69

Ха ха

преди 1 година

Да променят името в дух на толерантност например на - азов или бандера

68

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис гони сръбската войска и сръбските колонизатори от Вардарска Македония, връща земята на местните българи, инвестира милиарди , храни хората там,не позволява нито един мобилизиран във сръбската армия насила българин/тогава македонци е нямало/ и заловен като пленник от Германия да отиде в трудов лагер, а са освободени и са се прибрали при семейството си.Лично бащата на сегашния председател на МАНУ Коцарев,родолюбив българин е начело на комитета в Охрид които посреща българските войски, а

67

До 86

преди 1 година

Кажи защо открива български клуб тогава. Да се представя за какъвто иска, но не за българин.

66

Анонимен

преди 1 година

Името не е провокация. По времето на Цар Борис III двете държави са били обединени. Няма никакви документи или становища на световно ниво, които обевяват Борис III за спорна фигура. Той е такъв само във фалшивата история в БЮРМ, написана от СССР и Югославия. Борис III не е направил нищо лошо на Македония. Северномакедонците да научат световната история, която е истинската, а не югославската, която е напълно фалшива.

65

Анонимен

преди 1 година

До 1941г, когато българските войски влизат във Вардарска бановина, както са наричали сърбите са наричали Вардарска Македония, местното българско население защото тогава "македонци " е нямало е било подложено на зверства и опити на сърбите да ги направят прави сърби,земята им е била отнета и раздадена на сръбски колонизатори и те са работели като роби на сърбите! Цар Борис гони сърбите връща им земята и България храни и инвестира милиарди във Вардарска Македония, кой окупатор прави това, това се

64

Тъкмо

преди 1 година

Има някаква странна последователност със случващото се в Македония и Паси външен министър с мандата на Герб.

63

Анонимен

преди 1 година

Да Македонски гражданинго откриват,но са и Български граждани.А парите за културните центрове идват от Врабевски и държавата България.Може да се провери.Замазваш Османи.Кажи ,че това е грешка и смело споделете в ЕС каквомправят нашите умници.На про-Нацист Културен Център може да се отврои само ако стане нацисти,а Ние все още не сме.

62

Анонимен

преди 1 година

Че како не му аресаха на Цар Борис Три?

61

Анонимен

преди 1 година

Не знаех,че Врабевски е Македонец!

60

Да играемНа Гърлянка

преди 1 година

Братле от снимката, махни това европейско знаме от зад себе си. Нема да ви огрее Европата скоро.

59

До 98

преди 1 година

Ти сам го казваш Македония е анексирана от царство България, т. е. по времето на Фердинанд. С това название на клуба може точно това са имали предвид, признателност, че царят ги е отделил. Но зле поставят България.

58

Еми добре

преди 1 година

Променете името на клуба на "Македонците са българи", да не се сърдят хората. Нали сме си добри съседи.

57

Све у тулка

преди 1 година

Провокираните, тоя клуб като го откривахте, немаше ли некой там да мецне, че не е окей да се казва така за вас? Ние си праиме квото искаме. Цар Борис 3 е български цар и ние си го уважаваме.

56

До турчин

преди 1 година

Ти да си научиш езика първо.На турски светкавица е шимшек.Що за турчин си като те си знаеш езика?!?

55

Трол Левел 999999999

преди 1 година

Хахах Евала на българина, който е измислил името на клуба. БРАВО ПИЧ АХАХАХАХАХАХА

54

Стига провокации

преди 1 година

Прави са хората от Северна Македония. Били сме с Хитлер и сме извършвали зверства спрямо техните антифашисти. Доказателство сега е паметникът до НДК, на който са имената на доста от фашистите. Май продължаваме да сме такива. Най-накрая трябва някой български политик да се извини и да гледаме напред, но нямат "топки". А цар Борис 3-ти е предал на немците македонските евреи без да му мигне окото.

53

Анонимен

преди 1 година

До МдаЗа съжаление са прави в случая макетата))))))Не не са прави, защото БГ държава не е разрешила откриването на клуба, това е направила РСМ, а макетата обвиняват България.

52

Мда

преди 1 година

За съжаление са прави в случая макетата!Периода на управление на Борис III е доста протеворичев за тези земи и е абсолютна глупост да кръщаваме така нещо в РСМ при наличието на толкова много безупречни Български национални герои!За съжаление,мисля, че тази "грешка" е съвсем умишлена и цели злепоставянето на България в крайна сметка,а не просто да дразним макетата!Същото е и с културния център Ванче Михайлов!

51

Турчин

преди 1 година

А,пък ние ще открием клуб YILDIRIM BAYAZIT (БЕЯЗЪТ СВЕТКАВИЦАТА) в Търново

50

Гущери

преди 1 година

Имаме много писатели, които са описвали терора от Османската империя. А Симеон се готви пак да управлява с ДПС.