51

Анонимен

преди 1 година

До Tman Какво направиха руснаците в Сирия? И питаш? Разбиха чудовището ИДИЛ създадена от САЩ и спряха гражданската война предизвикана от тях. Преди да бъдат повикани руснаците, колони от пълни със сирийски нефт цистерни вървяха непрекъснато към Турция и танкери от САЩ! Без да бъдат плащани на сирийския народ! Това се нарича КРАЖБА! Спряха връщането на светска държава в средновековието! Както преди това Англия направи с Иран. И САЩ с Афганистан и Ирак. Това направиха руснаците!

50

Българин

преди 1 година

Нищо де ... нека и украинците да са солидарни с европейците, на които тази зима ще им е студено. А всъщност защо нищо не пишете за протестите в Париж? Говори се за близо 100 хиляди протестиращи. В Русия ако протестират 10 човека, ще го отразите на челна страница всички.

49

KГБ до CIA

преди 1 година

Тоже на гавно похоже

48

Анонимен

преди 1 година

Май Зеленски ще избяга като Саакашвили някъде в западните страни.. :)

47

Анонимен

преди 1 година

Бендеро-нацистите нападат по линията Нова Каменка - Берислав.

46

Войната

преди 1 година

ще свърши преди да изберем председател на НС!

45

Анонимен

преди 1 година

До Tman Да те светна, че в Афганистан не бе Руската Федерация, а СССР начело с УКРАИНЕЦА Брежнев! Грузия бе първия опит на САЩ да смачкат Русия. И пак по време на Олимпийски игри в Пекин. Южна Осетия и Абхазия са над 90%руснаци! След като си ги взеха, там да е имало агресия от РФ? Саакашвили къде избяга след войната от ГРУЗИНСКОТО правосъдие? Сухоземната блокада на Крим е преодоляна с построяването на моста. А бента спиращ водата към Крим го разрушиха след като РФ влязоха в Херсонска област.

44

zЕлка Фасилева

преди 1 година

обади се Zeленски! до няколко часа или седмици ще се оправим при херсон, после превземаме Сибир, Ленинград, Сталинград и най-накрая Москва !

43

Анонимен

преди 1 година

Ракетен удар по Виница и Ивано-франковск. Ударени са ТЕЦ непотвърдено

42

Анонимен

преди 1 година

Руски ракетни удари и обстрели на енергийната инфраструктура днес оставили без ток още украински села, по-големи селища и части от два града, като заплашвали милиони хора със страдания през зимата. Милиони хора живеят в украински села, по-големи селища и части от два града ли? Някой нещо лъже.

41

Анонимен

преди 1 година

Най-интересното е внасят ток за Европа от централи които построени във времето на СССР ;)

40

Анонимен

преди 1 година

Е, това е съвецкия хуманизъм- да тормози цял народ от студ и глад. Сталинизъм. Той не искал да унищожава Украйна, искал да умори народа, да го заличи.

39

Довечера

преди 1 година

Путин ще анексира АЕЦ Козлодуй!

38

Анонимен

преди 1 година

Напоследък се сещам за един лаф на баба ми - "Когато хората се карат, за главата на някого се карат" - в смисъл, че конфликтите пораждат големи беди, а светът рядко е бил толкова разединен. Всеки ненавижда всекиго. Няма да се оправим в обозримото бъдеще, както е тръгнало.

37

CIA

преди 1 година

В този случай американците тоже трябва да изпратят съответните ракети за удари по съветски ключови инфраструктури и да разнебитят Кремъл. "Око за око, зъб за зъб."

36

В момента

преди 1 година

Атака на Херсон! Говори се за големи загуби на украинската армия.

35

Tman

преди 1 година

До 44 абе имаше проблем, но не в такива мащаби, иначе съм съгласен със репликата ти :)

34

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТе и да превземат Херсон, в момента са си заголили дъ-то при Бахмут. А съюзниците заобиколят ли Бахмут, голямо котелче ще се образува. При Лиман съюзниците също си връщат позиции. Онзи ден руснаците пуснаха укрите при Херсин да си приберат труповете. Били само 80. Да, бе! При толкова изпепелени танкове и бронетранспортьори са поне 250 човека. Май скоро и студентите ще мобилизират.

33

Анонимен

преди 1 година

ЕС се гласи от там да внасе електричество.

32

Tman

преди 1 година

До Анонимен 34 не ме интересуват американците, да си поговорим за руския режим, какво направиха 2008 в Грузия? какво направиха в Сирия и какво направиха в Афганистан... И полуострова си има сухопътна връзка както си имаше и преди 2018-та