29

Анонимен

преди 1 година

Добре, това, че чакалите се ръфат, е добре. Ще става още по-добре.

28

1

преди 1 година

Хахахахаххаа путинист и чест... Да бе да...

27

Анонимен

преди 1 година

Масово руснаците се предават на Украйна заедно с цялата техника, като взимат доста добра парична награда за това. Това явление става все по-масово. Русия ще приключи войната много по-скоро, отколкото предполага.

26

Кирчо Спермоустов

преди 1 година

Е нещо доста притеснен! Ама нормално, имайки предвид, че украинският съд го чака за предателство!

25

Анонимен

преди 1 година

Шойгу няма думата. Тое само една фасада. Послушко с ядрено куфарче. Защото му е мил живота. Шойгу е никой. Кадиров ще бъде по-добър министър.

24

Ани гглей някой

преди 1 година

работодател твой да нсъ гътне, че после не плащат.

23

Анонимен

преди 1 година

Западът е предоставил на Украйна ново оръжие с, което тотално заглушават радиовръзката на руснаците и от там са тези панически бягства на вaтниците... Просто руснаците нямат никаква възможност за комуникация и не знаят, какво се случва...

22

Анонимен

преди 1 година

Епа той не е ли умрял вече? Аз тука поне 3 пъти четох за смъртта му, 4-5, че бил уволнен и в затвор, и поне 7 че е бил разжалван.

21

Смотан

преди 1 година

Тия руски фуражки сега видяха, че това не са ти кинохрониките, как храбри червеноармейци щурмуват Берлин и мятат калпаци накрая.

20

петоколонник с рубли

преди 1 година

Щом бащицата от Кремъл не го е казал не е вярно.

19

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами да се самоубие, тази "Специална военна операция отне живота на доста руски генерали, а и други приближени на путин които се "самоубиваха" по всевъзможни начини, май нищо не се е променило в путинова РАША от времето на товарищ Сталин и крилатият му лозунг: "Есть человек - есть проблема, неть человека - нет проблемы" ... !!!

18

Наталия

преди 1 година

Ама как така?? Какво говорят те?? Та нали Русия печели на всички фронтове?? При това под одобрителния поглед на 85% от населението на света, а само изолираният Запад не се къпят, а се топлят на дърва, но и дървата са от Русия и инфлацията им е 300%, а доларът ще стане на тоалетна хартия и ги ръководят лобита на ястреби, които налагат санкции, които вредят само на европейските икономики!

17

Анонимен

преди 1 година

тоя кафявият укаринец ли е ? това обяснява всичко.дори и малоумната тактика да прати 50 километрова колона от камиони и танкове пред киев докато смелите укаринци ги стрелят от 2 километра разстояние с изпросени джавелини старателно скрити в храстите.няма да се самоубие тоя плъх няма топки за това то му личи по мишата физиномия.обаче може да го черпят един чай.

16

Петров

преди 1 година

Така наречените журналисти от днес.бг да не обмислят ами направо да се гръмнат в главата поради тотална липса на мозък в нея.

15

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Клипа Цанов Напред и Нагоре хиляди Украйнски деца са потънали в турция за органи !!! Срам за БГ

14

Анонимен

преди 1 година

Как смее да говори така на един далекоизточен шаман и старейшина на сибирско племе като Шойгу? Шойгу и Путин са като Иван и Андрей. Духовете на предците и далекоизточната мъдрост са казали на руските "Иван и Андрей" да започнат войната, по време на транс. Предател.

13

До 9

преди 1 година

Имаш право. Рамзан Кадиров го направиха Генерал. Накрая Шойгу еленовъда ще е виновен за всичко а Путин целия в бяло.

12

Анонимен

преди 1 година

Кирил: "Казвам ти, Шойгу, сещай се Путин.". Предател. Край. Арест. Изчезнал.

11

Сега

преди 1 година

няма и 10 % русофили в 16тата република България , дори и повечето руснаци да не са лоши хора, факта че са конформисти на джуджето ги прави неприятни,отделно че и никой не е длъжен да знае езика им, освен ако няма познания по старобългарски!

10

анонимен

преди 1 година

И самият Стремоусов би трябвало да направи същото, което съветва на Шойгу. Разбира се ако изобщо знае какво е чест, достоинство и родолюбие. Да си ръководител на незаконно анексирани от чужда армия земи, по-голямо падение не може да има. За това има само една дума - предател!