16

Анонимен

преди 1 година

Умишлено ли пропускате факта,че в продължение на 30 години някой много усърдно работи по въпроса,Русия да бъде изтласкана от всички тия региони,къде с регионални конфликти,къде с платено "недоволство"къде с провокации,къде с етническо напрежение,къде с преврати,?

15

Анонимен

преди 1 година

Сърбия, Ирак, Виетнам... Наистина къде да го очакваме.

14

хммм

преди 1 година

Вие от тоя сайт ако не сте дебело платени от запада по-добре идете да се прегледате. По принцип на никоя медия не отива да заема страна в конфликтите но вие даже прекалявате на моменти. Основната грешка на руснаците е унищожаването на хазарския каганат. Оттогава насам много гърбави носове искат да им отмъщават. Руснаците са интелигентни, родолюбци и имат характер. На запад поколенията в момента са тотално деградирали от наркотици, необразованост и изкуствена полова свобода.

13

хаха

преди 1 година

До До 10сауд неможе с хутите да се оправи, ти го хвалиш; този камилар с най модерно въоражение неможе да борави. Това не е да биеш жена си. Решат ли ще думнат СА и принца им за 2 дена , особено Иран. *** нормално главандряк като тебе дет се е насвяткал да си ги говори ей така. На софрата си от КГБ и ФБР, бата у кривогледия

12

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Всички Изброени Държави са под САЩ Контрол .Ако не вярвате проверете - в САЩ , Русия , Китай , Индия - Газа струва 25 долара за Мегават .

11

АнонимеН

преди 1 година

До Alex СВЕДВАЩАТА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ Е В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ ,ДА ТИ ПИКАЯТ СКУНКСОВЕ В УСТАТА!

10

До 10

преди 1 година

В СА освен петрол има злато, има метали, които залежи още не са разработени. Там тези родове Сауд и Шейх са инсталирани да слушат. Не се заблуждавай. Ако падне и косъм от главата на Сауд, ще е началото на края на света

9

Анонимен

преди 1 година

Сирия , Ирак ,Иран Афганистан , Венецуела ,Сърбия . Коя ли държава е наред да бъде "демократизирана ". Кандидати са такива с огромни залежи на полезни изкопаеми . Идеален кандидат - СА . Нещо не слуша напоследък . Не действа според интереса на САЩ . Да видим кое лоби ще надделее. Или пак ще хвърли 200 -300 млрд долара на американски компании и отново ще бъдат първи дружки с ЮС

8

Слава на Усраiна

преди 1 година

В София, Бyлгapиcтан - поне 10 ракети, с 2-3 в т.н. Народно Събрание. Цените на панелките, надyти от алчните брокери ще паднат 4-5 пъти, а гнyсните банки ще фалират. Eничаpите от ПП, ДБ и ГЕРБ ще избягат в посока САЩ и Турция, а България ще дръпне в развитието си в рамките на 2 години защото боkлуците няма да са тук.

7

Alex

преди 1 година

07 - аптеката те зове :)

6

Imam Shamil

преди 1 година

Къде ли не. Не само на изброените места. Русия е поробила цели народи, които от Столетов се борят за свобода. Имам Шамил се в бил преди 150 години и е бил най-големия командир живял някога. Четата му е избила хиляди руснаци. Ами, това са авари, чеченци, черкези, чуваши, башкири. Толкова народа нямащи нищо общо с руснака, които ще си търсят свободата. И ще я получат след поражението. Както си я получиха азери, казахи, и останалите.

5

До Как къде?

преди 1 година

Спокойно, САЩ се разлагат от вътре, цели щати са потънали в мизерия, бендотия и наркотици.... Напиши в youtube "Kensington ave philadelphia" .... Световната супер сила е на колене буквално....

4

Ха ха

преди 1 година

Явно това ще е пасквила за лека нощ.

3

Как къде?

преди 1 година

Дано да доживеем майдан в гнездото на дявола фащ.

2

Майстора

преди 1 година

Министерството на Истината снесе поредния пропаганден пасквил. В типичният формат от няколко страници с удебелени подзаглавия. Прислугата услужливо копи-пейстна на псевдомедийните сайтове за манипулация и пропаганда.

1

Alex

преди 1 година

Къде ще удари следващата цветна революция ли питате?