287

Анонимен

преди 1 година

Nе че не могат , не искат !

286

От Вселената

преди 1 година

Ми то ако Слънцето престане да свети на Земята и Утре не Изгрее на Хоризонта, кажете ми как утре като се разсъбудите без Светлина ще отидете в Парламента? Ми то ясно беее! Понеже няма Свтлина ще отидете в Парламента по Пижами и там ще спите, понеже няма да има следващ Ден!

285

Анонимен

преди 1 година

До русия и турция,к.322 КрепосТ - крепосТници бре, пишман-коментиращ!

284

Al

преди 1 година

Най добре е Митрофанова че не е на този цирк! )))

283

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време да ги изметем всичките тези и да започваме начисто? Видя се,че работа не вършат. Гнили ябълки са всички и като такива -вън от коша. И как да вършат питам?! Води се дебат, един човърка нета, другият се изправил и стои облегнат все едно е на пазара. Питам студент може ли така да стане по време на лекция? Това господин брадати е неуважение към институцията и мен-твоят работодател.

282

Анонимен

преди 1 година

ПП са инсталирани да разрушат държавата, а ДБ им помагат. Това което гледаме е отказ от чл. 1 на Конституцията, че България е с парламентарно управление. Този парламент е позорище.

281

От Вселената

преди 1 година

Слънцето се движи във Вселената. Земята се движи в пространството на Вселената по Спирала. Слънцето събирайки Информация от Вселената я предава на Земята в Спиралата на Генетичния Код на Живите Същества. - ДНК - Дезиксо, Рибо Нуклеиновата Спирала във всяка Жива Клетка на Човешкия Организъм. Кажете ми коя от тия Партии в Парламента събира от Вселената - Космоса Информация и я Предава на Народа Български за да Просперира в Пространството - Вселена! Вселена Безкрайна, Славна и Срамна!

280

Анонимен

преди 1 година

при тази ситуация би трябвало да се загърбят политическите интереси, и да се избере най-опитния. това е вигенин, бивш външен министър, евродепутат, многократно зам. председател на нс. изключително ерудиран и фин човек. нали борисов е готов на компромиси, в името на държавата. сега да го демонстрира, а не да набута желязков, който тепърва ще се учи. от всички кандидати вигенин е номер едно.

279

баба мара

преди 1 година

борисов играе мач в мом кандидат в два раиона след това се отказва от нстова какво е каква е тази икон групировка тя е вредна за българия

278

онанист 2

преди 1 година

Опуления Асен става все по досаден и противен

277

до 321

преди 1 година

Ти украинец, да? Или маледон? Молодец!

276

Анонимен

преди 1 година

Вечно пияния спонсориран от мулташко сарайната банда на Агент Сава открива цирка, колко ли още ще пропадаме. Остава и нискочелия крадлив макак Боци и гербавата му банда обирджии да се върнат на власт вместо да бъдат настанени при Бай Ставри и окончателно ще се закопаем

275

Анонимен

преди 1 година

Всички ние можехме да имаме по-добро бъдеще , по уредена държава , ако повечето хора бяха дали шанс на ПП-ДБ , шанс младите хора 30-40 годишните, образованите да поемат управлението на България !............... За кога отново ПРО СТАКЪТ борисов да ви определя живота ........ за кога ...... за кога .... турците и циGаните да ни управляват ....... 32 години не ви ли стигат !?..........

274

Анонимен

преди 1 година

Къде се крие страхливецът , Сикаджийската Мутра , ПРО СТАКЪТ бойко борисов !........... Къде е Мутрата ..... всички официални лица са в Парламента ....... къде е страхливата Мутра ...... той над институциите ли е ?....... ОТНОВО ЛИ НЯКОЙ ВЕЛИК ВОЖД ЩЕ УПРАВЛЯВА СКРИТ В ТЪМНОТО !..........ДОКОГА ........ ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА !.........ДОКОГА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛОЖНИЦИ , ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ......Мафията ....... ДОКОГА .....!

273

Анонимен

преди 1 година

Пак гледаме цирка на герб и дпс. Тъжна жалка картина. Никой не оценява качествата на човека, а се гледа партията от която е. Как да им вярваш на това което говорят

272

Анонимен

преди 1 година

Някой очаквал ли е нещо по-различно? Елита на нацията се евакуира, след 12 г. управление на мафиотският клан ГЕРБ (както казва американеца, *** син, но наш *** син), заместиха го с Кирил и Асен, последният международен аферист. С такива "политици" такива резултати. Не могат да изберат дори Председател на Н.С. . Изхода от задънената улица е Президентска Република, както е във Франция след мажоритарен избор. Пълен рестарт на всички институции.

271

От Вселената

преди 1 година

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов! Бог е Космическата Енергия на Вселената! Цар е Слънцето. Слънчевите Лъчи Оплождат Земята и дават Живота на Земята! Отечество е Земята от чиито Атоми са изградени Телата на Живите Същества! Разум е Езика на Вселената - Математиката! Вяра е Вярата във Вселената - Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!. Недежда е Слънцето, че Вечно ще Свети! Любовта е на Земята!

270

Анонимен

преди 1 година

Тия са още по зле от миналият парламент! Сега един *** чиновник не могат да изберат ! А за правителство забравете!! И без това ГЕРБ и ДПС никой няма да ги подкрепи!!-:)) Мъка ми е Гербери!-:))) Мъка,мъка че трябва да върнете мандата!!-:))

269

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и умрялото ИТН свалиха предното добре работещо правителство! Сега защо упорстват и не се вземат? Или не могат да се разберат кой да бъде булката?

268

Анонимен

преди 1 година

Всеки който хвърля по едно око на политиката от повече от няколко години е забелязал. Като правило най-големите бандити най-много реват за обединение и съгласие. Още от БСП през 1990, та до ГЕРБ през 2022. Понеже единственият им идеал е да са на власт.