистите

135

Сатир

преди 1 година

Една жена дъвче мръсни чорапи и плюе отрова. Моме, изпери ги. Завсички ще е по добре.