134

Македонец

преди 1 година

Украйна все още НЯМА ПВО/ ПРО на НАТО, УКРАИНСКОТО ПВО е главно С300, като такива установки им бяха предоставени и като помощ от Източноевропейски страни, но това се променя в момента- Германия днес оповести доставка на ПВО/ ПРО Ирис-Т, а САЩ доставят норвежките NASAM!

133

Мачкай Вова

преди 1 година

Путин ,Прати бандеровците където им е мястото при създателя ! Нека видят какво е война .

132

Македонец

преди 1 година

167 САЩ няма да се съобразят с руските заплахи защото 8 месеца тестваха руското ПВО/ ПРО и резултата е плачевен за русия! 8 месеца Рф не можа да наложи въздушно превъзходство над Украйна и дори сега праща като " отговор" слепи ракети а не изтребители които принципно биха свършили доста повече на терен, но ще бъдат свалени от ПВО на ВСУ При конфликт САЩ- РФ в руснаците ще бъдат попиляни по бързо от иракчаните, никакъв шанс за " ядрена война" и заплахи!

131

Анонимен до Споко

преди 1 година

Ами не е точно така Телекрам канала е пълен с попадения, взривове и експлозии от Киев. Май и ПВО на НАТО е гола вода.

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Китай има 5000 годишна цивилизация, през която само анексира територии. Сега е момента да вземат Сибир, за което се готвят от 10-15 години. Във военно отношение и икономически са далеч пред РФ, а в Сибир е пълно с китайци. Ако Си утре реши да "освободи" китайско говорящите в Сибир, а РФ е пред разпад, кой ще спечели??? Китай ще е единствения печеливш.

129

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези HIMERS бе *** от 6 дена спътниците на НАТО са извън строя. И в момента тези оръжия са безполезни. Не случайно Мъск призова Украйна да се примири и да забрави за тези области. Страхът му е да не изкарат от строя и неговите спътници. А днес нещо май няма издадени пощенски марки и снимки ?

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен153. Поредния *** мечтател. При двигател около 200 к.с. , натоварен с до 200 кг взрив и гориво от 300 л. това прави 80-100 км пробег и скорост лесна за засичане от радари. Гарантирано мин 50% унищожение на първа линия. Единици ще успеят да се промушат, но единственото което могат да направят да настроят и безразличната част от света срещу кремълския агресор. Поняли?

127

Путин е виновен

преди 1 година

Ами да... ,Путин е виновен. Остави цяло лято укропосите на мира,пекога гъzовете на плаж на Днепър,шматкаха се напред-назад из Европата, изкараха по 3 месеца куррот в България,джиткаха си интернет и пийваха кафенца по кафенетата... и пищяха,че водят война. И на всичкото отгоре като оставиш вагабонтин на мира,той взема,че прави дивeрсии и тероризъм,вместо да се чуди в кой бункер да се завре.

126

запалянко

преди 1 година

Супер добро решение на ЕК ЗА УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ, ТЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ НАШИ ХОРА! БРАВО!!!!!!!!!

125

Споко

преди 1 година

Споко, ракетната атака на Путин нямаше никакъв ефект, натовското ПВО свали почти всички ракети. Путин отново загуби.

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, рушофиле, мамин сладък. Путин днес лично заяви, че ударите са заради моста. Вие какви сте бе, нормални ли сте изобщо?!?

123

Анонимен

преди 1 година

До Македонец 156 И кво ? Косвено признаваш , че взривът на моста е бил с цел да се изкрънка по-далекобойни оръжия и по-мощни оръжия . Така ли е ? Ами Путин и компания предупредиха вече , какво ще с еслучи , ако укрите атакуват Кримския мост . Ама войнолюбците не се спряха . Русия е предупредила какво следва , ако САЩ дадат далекобойни оръжия. Ако теб те радва световна , ядрена война , болшинството от хората не споделяме това

122

Анонимен

преди 1 година

до Анонимен : От 75 изстреляни ракети само 5% са свалени.

121

Morski

преди 1 година

Украйна с удар на Русия е радост за демократичния свят и САЩ, Русия отвърна и веднага всички изпищяха, но защо ние? това е за вас за осемте години бомбардировки на Донбас, това е за вас за смъртта на 15 хиляди цивилни на изток, това е за вас за алеята на ангелите, за блокадата на Изток и Крим, за зверствата в източна Украйна, за мъченията, за изгорелите в Одеса, за Кримския мост. Слава на Русия!

120

Анонимен

преди 1 година

А рашагите са пияни или на границата, бързащи да избягат от Рашастан. Не народ, а мрша. Адмирации за Украинците, руснаците никога няма да бъдат толкова задружни! Никога повече!

119

Честито

преди 1 година

ЕС удължава схемата за закрила на украинските бежанци до 2024 г. Ще ги храним още 2 години.

118

Анонимен

преди 1 година

От 71 изстреляни ракети ( мешавица от колибри, С300 и т.н) 50 са свалени от ПВО на ВСУ! Това е равносметката, но факта си е факт че русия бие по цивилни обекти, а това е тероризъм!

117

Анонимен

преди 1 година

Който след предаванията Вечер с Владимир Соловьов знае, че за тези удари се говори от седмици от генералите които кани в предаването. Тези удари са планирани отдавна и не са свързани с терористичнич акт срещу кримския мост.

116

Анонимен

преди 1 година

Пуцай куме, още два лагера за чуждестранни наемници са довиждане. Слава кокаине

115

Анонимен

преди 1 година

Всичко е много точно планирано и изчислено. Това е операция планирана от седмици, а терористичната атака на Кримския мост е съвпадение. Целите са много точно и обмислено избрани. Щетите са големи но не са непоправими, могат да се възстановят. Всичко зависи от украинците дали ще има следващи залпове които окончателно могат да парализират цяла Украйна.