26

Анонимен

преди 1 година

И при нас ще стане така, само гледайте евроатлантиците

25

SS

преди 1 година

До 23 Ако ви се ходи на война само кажете ще ви уредя ! Ще вземате и пари за това ! Но не не мога да ви гарантирам 3 неща ! Че ще останете жив ,че няма да останете инвалид до живот или няма да ви пленят !

24

Анонимен

преди 1 година

До 21: Виж как се сещаш сам кое как е. :-)

23

Анонимен

преди 1 година

Подлите руснаци вероятно имат намерение да му спретнат преврат... Затова привиква запасняците.

22

SS

преди 1 година

Значи при мобилизация едни мамини синчета на големи хора в чужбина,меките китки у тях ,а нормалните инвалиди ,или в ковчези ! И защо ? Заради шепа продали се политици все бивши комунисти !

21

(-_-)

преди 1 година

Беларус не е измислена държава и отстоява своя интерес. А Украйна е тотално съчинена и отстоява чужд интерес. В това се състои разликата.

20

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Ти си ясен. Ще се криеш в каква ли не дупка, само и само да оцелееш.

19

Анонимен

преди 1 година

Беларус е същата държава като Украйна в очите на Путин. Няма смисъл да съществува отделно. Беларусите са братя с руснаците, следователно трябва да бъдат анексирани. Всеки който е против окупацията на Беларус от Русия е нацист...

18

987

преди 1 година

Според руските опорки , Беларус е измислена държава , никога не е съществувала, няма право да съществува и е изконна част от Русия. Лукашенко яко се прецака като подкрепи руската инвазия в Украйна и сега пуска руски войници в Беларус. Няма да се очудя , ако Путин, след като не успя в Украйна, се пробва да превземе Беларус. Дори и да не стане така, Беларус вече е васал на Путин

17

(-_-)

преди 1 година

Да, утре ще ви мобилизират и употребят.. В чужд конфликт и с измислен претекст. У

16

SS

преди 1 година

Не сте длъжни да умирате за никаква кауза ,макар ,че ще се опитат да ви вменят дълг,като родина,чест,войнски дълг и прочие глупости ! Все пак шапкарите ги хрантутим от 1945 год (77год) без да са направили нищо за държавата и народа си ! Да си заработят парите ! Не сте длъжни на никой и на никого !Вие ,ние за това плащаме данъци !

15

Анонимен

преди 1 година

Имаме си ний желания:никаква мобилизация в България!Фоерверки като в Укроленд не щем!За някакви си укри няма да умрем!

14

До 6

преди 1 година

Вероятно 140 милиона Русия съсф40 милиона старци ще разбие САЩ които са 360 милиона доста по-младо население хахахаха

13

Анонимен

преди 1 година

Ако в България се обяви мобилизация, едно е сигурно,ще се отървем от играчи и ***. Татуирани гъзуви , бойковия електорат и милицойнери пенсионери на по тридесет и пет,ще се разбягат като пилци.

12

Слава на Усраiна

преди 1 година

Кога ще започнем и ние мобилизация, само че с укрите, които са в България и по 5-звездните хотели по морето? Онези, със скъпите коли, които са си платили да избягат. Мобилизирайте ги и ги изпращайте обратно на Зеления наркоман. И без това в Бургас се оплакват, че украинската мафия е завладяла региона.

11

SS

преди 1 година

Питам ? Има ли луди в Бг дето са готови да защитават фасадната демокрация и джендърският ЕС ?

10

SS

преди 1 година

Ако ( не дай боже) получите повиквателна за запас или започне мобилизация питайте защо синовете на бившите президенти не са сред вас ? Колко синове на министри,депутати магистрати и висши полицаи са получили повиквателна ? Питайте бе ! Имате право да знаете !

9

пуйката

преди 1 година

Теези като ги гледам стават,но според американската армия близо 30% от мъжете им не годни,поне от тези които по лична карта са мъже.

8

Анонимен

преди 1 година

Учете Руски! Това е..

7

Kokorcho

преди 1 година

Тука пак се пише, че този и онзи щели във война да ни вкарат. Извинявайте драги но ние сме си във война и ако не го разбирате жалко за вас.