235

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 339 Всички русофили чакат писмо от гробищата с вестта че Запада се отказва да помага на Украйна.

234

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 335 Искаш да кажеш за заробването на България от Русия. Добре че Берлинския конгрес сложи край на домогванията на имперска Русия

233

Слабака Русия

преди 1 година

Глобална катастрофа няма да има таваришч Путин. Русия е прекалено слаба за да се стигне до глобална катастрофа. Най-много да се стигне до смачкването на Русия от НАТО, като досадна буболечка.

232

Моля моля ...

преди 1 година

До Анонимен 308. Запада идва и ни превръща в роби. Унищожава производствата и заграбва ресурсите на страните. Хората стават обикновени консуматори. Пропагандата по медиите е безскрупулна, като ни втълпява колко сме свободни, а всъщност преставаме да мислим и се обезличаваме. Кланяме се на единствения господар - парите, а вътре оставаме празни, без ценности, без морал,без душа. ***. Това е благоденствието на Запада. НЕ. Благодаря, не е по вкуса ми!

231

Анонимен

преди 1 година

Тук някакъв руски троол вилнее яко и не знам къде дреме ДАНС . За Гешефтурата не питам щото там е ясно че са купени от Путин .

230

Така е

преди 1 година

Русия няма да я има на картата след това.

229

Анонимен

преди 1 година

НАБУТАЙ ВATEHKATA В ДУПKATA HA BЪНШНИЯ МУ KEHEФ!

228

Анонимен

преди 1 година

Тоя може ли да си представи как би изглеждало пряк сблъсък с НАТО? Що му се обръща толкова внимание! Залязваща звезда губеща своето влияние, се опитва да се задържи на небосвода!

227

Анонимен

преди 1 година

До Крымчанин: Е то по тая логика и ти не можеш. Айде у лЕво

226

отец Нафърфорий

преди 1 година

До Китаец Янукович беше изведен от Украйна от ФСБ за да остане държавата без президент и влизането в Крим да се проведе безопасно . Между другото още на украинска територия ТОЙ се отказва от охраната си .

225

Анонимен

преди 1 година

Абе запада дойде и инвестира в страната ти, изхранваше милиони семейства, създаваше блага за родината ти. Ти какво направи, война и десетки хиляди жертви, осакатени, разбити семейства, сираци, разрушения предимно на граждански обекти...Ужас!

224

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 299. И все пак въпроса Кой е джуджето си остава актуален

223

Анонимен

преди 1 година

Путине, Искаше война и я получи, а кат свършват силите молиш да се разберете с добро! Чакай малко ! Не може петнайсти рунд преди тринайстия!

222

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 301: Страничен ефект от дедовщината в армията. Но разбира се това е западна пропаганда, всеки знае че хората с различни сексуални наклонности са само на запад ! В Руската армия мъжествено и задължително поемаш "отговорност", докато в прогнилия запад това е само по-желание за тези които са "различни". Всякакви прилики между руската армия и централен софийски затвор са фикция !

221

Ха ха ха

преди 1 година

До Стикс. Друго си е да гледаш Байдън или Урсулката. Една интелигентност лъха, едно благородство, та свят да ти се завие.

220

Анонимен

преди 1 година

Направо ме уплаши. И кой ще изстреля ракетите към останалия свят? Нали всеки опит за стартиране на процедурата / 4-12 часа/ ще доведе до ответнта реакция от тия с по високите технологии и гръмко наречените ракетно-космически войски ще преминат в небитието. 60-70 година на 20 век може би това минаваше, ама сега не плаши глобално НИКОГО. Регионално отравяне на атмосферата и земята на собствена територия. Чернобил2

219

Анонимен

преди 1 година

До 288 анонимен. Ти лично ли ги мери на височината колко са Путин и Зеленски, защото ако влезеш в нета, ще видиш, че и двамата ги дават като височина от 170 см, а твърдиш, че Зеленски е 166 см.

218

нещо се е объркал

преди 1 година

няма да има сблъсък с нато а унищожение на руската армия от нато за броени минути и часове, нещ не слуша какво му се говори май

217

Ана'лно изсъхва

преди 1 година

Китай даде шах-мат на бате П yтлио с пешките. Ко праим ся? Лукаленко казва Запада да не го пердаши много. Оххх

216

Анонимен

преди 1 година

До Крымчанин: Единствения "запечатан вагон" който ще видиш е линейката която ще те отведе в Карлуково за лечение.