80

Анонимен

преди 1 година

Е, що? Ми щото се изчерпаха откъм оръжия и боеприпаси. Толкова за великата и непобедима руска армия - разчитат на оръжия отвън.

79

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко е тва дронове бря? Да не е оно такоа правоъгълну с перки отстрани и камера отдоле? Наш Йовчо чат-пат пуща такоа у селу ! Викам му Йовчо следващия път чичовата жа го стрелям с чифтето ! Няаа ми плашиш кокошките ! Па и мъа гледаш ко праа у къщи !

78

Защо?!

преди 1 година

Ами Като не произвеждат свои, руснаците използват ирански дронове и ги надписват с руски надписи !

77

Анонимен

преди 1 година

До 86 Зеленски почти взеки ден е сред обикновените украинци, нещо което неможе да се каже за кремълското джудже,бягащо от срещи с простолюдието и криещо се в бункери.Обаче, ядец, там не може да се скрие от американските противобункерни ракети. Не са рекли не са го усмъртили.

76

Феликс

преди 1 година

Евтино и ефективно оръжие с огромен обсег (над 1800 км), еми то само си проси да го използват.

75

Анонимен

преди 1 година

До 78САЩ защо ползва украинците за война с Русия? ))))))За цял свят е ясно, че Просия нападна Украйна, но вас ви боли глава, че украйнците не се предали.Хи, хи, хи, никога няма да се предадат, войната продължава, заради Путин десетки хиляди руски мъже ще загинат.

74

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има пастърма от джудже - ама Зеленски не се бръсне и не се къпе и така се е усмърдял в оная бетонирана дупка, където се крие, че вече и на снимките мирише. Не, благодаря, не искаме миризлива пастърма с косми от джуджето Зеленски!

73

ПУТИН

преди 1 година

УЖИВЬОМ, УВИДИМ!

72

Анонимен

преди 1 година

Русия отрече да е използвала ирански дронове.

71

Хехе

преди 1 година

Ама руснаците вече са приготвили за употреба и 4 типа ирански ракети. Щото една от тях им излиза пет пъти по-евтино от един "Калибър". А сега се сетете, като на една цена хвъркат 5 броя наместо 1, каква резултатност ще има зеленското ПВО...

70

Анонимен

преди 1 година

До защо,защо- Защо св оправдаваш със Сащ,че Русия нападна Украйна. Хората точно и ясно си казаха,че желят да живеят по западен образец. И руснаците решиха,че няма да допуснат това желание на хората. Типично руско мислене,че всеки им е длъжен и всичко е тяхно.

69

Анонимен

преди 1 година

Иранскиo презден Ибрямчу тypи ли му чaлмътъ на nyтьтy? A?

68

Анонимен

преди 1 година

Европа и Сащ не са загубили нито един техен войник и вече унищожиха половината руска професионална армия. Сега рашките трябва да се бият с разни затворници,студенти,мизерници от азиатската част. И разни русофили обясняват колко са добре рашките

67

Говедо

преди 1 година

Укрите имаха неблагоразумието да си наврат задните полукълба там,където Щатите и РФ си мерят оная работа!

66

Анонимен

преди 1 година

Съветските онанисти удрят минуси вместо 4екии. Джуджето сигурно харесва това. Не забравяйте, има Интернет - има рубли., няма Интернет - има само 4екии пред иконата на джуджето.

65

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тия ирански дронове са ужасни. Украинците само като ги видят в небето и тичат към най-близкия нужник. Причината да ги използват руснаците са две. Първата е, че са много ефективни. Втората, че са много евтини и да свалиш такъв дрон струва много повече отколкото самия дрон.

64

Off

преди 1 година

Скоро ще има пастърма от джудже.

63

Много е просто

преди 1 година

Защото няма свои !

62

Анонимен

преди 1 година

До 61. Зависи кой ги използва..

61

Анонимен

преди 1 година

"Джъстин Бронк, специалист по въздушни сили в мозъчния тръст Rusi, казва, че дроновете "са трудни за постоянно прихващане", но въздушната им скорост е ниска в сравнение с крилатите ракети, което означава, че противовъздушната отбрана винаги ще има шанс."_____Ще препоръчам на господин специалиста влезе в телеграм да види украинското "ПВО" срещу дронове: ченге с автомат се мъчи да го свали, обаче не успява. На друго видео трима стрелят по друг дрон, обаче целта е прекалено малка.