331

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Не само в Парламента, от България да се изгони тази мисирка.

330

Анонимен

преди 1 година

Що не направите един рефрендум " За и против Русия" ! На русофобите ще им се изцъклят очите от резултата!!!!!!!!!!

329

Анонимен

преди 1 година

Ееее, страхотна е.

328

хахахах

преди 1 година

Голямо геройство!Медиите защо мълчите, че този вампир беше поканен от Радев и присъства на честването на съединението тази година????Толкова помия изля срещу нас тази тетка, Руската империя е била категорично против Съединението,НО защо трябваше да се огъзим И на тази ***!

327

5 ЗА 4 ПАК ИЗБОРИ

преди 1 година

МИТРОФАНКАТА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПУТИН У НАС. КУП ОБИДИ, МАКЕДОНИЯ, КИРИЛ И МЕТОДИ, 3 МАРТ, 6 СЕПТЕМВРИ, НЕПРИЯТЕЛСКА ДЪРЖАВА, ВЗРИВЕНИЯ КАМИОН, КОЙТО НИ ГО ПРИПИСВАТ - ВСИЧКО СРЕЩУ НАС? ОТ 2 ГОД. ПУТИН ЧРЕЗ РАДЕВ НИ ДЕСТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА И ВЕЧЕ НИ НЯМА НА КАРТАТА! ПРИ ББ ИДВАХА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ, А БОЙКО ПРЕЗ ДЕН БЕШЕ В БРЮКСЕЛ. СЕГА СМЕ ЕДНА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ И В ЗАДЪЛБОЧАВАЩИ СЕ КРИЗИ!

326

ПП = БСП

преди 1 година

ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.............. КАКВО СЕ СЛУЧИ....??

325

НАТОВСКИ ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ТАКА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ ОТ КОИ Е? ПОВЕЧЕТО СА ЗА ЕВРОПА И НАТО, КЪДЕТО ЧЛЕНУВАМЕ И КЪДЕТО НИ Е МЕСТОТО. ДВЕ ПАРТИЙКИ - БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ ГРЕЙНАХА В ЧЕРВЕНО И АНТИБЪЛГАРСКО!

324

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 346: Бойко, като опитен политически спекулант, подложи тази динена *** на ПП и ДБ. Хайде сега да ги видим. Могат ли да мислят държавнически?. Май не. Трябва обязателно да покажат че те са не по-малко русофоби и евроатлантици от Бойко и ГЕРБ. А това, че има дипломатическа традиция, това, че сме канили посланикът на САЩ дори когато се водеше войната във Виетнам, това за нашите г'аньовци няма значение. Както изглежда, и от това НС правителство няма да произлезе. А ще полагат клетва да служат на народа.

323

Анонимен

преди 1 година

Тия не седнат да мислят как ще решават проблемите и как правителство ще сглобяват, ами голям зор кого да поканят и кого не в Парламента. Още правителство не могат да съставят, ама зор да си мерят евроатлантическите ценности. И защо изобщо трябва да канят когото и да било? Да ги видят хубаво хората какво представляват, все едно не е известно.

322

Кой какъв е

преди 1 година

До Анонимен 333: Възраждане и БСП се оказаха единствените партии, която служат на България. Всички други служат на чужди интереси. А полагат клетва да служат на българският народ.

321

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва да канят някого ??? И без това тоя парламент няма да просъщствува дълго.С тия си действия дпутатите само доказват зависимостта си от други държави,било Украйна,Русия САЩ.Това е подмазвачство,не е политика.

320

Анонимен

преди 1 година

Дали ще отиде Митрофанова или не няма значение. Тя знае че в нови парламент всички без ПП и ДБ са наши ребята.

319

Анонимен

преди 1 година

това никак няма да попречи на Вовата да смачка фашистите

318

хаха

преди 1 година

Поканата не е персонална, тя е към целия дипломатически корпус!

317

Анонимен

преди 1 година

До ЦИРКНапълно прав сте. Циркът е пълен. След като не канят руския посланик, коректно е да не бъде поканен и украинския посланик.

316

bbb

преди 1 година

Какво ли да прави руската посланичка в този парламент, където болшинството депутати са продажни българофоби! Ако присъства, ще се унижи!

315

То оставаше

преди 1 година

И с кифтета и водка да я гостят.Боко 2 милиарда закопа с турски поток.Не върви Камунизъма нещо,а и Путин няма да минава Дунава се чува!

314

до 336 гъ-зомий...

преди 1 година

Запознати сме с традициите на сибирската империйка да изт-ребват хора . Вар-варите друго не могат .

313

Анонимен

преди 1 година

Тая защо все още не е из-го-нена от България ?

312

Анонимен

преди 1 година

Да поканиш Митрофанова в НС и все едно Костя Копейкин да покани В.Марешки на рождения си ден.