33

Анонимен

преди 1 година

според британците Русия трябваше досега да се е сринала, а има заповед до 3 години градовете на Камчатка да са газифицирани напълно. Например.

32

11

преди 1 година

Аве защо такава хубава дума, като "кyxитe" e цензурирано?

31

Ссс

преди 1 година

Ами не думай, потъващият кораб първо плъховете го напускат.

30

11

преди 1 година

От заглавието излиза, че британското разузнаване се тревожи, че Русия си изчерпва ракетите. Може би съжаляват, че руснаците няма да имат някоя ракетка да я фърлят по *** им наглосаксонски кратyни.

29

Анонимен

преди 1 година

Ами че нали това беше целта - санкции, санкции, санкции. Приятели откъде при такава организация?

28

Анонимен

преди 1 година

То според британските географски карти за разпространението на английския език, давани на учителите по английски в България, английски е втори официален език и в Гърция, и във Виетнам. А според Дискавъри история през 1870 година земите на север от Стара планина са в Австро-Унгарската империя. Например.

27

Анонимен

преди 1 година

Пределно ясно е, че щом използват ракети С-300 по наземни цели значи са го закъсали откъм крилати ракети. Стрелят от безсилие само за да убият няколко цивилни, защото на бойното поле са гола вода.

26

Анонимен

преди 1 година

Боеприпаси по дървета не растат, те се произвеждат. Никой не е спирал руските военни заводи, обратното е вярно. В момента бомбардират западния украински град лвов, към границата с полша. Много поздрави на британското разузнаване.

25

Хахо

преди 1 година

Ко речи, ко речи?

24

Анонимен

преди 1 година

Като чуя британското разузнаване, медии и учени и си представям нещо средно между Остин Пауърс и Джони Инглиш. Първо свалиха Путин сега пък разбраха, че свършил патроните.

23

Анонимен

преди 1 година

Щом наглосаксонското разузнаване го казва,значи е "вярно"!!! Поредната пръъдняя,погледни нагоре и виж от къде изгрява слънцето!

22

Анонимен

преди 1 година

Що ги слушаме тия неща с месеци, не трябваше ли за три дена да превземат Украйна?

21

Тя Русия

преди 1 година

Сред политическите елити на Европа, неизбирани от народите еврочиновници, и политици избирани с изборни хватки, може и да няма приятели. Но сред народите на Европа, има. Защато между политиците и обикновените хора, зее огромна пропаст, икономическа, социална и морална. На народите в Европа и бизнеса хич не им е кеф, че закриват бизнеси, безработица, е трябва да плащат по скъпи в пъти ток, бензин, храни, газ, заради просперитета на Англосаксия.

20

Анонимен

преди 1 година

Тва за боеприпасите го слушаме почти година, а с такива приятели като нашите врагове не ни трябват. Така, че ми е много спокойно за бъдещето на Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

"Русия изчерпва боеприпасите и приятелите си"_______Изчерпва ги, да, и ще ги изчерпи напълно до 4-5 години. Само че тези произведени по съветско време. После минава на прозведените през последните 30 години до днес.

18

Ген.СЕРГЕЙ ШОЙГУ

преди 1 година

ЛОНДОН ДА ГОРИ В АТОМЕН ОГЪН..НЕКА НЕКА НЕКАААА...ПАК ФАНТАЗИИ И СЪНИЩА НА БРИТАНСКИТЕ ХОМОСЕКИШШИ ....НИЩО ВЕРНО НЕМАААААА .

17

Анонимен

преди 1 година

Моста не е взривен, фейк нюз хахахахаха

16

vale_karo

преди 1 година

Освен британско и сащисано ,друго разузнаване в света няма ли? Какво например казва китайското ,индийското ,бразилското и други извън сферата на влияние на САЩ?

15

ама

преди 1 година

На русия приятелите са от Африка и Мадуро

14

NwA

преди 1 година

Логиката,че модифицират ракети земя-въздух,за да унищожават наземни цели е предпоставка за намалени въоръжени запаси.И при недостиг на внос на различни компоненти за създаването им е предпоставка за бъдещи разочарования..