17

До 3

преди 1 година

Абе *** комунист какво като човека е със емблема на Азов ? Това означава ПРЕСТИЖ ГОРДОСТ ЧЕСТ И СЛАВА . А ти като си болшевишки отпа-дък кво да кажем

16

redordead

преди 1 година

до 14 - направо искат да се присъединят към РФ...това рашшняшшшката иззмет сте толкова пррости, че се чудя, наистина ли сте толкова поррости или сте платени?

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - Кога ти се е налагало някой , някога да те приема , та чак и ръка на сърцето си си сложил ! Искаш ли да ти обясня нещо : Дано никога НЕ ти се налага никога да трябва да търсиш помощ и защита по такъв начин ! БРАВО и е достойно за възхищение на всеки Българин с добро сърце , който помага с каквото може ! Няма да ни замърсят басеините и няма да ни изядадт храната - В тази ДИВА "демокрация" много хора загубиха чувството си за човещина и затова страдаме достатъчно и без Украинците

14

Анонимен

преди 1 година

Натовските еднорози тайно си мечтаят за Альоша:)

13

Анонимен

преди 1 година

Аз познавам украинци, гледам също по ТВ как реват, така и не усетих истинската болка, все едно театралничат, тоест гледат да се възползват :))) Сега не казвам, че всички са такива, но общото впечатление е такова :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа е по улиците Франция, Германия, Италия и тези хора искат да излизат от НАТО, ЕС и сваляне на санкциите за Русия. Европа лека полека се пробужда и вижда, че този военен конфликт не е нейн и сащ нямат място в Европа.

11

Анонимен

преди 1 година

Е как е възможно,на са ли ги изяли страшните руснаци?

10

Анонимен

преди 1 година

Абе джендърче , размяната е жени-жени само.

9

Анонимен

преди 1 година

Славната тоалетна армия отвлякла жени, за да ги ползва след това за размяна. Новите герои на Великия Мордор. И твърдят, че не са душевно болна, делюзионна нация.

8

Анонимен

преди 1 година

Кажете си с ръката на сърцето, че не наглеят :))) Ако посрещаха българите така, имам предвид с басейнчета, храна на корем и т.н.....тогава по бих го възприел това нещо :)))

7

аНонимен до 4

преди 1 година

Но за сметка на това се избиват достатъчно фашисти в Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

Драги Българи ,Гледайте хубаво какво става когато хората сляпо следват като сектанти ВАСАЛНИ, побъркани и вманиачени политици жадни за пари и власт ! Тази война е таргедия както за Украинците , така и за Руснаците , докато едни мазни и алчни дъртаци потриват доволно ръчички и доставят оръжия за да продължава безсмисленото страдание на хората нямащи нищо общо стова ! Радват се хората че са се прибрали при близките си и с абсолютно право -Така се радват и Руснаците , но нямате МОРАЛ да го покажете

5

Анонимен

преди 1 година

Идват ще кажеш са си у дома, говоря за България естествено и очакват спа, хотелчета, басейнчета, храна на корем......леко преиграват, щото рашките ако искаха, щяха само с бомбардировки да им изравнят домовете :)))

4

АнонимеН

преди 1 година

НЕ СЕ ИЗБИВАТ ДОСТАТЪЧНО ПУТАНАСТИ НА МЕСЕЦ В УКРАЙНА!

3

На

преди 1 година

На 4-та снимка единият войник е с инсигния(емблема) на Азов. Медицинските сестри ги пуснаха у дома. Както трябва. Снайперистките ще ги съдят в ЛДНР.

2

Българин

преди 1 година

Договорката е била 110 да се върнат към Русия и 110 към Украйна. Само че от пленените украинки на руска територия, две са ОТКАЗАЛИ да ходят в Украйна в последния момент. Явно да предпочели да са пленнички в Русия, вместо да се върнат на сигурна смърт в Украйна.

1

Анонимен

преди 1 година

Над милион приехме в България, цяло чудо е, че ги дондуркахме толкова, така че хърватите да не се оплакват :))) Аз разбирам тяхното нещастие, ама здрави прави мъже и жени да бегат, вместо да защитят родината си, леко се възползват и преиграват :)))