38

Риторичен въпрос!

преди 1 година

Истинският въпрос е колко е дал, а не "дали"!!!

37

Анонимен

преди 1 година

нарушил куп закони от дълго време и е убил човек. Това маловажно ли е? - Не е маловажно, но от момента, в който са установили, че той е фактически неспособен да управлява МПС, ПОЛИЦАИТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ да го отстранят от автомобила, а след като е останал зад волана С ТЯХНО РАЗРЕШЕНИЕ и по тяхна преценка, вече ПОЛИЦАИТЕ носят юридическата отговорност, а не водача.

36

анонимен келеш

преди 1 година

Добрутро:):):)6.30 се напих като гъъъз си тръгнах към вкъщи от ПМ с едно ***,но там беше вече афтърпартито.Тези моите са пили там до 10.00:):):)Да ти *** и инфлацията:):):)

35

Анонимен

преди 1 година

Полицаите които са екскортирали пияната мутра трябва да бъдат съдени за съучастие в убийство.

34

Анонимен

преди 1 година

Е не знаете ли че когато си пил и те спрат ,и не ти стигат парите те ескортират до дома ти за да си доплатиш и така се отърваваш.Даже в някои случаи ти карат колата.Този обаче май е карал с 200 за да се измъкне.Ама то като не сте от София вервайте на глупости.

33

Анонимен

преди 1 година

Поредното внуче на Бойко, естествено че е дал подкуп с отстъпка и бонус ескорт.

32

Анонимен

преди 1 година

Иначе има и мръсни ченгета които познавам, лично аз не смея да ги питам с какво точно се занимават но два нови джипа за него и жената с полицейска заплата не става.Това е толкова елементарно да се разбере но просто няма кой да се занимава с това нали по-важно е Гешев да бъде отмъстен от Божков и неговите *** ПП.

31

Анонимен

преди 1 година

Като гледам от видеата които полицайката е публикувала какви кръшни гюбеци хвърля из дискотеките, ми става ясно дали е взела подкуп.

30

Анонимен

преди 1 година

До Йел А казва ли защо е дал подкуп? Каква е причината,защо дава?

29

Анонимен

преди 1 година

Не е дал, има си абонамент човека и откакто Рашков пое МВР-то има 2 патрула които охраняват хора близо до нас, кой охраняват не е ясно но определено не е някой известен политик или подобен.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Аман от драскачи като теб! Всичко се променя според това дал ли е или не!!!!! Точно заради такова даване и взимане се случват всички тези неща, но кухата ти кратуна не може да го осъзнае!!!!!! Корупцията е в основата на бедственото ни положение! А , ако беше малко повече в час, щеше да знаеш, че всъщност починалия е МЪЖ!!!! Разни хорица като теб говорят на ангро, чели непрочели, видяли недоразбрали!!!!

27

Йел

преди 1 година

Умишлено се опитват да сменят центъра на вниманието върху полицаите вместо върху мутрата - убиец. Дори да е дал подкуп, нали лично той с колата си е блъснал французите ??????

26

Анонимен

преди 1 година

По-важните въпроси са докога с това беззаконие и тази война по пътищата. Докога ще се спасяват от истински присъди такива като този. Има куп важни въпроси, които повдига този случай. Какво се променя ако е дал или не? Нима ще стане нормален човек или ще върне убитата жена? Аман от дра/искачи!

25

1 ГОДИНА

преди 1 година

Хора , Обиколих с Колата си Цяла България - Морето , Банско , Русе , Видин - НЕ ВИДЯХ по ПЪТЯ НИТО ЕДИН ПОЛИЦАЙ ? Какво се случва - не искат да работят ?Те са повече от Българската Армия . МВР България е 60 000 Служители , Армията е 20 000 Служители .Армията е по-активна - Срещнах Армейски Колони с Танкове преди Банско - в Посока София .

24

Анонимен

преди 1 година

Вмесро да дава 200 лева подкуп на полицаите, защо не е повикал такси и да се е прибрал?

23

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение дали е дал или не. Това не е фокусът на разследването, както се опитват да ни представят мисирките. Освен това с нищо не променя факта, че е нарушил куп закони от дълго време и е убил човек. Това маловажно ли е?

22

Анонимен

преди 1 година

Как ще е дал подкуп, абсурт. Къде кога се е чуло и видялов БГ полицаи да взимат подкуп.

21

Банкя

преди 1 година

А днеска заредих автомобила си и бензина пак не беше с левче надолу. Бойко пак ни излъга.

20

Анонимен

преди 1 година

В България ПОЛИЦАИ ПО ВРЕМЕ НА СЛУЖБА и на изпълнение на служебните си задължения БЯГАТ ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО???

19

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е фа