44

Анонимен

преди 1 година

Браво на Ангел Джамбазки,единственият,който дава достоен отговор на тази измислена държава Македония!

43

Благоевград

преди 1 година

Пиринска Македония Автономия.Благоевград столица.

42

Анонимен

преди 1 година

Турчина Джамбазки и албанеца Османи обсъждат позицията на България спрямо Македония... Ситуацията е "пази боже сляпо да прогледне"

41

Анонимен

преди 1 година

С такива громители на македонизма като "войводите", мазнещи се на всяка власт, на макетата врагове не им трябват. Най-после, след 30 години циркове, на народа му просветна, че тия ***, присвоили си сакралната абревиатура, са част от причините за черния за България период, наречен "преход". Не са избор, не са решение.

40

Анонимен

преди 1 година

На корумпета като Ддамби Дрегера и Краси Билата макетата трябва да са вечно признателни заради безразборно раздаваните пасоши. А какво се изцепило джуджето Скатавко, шофиращо мъртво пияно, няма никакво значение за никого. Освен за него, да си начеше хипертрофиралото самочувствие, късото то.

39

Анонимен

преди 1 година

ФАКТ-СЕЛО АРБАНСАСИ ДО ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е БИЛО ЕДНО ЧИСТО АЛБАНСКО СЕЛО...

38

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ ЗА ФИЛМИТЕ,КОИТО НЯКОЛКО КОСОВСКИ И АЛБАНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ НАПРАВИХА ЗА АЛБАНСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ?НЕ НАПРАЗНО СЕГАШНИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ Е АЛБАНЕЦ-ОСВЕН МАКЕДОНСКО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИЗНАЕ И АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ...

37

Анонимен

преди 1 година

Османи да си беше замълчал по-добре. Един политически тpyп, събрал 0,27% от вота наскоро, се пенил нещо от душегубката си, пълна с винарки и алкохолни изпарения. България забрави за онова ченгеджийско-пияндурско образувание МВРО, Османи ни ги припомня.

36

Handel

преди 1 година

До Анонимен 39: Те лаят защото наште политици им се подмазват. Някои се подмазват защото продават български паспорти, други се подмазват защото смятат че ще станат "обединители" и ще влязат в историята. И са достатъчно *** за да не схванат, че техните политици никога няма да се съгласят и вин аги ще подстрекават раята им, защото за тях е много по-добре да са първи е никому неинтересна македония отколкото втори в България в ЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

Ако им спрат омразата на македонците към България и българите те ще си умрат от скука. Тая омраза е смисълът на живота им. Последният писък беше вчера, когато гласуваха да се забранят българските сдружения. Не стига, че вече 70 години горят български знамена, трошат български войнишки паметници и в пресата се пише само помия за България. Не. Все им е малко.

34

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО БЪЛГАРИЯ СЕ Е ВТОРАЧИЛА В МАЛКА МАКЕДОНИЯ,ТУРЦИЯ ТРУПА ВОЙСКИ НА ГРАНИЦАТА ОТАТЪК СВИЛЕНГРАД И НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ЕРДОГАН ЩЕ КАЖЕ:ДАВАЙТЕ!И ТОКУ ВИЖ СТЕ ОСЪМНАЛИ С ТУРСКИ ТАНКОВЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!ВСЕ ПАК НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ АЛБАНЦИТЕ ОБЩО СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 4-5 МЛН. А ТЕХНИТЕ ДЕМОГРАФСКИ ПОКАЗАТЕЛИ СА ВЕЧЕ БЛИЗО ДО ТЕЗИ НА ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ...ДОКАТО ТУРЦИЯ НАБЛИЖАВА 90 МЛН.

33

Анонимен

преди 1 година

Тази нота в писменна форма ли е, че да я използваме поне като тоалетна хартия?

32

Анонимен

преди 1 година

С какво ще ни заплаши този албанец не мога да разбера, албанската мафия не върви в БГ, така че с какво ? :)))

31

Анонимен

преди 1 година

Те ако не лаят дори ще забравим, че ги има.

30

Анонимен

преди 1 година

А нашите колко ноти пуснаха, всеки ден антибългарски изказвания се подминават? Тези не си знаят рода.

29

Македонски БЪЛГАРИН

преди 1 година

До Анонимен ***, МАКЕДОНЦИТЕ ГИ НеМА ПОВЕЧЕ ОТ 2000 Г. А ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ ТРЕВОЖИ. ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЕНИЧАРИТЕ ОБАЧЕ ГИ КОЛЯТ КАТО ПРАСЕТА. ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ ЗА СЪДБАТА НА ЕНИЧАРЕТЕ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, ЗАЩОТО И ТЕБ ТОВА ТЕ ЧАКА. СЛАВА НА ИЗТОЧНА АЛБАНИЯ!!!

28

Обаче

преди 1 година

До Анонименсегашните северно македонци са смес между албанец/албанка и сръбкиня/сърбин, сори...

27

Макета - фашисти !

преди 1 година

*** макета, треба да памтите що е рекал Паисий Хилендарски : "О неразумни юроде, поради что се срамиш от своя род и език, поради что се срамиш да се наричаш БЪЛГАРИН. Сите денешни скопски макета су прави Изме_кяри и ***. Макета - еничари !!! Сите сте роби на србската коминтерновска фашистичка пропаганда !!!

26

Тъпи макета !

преди 1 година

Да си "македонец" е ДИАГНОЗА !!! Бил съм много пъти на служебни командировки в Македония и категорично мога да твърдя : по-прости, по-мързеливи и по-нагли същества трудно ще намерите на планетата Земя ! Мой познат след поредна командировка до Македония преди години, заяви, че след турските репресии там са останали най-простите и най-мързеливи субекти, а умните и прогресивните са се преселили в България ! От опит твърдя : макето ще се мотае 2 месеца вместо да свърши работа за 2 минути.

25

Анонимен

преди 1 година

Османи се заканвал, смех в залата :))) Нема ли психиатри у РСМ, че тоз плаши БГ, любопитно ми е с каво, мейби с гол *** :)))