9

стан

преди 15 години

въртят, сучат около Пламен Юруков, но продължават да коментират като как и поради защо въпросното лице е ПОЧЕТЕН КОНСУЛ НА КАЗАХСТАН В БЪЛГАРИЯ. пълно мълчание.

8

EДИНЬО

преди 15 години

ТОЯ ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО НЕ МИ ХАРЕСА.ПРИЛИЧА НА АКТИВИСТ ОТ ДКМС.

7

DevilishSoul

преди 15 години

Абе, 2"едно време" Юруков даже не е бил член на СДС - справка личния му блог и биографията му поместена там! Само друго се чудя... След изнасянето на тази "секретна" информация:1/ Какво ще кажат неговите "конкуренти в бизнеса с кафе", за които донасял информация?2/ Явно МВР все още не може да опазва собствените си засекретени документи, щом те достигат до вестниците без проблем...

6

преди 15 години

Пламен Юруков!!!Тоя пък ми е толкова смешен...

5

преди 15 години

Секретната информация, не изтича "лесно", а доста скъпо.

4

Dodo

преди 15 години

и като взечме властта ГЕРБ какво ли щастие ще бъде? сигурно голямо! четири години напъни и дрисъци!

3

чичо

преди 15 години

Май са се задали предсрочни избори, щом тръгнаха компроматите. И интересното е, как изтича засекретена информация толкова лесно?

2

SAPATA

преди 15 години

Още един честен бизнесмен и политик дето е започнал от нищото. Лично аз не съм изненадан. Жалкото е, че навремето СДС ни излъга.И им повярвахме,че ще направят така желаната промяна.Абе, ..... нали като излезем по улиците и вас ще погнем, продажни предателчета!Какво си въобразявате, че ви вярваме ли? Че искате статуквото да се промени?Не! Не ви вярваме! Не вярваме на ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ***,НАРЕКЛА СЕБЕ СИ ЕЛИТ!

1

преди 15 години

SDS ve4e niama da vlezne v parlamenta!Bravo na GERB!Oshte malko i shte imate palno mnozinstvo!:)))))