37

5KOV

преди 1 година

До BinЩе стане страшно....

36

Bin

преди 1 година

Ако на всеки полицай се сложи камера на ривера, като в САЩ о се направят тестове за наркотици на всичи - полицаи, прокурори, народни представители , общинари, кметове. Какво ли ще стане?

35

анонимен

преди 1 година

достатъчно е 5 минути да наблюдаващ патрул , който спира коли, за да забележиш как някои спрени за проверка, свалят стъклото, след секунди го вдигат и си тръгват. Е, какво проверяваме на пътя, дрес код ?

34

Анонимен

преди 1 година

да минат и през МО

33

4040

преди 1 година

На нас в Англия като общаци в хотел переодично ни еземаха слюнка за тест наркотици и това беше 2005г. Тука 2022 пълна анархия , че и полиция му викат! Решенията на проблемите са мн.лесни, хората са го измислили отдавна. воля трябва .

32

Анонимен

преди 1 година

След чистката в МВР трябва да се направи такава и сред магистратите, окръжни прокурори, съдии, накрая и адвокатите. Защото много от тях са престъпно некомпетентни, корумпирани и алчни. Крещящ пример за това са съдът и прокуратурата във Видин и Враца.

31

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, кажи честно

30

ЬЬЬ

преди 1 година

Ако всички досегашни министри в МВР си изпълнява задълженията като министър Демерджиев , щяхме да имаме едно наистина истинско МВР,което защитава хората от набезите на престъпниците,а не зависими от наркотиците полицаи,които срещу пари и наркотици служат единствено на престъпниците.

29

Факт

преди 1 година

Само бързи чистки могат да оправят положение то.

28

Ако

преди 1 година

...полицайките ни са като жрици на пилон - какво да очакваме за държавата ни?!

27

Майна

преди 1 година

И ЗАЩО НЕ СА УВОЛНЕНИ ВЕЧЕ??????

26

Анонимен

преди 1 година

Тези са като гнойна киста. Малко да натиснеш и направо ти измива лицето. От години това министерство е за тотална чистка. След това да се назначат напълно нови хора, по-малко на брой, с доста по-сериозни заплати, но и да ги спукват от изисквания и проверки - основно за наркотици, физическа форма и познаване на законите. При хващане в нарушение, да им се разкатава фамилията до девето коляно. Това е стратегията на моркова и пръчката.

25

a

преди 1 година

Хахахаха, тия ги слушаме от 20+ години. И ман да ме направят министър и аз ще ви ги кажа, няма да ми е нужен някакъв дълбок анализ. Тук въпросът е защо никой никога не прави нищо по въпросът?!?!?!? Защо, защо, защо, защо, питам аз???

24

Antinwo

преди 1 година

По зле сме от Narcos . Там полицаите бяха на заплати при наркосите ,тук е същото с разликата че полицайките правят и сви*рки на дилърите !

23

Тенгри Кан

преди 1 година

Особено милиционерите от Първо РПУ, гр. Пловдив, откъдето е и шефът на МВР, Тодоров, човек на Узунов, президентският съветник. Там злоупотребата с наркотици е системна;)))

22

Анонимен

преди 1 година

То като гледам изказванията едно 80% от политиците също са на дрога! Кога ще има тестове за наркотици и в НС?

21

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах сега, другарят Демерджиев регистратор на събития ли е , откривател на топлата вода или министър на вътр. работи ?!

20

Анонимен

преди 1 година

Яко звучи, признавам си! Все едно е в полицейски филм от 80-те. Чакаме добрия да дойде, да прибере лошите.

19

Анонимен

преди 1 година

Младите полицайчета взимат рушвети, пият, покровителстват нарко разпространители за което взимат процент а страните взимат пенсия и заплата и цял ден ходят с чантичките под мишница по любовници. Ей това е Мвр.

18

Истината

преди 1 година

МВР отдавна работи като частна фирма за охрана, спокойствие и протекции. Не знам дали има конкурс за кадри в МВР последните 10 години, който да не е нагласен