81

Анонимен

преди 1 година

Спокойно ГЕРБ-ав ***. Няма да има евро-атлантическа коалиция. По простата причина, че Борисов не е евроатлантик, а путинист. Няма достатъчно евроатлантици.

80

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ изтегли МИЛИАРДИ по време на Ковид кризата. Ако ще цар Симеон да се вдигне от мъртвите, не може да върне откраднатото от Толупа.

79

Венци Манов

преди 1 година

Тоя израстък се оказа феноменално *** човек. Първо вдига юмруци и призовава за бунтове, сега пък се сетил, че му трябва диалог. Това в психиатрията е известно като шизофрения. В политиката не знам как е...

78

Анонимен

преди 1 година

Първо да актуализират избирателните списъци и после броя на депутатите .

77

Анонимен

преди 1 година

Kой го интересува каво очаква руската марионетка Гадеффф. Тоя си помисли, че е някакво диктаторче

76

Анонимен

преди 1 година

Нормално да се очаква това нещо! Все пак така им наредиха от Козяк! Ще имаме евроатлантически франкенщайн, колкото да ни вкарат във войната. ЧЕСТИТО!

75

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП да се обединят в общ проект и да взимат управлението. Държавата е в тежка криза. Време е Кокорчо да поведе държавата и да ни извади от тинята на ГЕРБ.

74

Анонимен

преди 1 година

До Диалог Правителството на Киро беше свалено с вот на недоверие, това е единствения законен и демократичен начин. А, Радев с вдигнатото юмруче и парите на Черепа разедини българите и поведе бунт за незаконно сваляне на законното правителство. После в нарушение на Конституцията ни натресе Киро и Кокоро, които взеха заеми, съсипаха България и за 7 месеца ни докараха 11 милиарда дефицит. След всичко това, Радев иска диалог, иска единение???? Как???

73

Grab

преди 1 година

Никакъв диалог,избори до дупка. Свалиха работещо правителство,сега да ядат попарата.

72

Анонимен

преди 1 година

"70% от депутатите в НС трябва да гласуват Въздържал се и да са безпартийни." - Ако ставаше така, намаше да има легитимно правителство. Тогава се намалява реалния брой на действащите депутати, които внасят предложения и ги приемат. Вместо 240 стават 72 депутатите. Останалите са само роботи, които нямат мнение и винаги се въздържат, а само взимат заплати.

71

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Аз пак подкрепям Кокорчо. Аз вярвам само на този човек. Отиваме на нови избори - не ми пука. ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПП.

70

Моментално

преди 1 година

ЦЯЛОТО ГЕРБ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА.

69

Умнокрасив

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+*** - свалиха правителството на ПП. Сега да вземат властта. Никога няма да позволим коалиция на ДБ+ПП с ГЕРБ

68

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ПРОДЪЛЖАВА С КЛИШЕТАТА...БОЙКО БЯГА ОТ ВЛАСТТА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С КАШИТЕ ЗАБЪРКАНИ ОТ НЕГО САМИЯ И ТОЗИ СЛЕД НЕГО КИРО ХАРВАРДА...ТАКА ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА,ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗБОРИ ФЕВРУАРИ 2023 Г. И ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 20 %

67

Анонимен

преди 1 година

Изборите трябва да станат задължителни.

66

Анонимен

преди 1 година

Няма толкова глyпав човек, дето да иска да се коалира с тоя *** Бойко Борисов.

65

Анонимен

преди 1 година

Румен се опита да изтласка Янев и Копейкин за да се прегърнат сега с Бойко и Пеевски и да ни погребат. Но няма да му мине номера, защото народа не спи. Не ни трябва коалиция на всяка цена. И служебното правителство може да го накараме да взима важните решения за България, докато хората се усетят, че трябва да ходят да гласуват.

64

Гиб Мелсън

преди 1 година

Относно Шенген не можем да имаме претенции,при положение,че не можем да си опазим границата и сме бъкани от корумпирани служители.Нито имаме резултати в борбата с корупцията нито пресичаме каналите за трафик.Вчера един приятел пътува до Малко Търново.Обади ми се, вика,пред колата прибягаха някакви бежанци и се скрили по нататък в храстите.Там имало и други. Вика ми продължих да карам да подам сигнал на гранични полицаи, карал маса километри докато срещне най-накрая патрул и им казал.Слаб контрол

63

Нови избори

преди 1 година

Нови избори искаме. Тези не се получиха

62

Народно Събрание

преди 1 година

Къде са представителите на 70% негласували граждани. 70% от депутатите в НС трябва да гласуват Въздържал се и да са безпартийни. ЗАЩО НЕ Е ТАКА?????????