44

Анонимен

преди 1 година

Много се изморих от зеления чорап Хаос война играе си със страховете на хората и ни бута към пропастта

43

Анонимен

преди 1 година

Педералист спокойно целият свят кое емм ЕС И САЩ А ОСТАНАЛИТЕ 6 МИЛВРДА АЙДЕ НА ГЕЙ ПАРАДА

42

Резидент

преди 1 година

Под патриотично според лицето Радев, разбирай любов и вярност към матюшка Рассия

41

Анонимен

преди 1 година

След 30 години рушене на всичко българско и родно млади с патриотично възпитание няма само дрога,гей парад и тротинетки.

40

Анонимен

преди 1 година

радеф е позор, оставка и затвор

39

Наблюдател 21век

преди 1 година

Това младо поколение ,др. Радев са внуци на твои бивши и настоящи военни и функционери на БКП-БСП.Хайде ооборете ме , че да ви извадя поне десет имена на глезени к.... А ти ги ,,прегръщаш бащински".

38

---------

преди 1 година

Само да допълня Че най-изявените босове от миналото бяха спортисти.

37

Германец

преди 1 година

Клоун :)

36

Ред стар

преди 1 година

Ха ха патриотични младежи! Къде бе, Радев? Какъв пример им давате вие, крадливите и корумпирани политици? Децата от малки вече знаят, че за да оцелеят в България трябва да са далавераджии като вас. Словоблудство и рояк празни приказки за пореден път! Това си ти, г-н президон!

35

---------

преди 1 година

Г-н президент нямате представа за какво говорите. Знаете ли колко спортисти познавам който употребяват наркотици. Проблема с наркотиците идва от *** който правят луди пари от търговията с тях, само да допълня че русия командва БГ мафията , нали Ващите началници. А опадъка на възпитанието идва от това че хората са потискани с годими и след промените го обърнаха на свободия но това е резултат от дейноста на руснаците в България с години.

34

Истината

преди 1 година

А едно време да се запишат децата да спортуват беше безплатно, кеф ти плуване, кеф ти басщетбол, кеф ти лека атлетика. Даже разни треньори идваха да ни се молят да се запишем. Радев нещо се възгордя и преяде с толкова много власт.

33

Дони

преди 1 година

Точно поколение отрасТнало с много спорт бяха първите гaднu джигити по пътищата...Yшанката пак нещо не я слуша главата...

32

Мнение

преди 1 година

Радев и той си показа истинското лице. Заради такива като него, който разединява българската нация, ще има застой.

31

Реалист

преди 1 година

В момента ,целият цивилизован свят се бори с азиатските орди на Путин! Въпросът е , на коя страна ще застане Този ! Отдавна ни се представя като натовски офицер, с... червена петолъчка на челото! А и с тия социалистически клишета и лозунги, просто не съзнава колко е фалшив!

30

леле мале

преди 1 година

каза Радев и направи сто лицеви и двеста набирания след което получи златен медал !

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 // Aнонимчо, до някъде си прав . Но Радев взема решения които са в полза на българския народ , което не значи ,че са в интерес на България.България в момента обслужва чужди интереси а не на българите.Така ,че...

28

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на Радев се нарича русофилство. Именно русофилството не му позволява да вземе нито едно решение което да е от полза за България

27

Анонимен

преди 1 година

А като знам днешната младеж по какви спортове се вълнува, мисля да ходя да живея нейде без пътища.... Само някакви ММА слабоумници

26

Рашага

преди 1 година

Патриотично възпитание не се прави с наведено тяло пред мутрофанова...

25

абе Радев

преди 1 година

кои и къде са тия млади с патриотично възпитание ?! та 90% от младите даже химна ни не знаят .