172

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе и ако са му платили. ЦРУ и КГБ си мерят .... а ние и македонците си патим, също както и в Украйна.

171

Анонимен

преди 1 година

Само Русия има интерес Македония и България да са в лоши отношения.Македония осъди войната на Русия срещу Украина,Македония първа дари оръжие и пари на Украина и я нарече война.България от скоро нарича война ,войната в Украина.Досега е дарила 100 хиляди евро Не се отказа ит Руския петрол.До сега Руската Лукоил не плащаше данъци в България.Правете си изводи,коя държава е Русороб.Само танковете от Македония за Украина струват над 30 милиона евро.Дариха и всички си самолети и БТР-и.

170

рУМЕ

преди 1 година

СРАМ ЗА ЦЯЛОТО ПРАВОСЛАВИЕ, РУСНАЦИ, УКРАИНЦИ, СЪРБИ, БЪЛГАРИ, МАКЕДОНЦИ... КАТОЛИЦИ РАЗДАВАТ ОРЪЖИЕ ПРАВОСЛАВНИТЕ СЕ ИЗБИВАТ ЕДИН ДРУГ!!

169

Анонимен

преди 1 година

Този човек има СЕРИОЗЕН МЕНТАЛЕН ПРОБЛЕМ! И има голяма нужда да бъде прегледан от добри доктори и да приема голямо количество лекарства. ........... Никой нормален човек не би направил такова изказване!

168

Анонимен

преди 1 година

Аз съм убеден,че няма Македонци които истински да мразят Българи.Както и обратното.Но е факт,че има сили които искат това да се случи.Ако всичко,което се прави в тази посока над 20 години и много усилено през последните две-три години на друго място щеше да има война.Например ,едно подобно действие даже минимално към Гъеция,Турция или Сърбия ще си навлечем война.Даже и с Румъния.Но факт е че Македонците не са толкова лоши хора ,въпреки всичко направено до тук.

167

Анонимен

преди 1 година

Незнам кой е Милен,но е човек ,който започва да изпъква след като идва Бойко на власт.

166

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не ползва същите колумбийски витамини като Зеления , та дрънка същите небивалици 21

165

Анонимен

преди 1 година

Я кажете кой е този Милен Врабевски.

164

Ширина 3 км

преди 1 година

То ачик ачик та даже чикчирик ако танк се заили да минава баира над Кюстендил 5 минути сле границата ще нахлуе в Албания, Косово и подобни.

163

Анонимен

преди 1 година

Тоя сравнява Скопените с Киниефите

162

Бай Лазар

преди 1 година

аз не съм видял някой в България да има лошо отношение към Македонците. Това ,че шепа платени от САЩ продажници, подклаждат напрежение е съвсем друга тема. Онези само това им дай да плащат, за да има конфликти.

161

Смешник македонски

преди 1 година

За разлика от Россия, България не е тръгнала да избива своите братя в Македония!

160

Анонимен

преди 1 година

Да бе, нямало паметник на цар Борис трети..бях в Добрич, там какви паметници и плочи имат..на генерал Вазов, на полковника разбил руснаците през първата световна, за загиналите отвлечени българи, за Бесарабия..скоро вероятно ще сложат и плоча за благодарност на немския народ, върнал Добруджа в България..не знам кой им е кмет, ама голямо браво за смелостта му.

159

Анонимен

преди 1 година

Но нямаме нищо с името Иван Михайлов(Ванчо Михайлов).Човек осъден на смърт в България,избягал за да се спаси в Турция.Човек за ,който има доказателства ,че е бил близък с нацисти ,фашисти ,човек директно общувал с Мусолини ,Хитлер и лидера на Хърватските нацисти.Може да е имал добри намерения за Македонци и Българи,но след като има всичко изброено по-горе,грешка е откриването на този център.

158

Shark

преди 1 година

Не съм разбрал български танкове да са навлезли в Македония, както Руските в Украйна. Нещо да не съм пропуснал??? Казвайте ги тея неща бе хора, да не ме изненада някоя повиквателна.

157

Анонимен

преди 1 година

Имаме Булевард Цар Борис 3 .

156

Анонимен

преди 1 година

В самата България няма почти нищо кръстено цар Борис Трети.Обаче много държим да кръстим нещо в Македония така.Това ако не е провокация от българска страна здраве му кажи.Защо се прави? Не знам.

155

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че Врабески получава черен печат за влизане в Македония. А още по-интересно е че Шефа на Културния Център в Охрид преди да открие Културния Център Цар Борис 3 ,продава на тезгя в Охрид аксесуари за телефони(с това изхранва себе си и семейството си жена и две деца) и изведнъш решава да открие Културен Център в Охрид.Знаете ли колко струва да купиш помещение,да даваш заплати на няколко човека,без да има кой да влезне в този център?

154

Анонимен

преди 1 година

Ако Културните Центрове бяха кърстени с всяко едно друго име,което сближава народите ,нямаше да бъде проблем.Сега е проблем.А най-големия е, е че всичко това е в негативен план за България.С това те могат да покажат пред ЕС ,с какво си имат работа.От ЕС може да са всякакви ,но не са глупави.Не е проблема,че в Македония не приемат тези имена ,а е проблем ,че на ЕС се отварят очите за България.ЕС ще направи промени ,с което няма нищо да зависи от България.

153

Анонимен

преди 1 година

За да говори по този начин,едниствено което може да се направи извод е, че този човек има сериозна подкрепа от ЕС. Голяма грешка е откриването на културен център с подобни имена.А най-голямата грешка беше ,че на откриването им присъствахя голяма част от политиците ни.Като овчички,пред избори. Има снимки,има записи и пред ЕС като се покаже ,кои хора стоят зада тези имена е много лесно ЕС да ни обърне гърб.Те са много чуствителни по темата с концлагерите,наци-фашизъм и подбни неща.